Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima maalauksen opettajiamme paikassa Helsinki

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

28 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 28€/h

6 h

Salamannopeaa! Maalauksen opettajamme vastaavat yleensä noin 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa maalaus paikassa Helsinki!

2. Löydä paras maalauksen opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinun tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 28€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Maalaus?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Maalaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Maalaus?

Superprofissa suuri osa aiheen Maalaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Maalaus?

6 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Maalaus opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 6 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Maalaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Maalaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Paras ja kohtuullisin maalauskurssi Helsinki

Superprofin maalauskurssi Helsinki

Oletko juuri aloittanut maalauksen ja haluat oppia uusia tekniikoita? Superprof on tehnyt maalauksen yksityisopettajan löytämisestä helpompaa kuin koskaan ennen. Piirustuksesta maalaukseen, taiteesta ja muotoilusta akvarellimaalaukseen, akryylimaalaukseen ja kalligrafiaan… Tutustu Helsingin parhaisiin kursseihin, työpajoihin ja opettajiin ja nauti hauskoista maalaustunneista!

Maalaus on ennen kaikkea hauska harrastus. Sitä voi tehdä monilla välineillä ja materiaaleilla, kuten öljypastellilla, guassilla, tussilla, lyijykynällä, markkereilla, spraymaalilla ja silkkipainolla. Pelkkä pieni hetki näiden uusien tekniikoiden parissa voi sytyttää sisäisen taiteilijasi palamaan. Tarjolla on laaja valikoima maalaustunteja, joten tärkein tehtäväsi on tässä kohtaa päättää, mitä kurssia kokeilla. Voit saada esimakua ensimmäisellä ilmaisella oppitunnilla ja ilmoittautua halutessasi pidempään toteutukseen.  

Viisi syytä käydä maalauskurssilla

Jokaisella on omat syynsä aloittaa maalaamaan, mutta pystymme erottelemaan viisi hyvää syytä, miksi kannattaa käydä maalauskurssilla.

Se nimittäin: Parantaa henkistä hyvinvointia - on todettu, että taideterapia lievittää erilaisia psyykkisiä vaivoja, kuten stressiä, masennusta ja ahdistusta. Maalauskurssimme tarjoavat turvallisen, ei-tuomitsevan ympäristön, jossa oppilaat voivat keskittää energiansa maalaustaiteeseen ja päästää irti jännityksestä. Monet oppilaat ilmaisevat tunteitaan töidensä kautta, mikä on erittäin terapeuttista.

Kehittää taiteen arvostusta - ohjaajat ja opettajat tekevät maalaustunneista helposti lähestyttäviä ja hauskoja. He keskustelevat usein opetettavasta taidetyylistä sekä taiteilijoista, jotka ovat inspiroineet heitä taiteellisesti. Oppilaat motivoituvat ja rohkaistuvat osallistumaan enemmän taiteeseen ja kulttuuriin liittyvään toimintaan, mikä sivistää mieltä.

Vahvistaa itseluottamusta - harvat ovat tietoisia taiteellisista kyvyistään eivätkä koe, että heillä olisi taitoa luoda jotain kaunista. Maalauskurssit kumoavat tämän käsityksen, sillä ne ovat osallistavia ja suunniteltu siten, että niistä voivat nauttia kaiken tasoiset ihmiset. Opettajamme ovat kärsivällisiä ja rohkaisevia ja opastavat oppilaita prosessin jokaisessa vaiheessa ensimmäisestä vedosta viimeiseen. Oppilas tuntee ylpeyttä ja itseluottamusta, kun hän saa teoksensa valmiiksi.

Vahvistaa hienomotorisia taitoja - maalaaminen auttaa säätelemään ranteen ja käden liikkeitä stimuloiden aivojen ja lihasten välistä yhteyttä. Tämä taito on erityisen hyödyllinen vanhuksille sekä niille, joilla on häiriöitä, jotka vaikuttavat motorisiin taitoihin.

Parantaa sosiaalisuutta - Yksinäiset ihmiset voivat löytää kurssilta uusia samanhenkisiä ihmisiä ja tätä kautta uusien suhteiden luominen helpottuu. Kurssille voi myös osallistua yhdessä kaverin kanssa ja tämän avulla vahvistaa jo valmista ystävyyssuhdetta.  

Mitä kaikkea Superprof-opettajat opettavat?

Tarjoamme alkeis-, keski-, jatko- ja ammattilaistason kursseja taiteen ja maalauksen parissa. Seuraavassa on muutamia aiheita, joita opetamme: Piirtäminen, Maalaus, Kuvitus, Akryylimaalaus, Öljymaalaus, Taide ja muotoilu, Akvarellimaalaus, Kalligrafia.

Näitä kursseja tarjotaan opettajien kotona, opiskelijoiden kotona tai verkossa web-kameran välityksellä. Opettajamme ovat ammattitaitoisia ja opettavat laajalla kokemuksella. Opiskelijoita kannustetaan oppimaan käytännönläheisellä menetelmällä, jossa taitoja kehitetään systemaattisesti, asia kerrallaan edeten.   

Miksi valita opettaja Superprofista?

Olemme joustavia - Opiskelijan elämä on toisinaan kiireistä ja aina ei ole aikaa tai voimia käydä sovituilla maalaustunneilla. Superprof-opettajat ovat joustavia aikataulujen suhteen, joten voit järjestää tunnit juuri siten, miten itsellesi sopii ja ilmoittaa muutoksista.

Saatavuus - Saatavuutemme on taattu koko ajan. Tutorimme ovat vain klikkauksen päässä sinusta ja vastaavat viesteihin nopeasti. Jos lähiopetuksena järjestettävä, kahdenkeskinen tapaaminen ei tunnu mukavalta tai on muuten mahdotonta, voit halutessasi osallistua maalaustunneille etänä.

Hinta - Hintamme ovat kilpailukykyisiä ja usean opettajan ensimmäinen tunti on ilmainen, jotta voit tutustua opettajaan rauhassa. Sinun ei tarvitse myöskään sitoutua pitkiin lukukausiin ja voit käydä tunnin kerrallaan!  

Aloita maalauskurssi Helsinki jo tänään!

Ei ole väliä, oletko aloittelija vai ammattilainen. Tärkeintä on, että haluat ilmoittautua maalaustunneille. Siinä tapauksessa sinun tulee toimia näin.

Löydä maalauksen opettajasi - Tutustu opettajien profiileihin verkkosivuillamme. Ota yhteyttä haluamaasi opettajaan tarpeidesi mukaan (hinnat, pätevyys, arvostelut ja lähi- tai etäopetus).

Suunnittele oppitunnit - Käy opettajan kanssa läpi lähtötasosi ja tavoitteesi, selitä hänelle tarpeesi ja keskustele aikatauluista. Varaa oppitunnit ja maksa ne turvallisesti.

Löydä uusia kokemuksia  - Superprof tarjoaa paljon muutakin kuin maalaamisen iloa – nimittäin uusia oppeja ja kokemuksia! Siksi ei ole väliä, haluatko nopeuttaa urasi etenemistä, hankkia tutkinnon tai oppia jotain henkilökohtaisista syistä; meillä löytyy maalauskursseja joka lähtöön.

Ota yksityinen kurssi maalauksesta ja huomaa, kuinka jännittävää taide voikaan olla.  Aloita matka maalauksen pariin jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?