Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima maalauksen opettajiamme paikassa Tampere

27 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 27€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa maalaus paikassa Tampere!

2. Löydä paras maalauksen opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinun tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus paikassa Tampere?

Keskimääräinen hinta tunneille on 27€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Maalaus?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Maalaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Maalaus?

Superprofissa suuri osa aiheen Maalaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Maalaus?

1 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Maalaus opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 1 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Maalaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Maalaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Paras ja kohtuullisin maalauskurssi Tampere

Löydä taidemaalauksen opettaja Tampereelta

Ensimmäinen asia mikä ihmisille tulee mieleen, kun he kuulevat sanan “taide”, on todennäköisesti taulu ja nimenomaan maalattu taulu. Taidemaalaus on kuitenkin laajempi kokonaisuus, johon kuuluu useita eri maalaustyylejä ja näille ominaisia tekniikoita. Esimerkiksi öljyvärimaalaus ja vesivärimaalaus, eli akvarelli, eroavat toisistaan monellakin tapaa. Vesiväreillä on vaikea tehdä yksityiskohtaista työtä ja ne sopivat läpikuultavuutensa ansiosta hyvin vaikkapa maisemamaalaukseen. Öljyvärit ovat monipuolisempi vaihtoehto, mutta niihin liittyy taas muita huomioon otettavia seikkoja, kuten tärpätin ja hiilen käyttö.

Olitpa sitten opiskelemassa taidetta koulussa tai yliopistossa, jo valmistunut ammattitaiteilija tai kiinnostunut oppimaan lisää maalaamisesta harrastuksena, olet saapunut oikeaan paikkaan. Superprofilta löydät Tampereen alueen parhaat maalauksen opettajat! Käydäänpä läpi, miksi maalaamista on hyvä opiskella, mitä maalaamisesta opitaan koulussa, mitä haasteita uudet taiteilijat kohtaavat työskennellessään alalla ja miten voit löytää sinulle sopivan maalausopettajan Tampereelta.  

Miksi on tärkeää opiskella maalausta?

Jos haluat maalata hyvin, sinun on yksinkertaisesti opiskeltava sitä – omatoimisesti tai opettajan kanssa. Voit olla niin luova kuin haluat, mutta jos et tunne tekniikoita, joita tarvitaan maalin levittämiseen tietylle pinnalle, et koskaan pääse aloittelijan tasoa korkeammalle.

Taiteen ja maalaamisen opiskelu auttaa sinua myös ymmärtämään paremmin taiteen maailmaa ja suurten taiteilijoiden käyttämiä taitoja. Jos sisäistää luovan prosessin ja siihen liittyvät tekniikat, osaa arvostaa suuria töitä, kuten legendaarista Mona Lisaa tai Sikstuksen kappelin kattofreskoja syvemmällä tasolla. Ne eivät enää vain näytä henkeäsalpaavilta, vaan niistä tulee kirjaimellisesti sellaisia, kun ymmärtää millainen työmäärä niiden takana piilee. Mitä kauemmin opiskelet maalaustaidetta, sitä paremmin osaat sitä! Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö?  

Haasteet ja opit maalaamisessa

Toisin kuin piirtämisessä, jossa lyijykynän grafiitti tai kynän muste menee suoraan paperille, maali ei aina tartu suoraan maalausalustalle. Maalityyppejä on useita ja ne kaikki käyttäytyvät eri tavalla. Jos käytät akvarellivärejä, sinun on aloitettava vaaleista sävyistä ja edettävä kerroksittain saadaksesi tummemman sävyn. Vesivärit tarttuvat paperiin vasta veden haihtuessa. Vaikka guassi muistuttaa melko paljon akvarellivärejä, niitä ei voi käyttää samalla tavalla. On tärkeä tunnistaa erot, ennen kuin voit työskennellä niiden kanssa tehokkaasti. Guassi, toiselta nimeltään peiteväri, on läpikuultamaton vesiväri.

Tiesitkö, että öljymaalien kuivuminen kestää ikuisuuden (kuudesta kuukaudesta vuoteen)? Ja vaikka niiden avulla voit työstää kerroksia pidemmän aikaa, sinun on oltava tarkka ja kärsivällinen työskennellessäsi.

