Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima maalauksen opettajiamme paikassa Turku

34 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 34€/h

14 h

Salamannopeaa! Maalauksen opettajamme vastaavat yleensä noin 14 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa maalaus paikassa Turku!

2. Löydä paras maalauksen opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinun tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus paikassa Turku?

Keskimääräinen hinta tunneille on 34€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Maalaus?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Maalaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Maalaus?

Superprofissa suuri osa aiheen Maalaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Maalaus?

2 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Maalaus opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 2 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Maalaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Maalaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Paras ja kohtuullisin maalauskurssi Turku

Aloita maalauskurssi Turku Superprofilla

Kun useimmat ihmiset ajattelevat taidetta, he luultavasti ajattelevat maalausta. Onhan se yksi yleisimmistä taidemuodoista, ja suurin osa taidegallerioiden teoksista ovat maalauksia tai piirustuksia. Ihmiset ovat maalanneet kuvia yli 60 000 vuotta. Luolamaalaukset ovat varhaisin taidonnäyte ihmisen taiteellisuudesta. Sittemmin maalaaminen on kehittynyt paljon, ja usein taiteilijoilla menee vuosia päästäkseen edistyneelle tasolle. Jos olet kiinnostunut taiteesta, maalaamisesta tai piirtämisestä, kannattaa osallistua taide- ja muotoilukursseille, suorittaa taidekurssi yliopistossa tai ottaa maalausopetusta yksityisopettajilta.

Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin, miksi taiteen, maalaamisen ja piirtämisen opiskelu on tärkeää, millaisia haasteita taiteilijat kohtaavat työssään, mitä maalaamisesta opitaan koulussa ja miten yksityisopettajat voivat auttaa sinua hankkimaan kokemusta ja oppimaan uusia taitoja.  

Miksi maalauksen opiskelu kannattaa?

Maalaus voi olla yllättävän vaikeaa. Loppujen lopuksi tarvitaan hyvää ymmärrystä ympäröivästä maailmasta, jotta sitä voidaan kuvata tarkasti piirustuksessa tai maalauksessa. Maalaus voi myös olla käytännön tasolla vaikeaa, sillä toisin kuin lyijykynän grafiitin tai kynän musteen kanssa, sinun on mietittävä, mihin väliaineeseen pigmentti on suspendoitu, miten se käyttäytyy ja miltä se näyttää kuivuttuaan. Maali on hankala väliaine, eikä mikään maalityyppi käyttäydy samalla tavalla. Jos et opiskele maalaustekniikoita, saatat pian löytää itsesi umpikujasta.

Esimerkiksi öljymaalien kuivuminen voi kestää kuukausia, ja akvarelleista voi tulla mutaisia, jos käytät liikaa vettä. Ole siis tarkkana! Taide voi myös kertoa meille paljon omasta ja muista kulttuureista. Näin ollen on tärkeää, että opiskelemme taidetta ja maalaamista, jotta ymmärtäisimme paremmin maailmaa ympärillämme. Tästäkin syystä kannustamme etsimään maalausopettaja Turusta.   

Maalauksen erilaiset haasteet

Maalaaminen voi olla melkoinen haaste, sillä siinä on paljon asioita, jotka täytyy oppia ennen hyvän teoksen loihtimista. Ennen kuin voit edes aloittaa maalaamisen, sinun on todennäköisesti oltava melko hyvä piirtämään. Työn hahmottelu ja sommittelu voi osoittautua erittäin haastavaksi, jos et ymmärrä muotojen, valon ja varjostuksen päälle. Maalaamisen opettelu vaatii myös paljon aikaa ja kärsivällisyyttä.

Jotta taiteen luominen sujuisi mutkitta, sitä on harjoiteltava säännöllisesti, eikä maalaaminenkaan ole poikkeus. Vaikka olisitkin ollut melko hyvä kuvataiteessa koulussa, yliopistossa tai korkeakoulussa, saatat huomata että olet unohtanut kokonaan, miten piirretään tai maalataan, jos et ole tehnyt sitä vähään aikaan. Vanha sananlaskukin sen kertoo, "harjoitus tekee mestarin". Maalaaminen voi olla myös melko kallista. Vaikka lyijykynät ja luonnoslehtiö eivät maksa omaisuuksia, niin maalausteline, kangas, siveltimet ja öljyvärit eivät ole halpoja. Sinun on maksettava oppitunneista tai välineistä, jos haluat oppia luomaan mestarillisia taideteoksia.  

