Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima maalauksen opettajiamme paikassa Oulu

35 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 35€/h

1 h

Salamannopeaa! Maalauksen opettajamme vastaavat yleensä noin 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa maalaus paikassa Oulu!

2. Löydä paras maalauksen opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi juuri sinun tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus paikassa Oulu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 35€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Maalaus?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Maalaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Maalaus?

Superprofissa suuri osa aiheen Maalaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: maalaus

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Maalaus?

2 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Maalaus opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 2 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Maalaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Maalaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Paras ja kohtuullisin maalauskurssi Oulu

Löydä maalauskurssi Oulu

Maalaaminen on yksi kuvataiteen peruskivistä ja todennäköisesti ensimmäinen asia, joka ihmisille tulee mieleen kun he kuulevat sanan “taide”. Leonardo Da Vincin “Mona Lisa”, Sandro Botticellin “Venuksen syntymä”, Michelangelon “Aatamin luominen” ja Edvard Munchin “Huuto” ovat esimerkkejä teoksista, jotka useimmat meistä tunnistavat, vaikka eivät taiteesta muuten olisi kiinnostuneita. 

Osaatko kertoa, mitä eroa näillä maalauksilla on keskenään? Mihin aikakauteen ne sijoittuvat? Millä tekniikalla ne on maalattu? Millaisia värejä on käytetty? Mitkä ovat niiden tyylisuunnat? Tämän ja paljon muuta voit oppia, kun aloitat maalaustaiteen opiskelun!

Olet varmaan jo etsinyt internetistä tietoa maalaustaiteen opiskelusta kirjoittamalla “maalauskurssi Oulu” tai vastaavaa, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa opiskelupaikkaa. Olet saapunut oikeaan osoitteeseen, sillä me Superprofilla autamme löytämään maalaustaiteen opettajan Oulusta!

Käydäänpä läpi, miksi maalaustaidetta kannattaa opiskella, mitä kaikkea voit oppia, millaisia haasteita taiteilijat saattavat kohdata ja mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi löytääksesi maalaustaiteen opettajan Oulusta.

Miksi maalaamista kannattaa opiskella?

Jos haluat maalata hyvin, on sinun luonnollisesti harjoiteltava paljon. 10 000 tunnin tai toiston sääntö ei ole tuulesta temmattu. Vaikka omaisit erityisen vilkkaan mielikuvituksen, niin et voi ikuistaa luovuuttasi paperille, jos et tiedä, kuinka käytät työkaluja oikein. Miten saat oikean värin? Mikä on paras alusta maalaukselle? Missä tilanteissa käyttää erikokoisia siveltimiä?

Maalaustaiteen opiskelu kehittää teknisten taitojen lisäksi yleissivistystä, historian tuntemusta sekä luovuuttasi. Tutustumalla taiteen aikakausiin ja tyyleihin, saat uusia näkökulmia ja tapoja toteuttaa maalauksia. Joskus on virkistävää siirtyä pois omalta mukavuusalueelta, jos olet luovassa umpikujassa, etkä tiedä, mihin suuntaan lähtisit. Oletko esimerkiksi klassismin ystävä? Kokeile seuraavaksi ekspressionismia! 

Teknisten taitojen ja luovuuden kehittämisen lisäksi maalaamisen opiskelusta on hyötyä esimerkiksi oman urapolun kannalta. Maalauskurssilla opittuja taitoja voi käyttää monilla eri ammattialoilla, kuten esimerkiksi graafisessa suunnittelussa, arkkitehdin ja opettajan ammateissa, maisemasuunnittelussa ja tietenkin kuvataiteessa.

Haasteet maalaamisessa

Vaikka maalaaminen on hauskaa, rentouttavaa ja meditatiivista, voi se myös ajoittain olla turhauttavaa ja epämiellyttävää. Kaikki ei aina mene niin kuin on suunnitellut, jolloin on tärkeää osata pysähtyä, hengähtää ja löytää ratkaisut ongelmiin. 