Maalityyppien jälkeen täytyy tutusta eri siveltimiin. Taidemaalarin siveltimet jakautuvat pehmeäkarvaisiin ja koviin harjasiveltimiin. Pehmeitä siveltimiä käytetään pääasiassa akvarellimaalauksessa, koska ne sitovat paljon ohutta maalia menettämättä muotoaan. Kovia siveltimiä käytetään öljyväri- ja akryylimaalauksessa ja erityisesti suurikokoisissa töissä. Maalaamisen oppiminen vaatii monenlaisia taitoja ja jopa useiden vuosien kovaa harjoittelua, ennen kuin se onnistuu. Kyseessä ei ole helppo matka, mutta todellakin vaivan arvoinen sellainen. Mikä onkaan hienompaa, kuin katsoa lopulta omaa käden jälkeä vilpittömästi ja ylpeänä.  

Peruskoulussa opit maalauksen lisäksi muita taiteenlajeja

Peruskoulun kuvataidetunneilla opiskelijat opiskelevat paljon erilaisia maalaustekniikoita, mutta heidän on myös opittava piirtämistä, keramiikkaa, kuvanveistoa, valokuvausta ja painamista. Eri taidelajien opiskelu auttaa saamaan uusia näkökulmia ja näin ollen laajentaa luovaa ajattelua. Jos kuitenkin tiedät, että todellakin haluat vain ja ainoastaan maalata, niin yksityinen taidemaalauksen opettaja on oikea valinta. Koska peruskouluissa on usein useita oppilaita, yksittäisellä taideopiskelijalla ei ole niin paljon mahdollisuuksia keskittyä esimerkiksi maalaamiseen. Vaikka hän oppii paljon taiteesta sekä taiteista yleensä, hänellä ei ehkä ole mahdollisuutta parantaa maalaustaitojaan niin paljon kuin haluaisi.

Tässä vaiheessa Superprof astuu kuvioihin. Meiltä löydät täydellisen taidemaalauksen opettajan juuri sinulle – kirjoitat vain hakuun “maalauskurssi Tampere”. Korkeamman tason kursseilla ja taidealan korkeakoulututkinnoissa, opiskelijat saavat enemmän valinnanvaraa sen suhteen, mitä he tekevät ja millä materiaaleilla he työskentelevät, mutta heidän on silti läpäistävä kokeet ja suoritettava käytännön työt tiettyjen ohjeiden mukaisesti.   

Miksi valita maalauksen yksityisopettaja?

Yksityisopetus on järkevä valinta, olit sitten aloittelija tai ammattilainen. Toisin kuin koulussa, jossa jokainen oppitunti on laadittu yleisen opintosuunnitelman mukaan, yksityinen opettaja voi opettaa sinulle juuri niitä taitoja, joita haluat oppia. Tämä antaa sinulle tilaisuuden keskittyä olennaiseen. Vaikka taidemaalauksen oppiminen voi kestää useita vuosia, taitosi kehittyy paljon nopeammin, kun sinulla on yksityisopettaja, joka työskentelee vahvuuksiesi ja heikkouksiesi kanssa ja tarjoaa sinulle mukaansatempaavan oppimiskokemuksen. Oli taivoitteenasi korkeakoulun pääsykokeet tai huvin vuoksi maalaaminen, yksityinen maalauksen opettaja voi auttaa!  

Maalausopettajan löytäminen Tampereelta

Ei ole koskaan ollut helpompaa löytää taide- tai maalausopettajia Tampereelta. Nopea haku Superprofissa antaa mahdollisuuden tarkastella lukuisten opettajien ja taiteilijoiden profiileja. Niistä löydät tietoa millaista opetusta on tarjolla, millaista kokemusta ja taitoa opettajilla on ja paljonko yksityistunnit maksavat. Henkilökohtaiset opettajat opettavat sinua joko kotona tai taidestudiossa. Jokainen oppitunti räätälöidään henkilökohtaisesti ja niille taiteen ja muotoilun osa-alueille, joita haluat oppia.

Monet opettajat tarjoavat myös ilmaista opetusta ensimmäisellä tunnilla. Suosittelemme lämpimästi eri opettajiin tutustumista, sillä jos aiot viettää paljon aikaa taiteen opiskelun parissa, haluat olla varma että opettajan tyyli vastaa sinun oppimistyyliäsi. Jos et jostain syystä löydä sopivia maalaustaidon opettajia Tampereelta tai lähialueelta, voit aina etsiä opettajia muilta paikkakunnilta ja käydä oppitunteja etänä. Riippumatta siitä, mikä taiteen osa-alue sinua kiinnostaa – oli se sitten maalausta, muotoilua, valokuvausta, muotia tai kuvanveistoa, voit hankkia räätälöidyn maalauskurssin Superprofilta. Tervetuloa mukaan!

Mitä haluaisit oppia?