Taiteen opetus Turussa

Kuten kaikkialla Suomessa, myös Turussa kuvataide on osa peruskoulun opintosuunnitelmaa. Pakollisen oppimäärän lisäksi yläasteella ja lukiossa voit valita valinnaisia kuvataiteen kursseja. Vaikka oppilaat opiskelevat tunneilla maalausta, he opiskelevat myös keramiikkaa, piirtämistä, valokuvausta ja painamista. Peruskoulun kuvataidetunneilla opiskellaan ennen kaikkea luovaa prosessia, jonka avulla opiskelijat voivat suunnitella töitään ja kehittää ideoitaan. Oppilaiden on löydettävä inspiraatiota, tehtävä analyyttisiä piirustuksia, laadittava suunnittelupohjia, kokeiltava materiaaleja ja tekniikoita sekä tarkasteltava ja kyettävä ottamaan vastaan rakentavaa kritiikkiä, toisinaan myös antamaan sitä muille.

Myös taiteen elementteihin kiinnitetään paljon huomiota. Näihin elementteihin kuuluvat viivat, värit, sävyt, muodot, tila, rakenne ja kuviot. Nämä kaikki ovat tärkeitä käsitteitä, jotka jokaisen aloittelevan maalarin on ymmärrettävä. Perusopetuksen jälkeisissä taiteen korkeakouluopinnoissa voit suuntautua tarkemmin nimenomaan maalaamiseen. Taiteen korkeakouluopintoja tarjoaa esimerkiksi Turun ammattikorkeakoulu.

Maalauksen yksityisopetusta Superprofin avulla

Olitpa sitten lukiolainen, joka tarvitsee tukiopetusta tai haluaisit vain oppia maalaamaan uutena harrastuksena, yksityisopetus on loistava vaihtoehto. Yksityisopettajamme opettavat sinulle juuri sitä mitä haluat oppia, ja mukauttavat oppituntinsa toiveiden ja tavoitteiden pohjalta. Löydät sivuiltamme esimerkiksi yksityisopettajia, jotka ovat erikoistuneet öljy-, akryyli- ja akvarellimaalaukseen sekä eri taidetyyleihin. Tai ehkä haluat oppia taiteen historiasta? Superprof-opettajan palkkaaminen voi auttaa sinua parantamaan niitä osa-alueita, joihin olisit toivonut koulussa enemmän tukiopetusta. Kouluissa on rajalliset resurssit ja valitettavasti joskus asioita jää oppimatta, vaikka opettajat olisivatkin motivoituneita auttamaan.  

Löydä yksityisopettaja Turusta

Jos haluat oppia maalaamaan, mutta et halua käydä taidekoulua Turussa, etsi maalauksen opettajia Superprofista, niin voit oppia maalaamaan mukavasti kotonasi. Tutustu jokaisen profiiliin etukäteen, perehdy heidän taiteelliseen taustaa ja lue muiden oppilaiden jättämiä arvosteluja. Monet Superprofin ammattitaitoisista opettajista tarjoavat ensimmäisen opetustunnin ilmaiseksi, joten kokeile muutamaa eri opettajaa, ennen kuin päätät valita itsellesi niistä parhaimman.

Varmista, että tiedät tavoitteesi, minkä vuoksi haluat maalata, jotta opettajat voivat laatia kurssinsa sinulle sopiviksi. Jos sinulla on pieni budjetti, voit osallistua ryhmäopetukseen tai työpajoihin yksityisopettajan kanssa. Jos sinä ja muutama ystäväsi haluatte kokoontua yhteen ja opetella maalaamaan, se tulee halvemmaksi, koska voitte jakaa kustannukset. Voit myös hankkia yksityistä maalausopetusta verkossa.

Jos Turussa ei ole sopivia opettajia, voit saada taideopetusta opettajilta ympäri maailmaa, kunhan sinulla on webkamera ja kunnollinen internetyhteys! Oletko valmis ryhtymään taiteilijaksi? Tästä se lähtee!

Mitä haluaisit oppia?