Piirtäessä lyijykynällä voit olla varma, että paperiin jää juuri sellainen jälki kuin kynän paksuus osoittaa. Jos jokin menee pieleen, on lyijy helppoa pyyhkiä pois. Maalaaminen ei ole aivan näin yksinkertaista. Maali käyttäytyy eri tavalla eri alustoilla, joten tähän menee hetki tottua ja virheiden korjaaminen ei onnistu kumittamalla. 

Maalaustekniikoita ja maalityyppejä on useita erilaisia, joilla jokaisella on omat erityispiirteensä. Öljymaalauksessa maali valmistetaan sekoittamalla väripigmenttijauhetta kuivuvaan öljyyn. Öljyväreillä maalataan kankaalle, mutta aiemmin myös puu oli suosittu maalausalusta. Öljymaalit kuivuvat hitaasti, joten niiden kanssa työskennellessä on oltava kärsivällinen.

Akvarellivärit ovat vesiohenteisia värejä, joiden sideaineena käytetään yleisesti arabikumia. Vesivärit tarttuvat parhaiten paperille, joka imee kosteutta riittävästi. Vesivärimaalauksessa kannattaa aloittaa vaaleilla sävyillä ja siirtyä hiljalleen kerros kerrokselta tummempaan, virheet on vaikea korjata. Maalausvesi on tärkeää pitää mahdollisimman puhtaana, sillä se vaikuttaa väreihin.

Pastellivärit koostuvat pigmentistä ja kipsistä tai liidusta, joiden sideaineena käytetään akvarellivärien tapaan arabikumia. Pastelliväreillä maalatessa käytetään usein värillistä pohjaa, koska niillä pohjustaminen on haastavaa, miltei mahdotonta. 

Akryylivärit sisältävät pigmenttiä ja akryyliä sideaineena. Ne ovat ominaisuuksiltaan todella monipuoliset ja siksi maalarien suosiossa. Akryyliväreillä voidaan maalata monille eri pinnoille, kuten puulle, kankaalle, paperille, styroksille tai keramiikalle. Yksi akryylivärien huono puoli on niiden nopea kuivuminen. 

Kun olet päättänyt, millä maalilla haluat maalata, on sinun tutustuttava erilaisiin siveltimiin. Eri tekniikat vaativat eri kokoisia siveltimiä. Myös siveltimen valmistusmateriaalilla on merkitystä siihen, kuinka se käyttäytyy eri maalien ja maalattavien pintojen kanssa.

Hanki yksityisopetusta maalaamiseen

Oulussa maalaamista voi opiskella esimerkiksi Oulun taidekoulussa, mutta helpoin tapa aloittaa maalaamisen opiskelu on tehdä se yksityisen maalaustaiteen opettajan kanssa. Se on joustava tapa aloittaa tai jatkaa jo olemassa olevien taitojen kehittämistä. 

Opistoissa olet sitoutunut opetussuunnitelmaan, johon sinulla ei välttämättä ole mahdollisuutta vaikuttaa. Yksityisopettajan kanssa voit keskittyä juuri sinua kiinnostaviin aiheisiin, joten oppiminen on tehokasta ja hauskaa.

Tullaksesi hyväksi taidemaalariksi, on sinun tehtävä paljon töitä sen eteen. Tämä taakka kevenee huomattavasti ammattitaitoisen opettajan valvoessa vieressä. Tarvitsetpa sitten apua taideyliopiston pääsykokeissa tai haluat oppia maalaamaan huvin vuoksi, Superprof auttaa sinua löytämään maalaamisen opettajan Oulusta!

Sinun tulee vain syöttää hakusivulle vaadittavat tiedot ja olet valmis selaamaan alueellasi toimivia opettajia. Opettajan profiilissa voit tutustua häneen tarkemmin, jossa näet esimerkiksi tuntikohtaisen hinnan sekä opettajan itse kirjoittaman esittelytekstin. Kiinnitä huomiota myös siihen, tarjoaako kyseinen opettaja ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi – varsin matala kynnys aloittaa!

Mitä haluaisit oppia?