Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta

Opi lisää aiheesta Piirtäminen oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

24 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 92% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskim√§√§rin 24‚ā¨.

6 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskim√§√§rin alle 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

ūüďí Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Piirt√§minen?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa s√§hk√∂postin tai puhelimen v√§lityksell√§. L√∂yd√§t heid√§n yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynn√∂iss√§. Voitte yhdess√§ opettajasi kanssa p√§√§tt√§√§ siit√§, miten haluatte j√§rjest√§√§ tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

13 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa piirtäminen myös verkossa.

ūüĒé Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, s√§hk√∂posti & valokuva) ja p√§tevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 13 opettajan valikoimasta

ūüéď Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa piirt√§minen?

13 opettajaa aiheessa piirt√§minen on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi my√∂s et√§opetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 13 profiilista.

ūüíł Mit√§ verkko-opetustunnit t√§ss√§ aiheessa maksavat keskim√§√§rin?

Keskim√§√§r√§inen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: piirt√§minen on 24‚ā¨.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydest√§

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

ūüĖč Mik√§ on opettajien keskim√§√§r√§inen arvio aiheen piirt√§minen verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 1 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun k√§yt√∂n tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina l√∂yt√§m√§√§n ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso t√§√§lt√§ oppilaiden antamia arvosteluja.ūüíĽ Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lis√§√§ntyess√§ my√∂s opiskelusta verkossa on tullut yh√§ suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

13 opettajaa aiheessa Piirt√§minen saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia uutta?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä oma opettajasi aiheessa Piirtäminen auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Miksi opetella piirtämään?

Piirtämisen opettelu on erinomainen keino kehittää omaa ajattelua ja havainnointikykyä ympäröivästä yhteiskunnasta. Kun käytät aikaa luonnostellaksesi kynällä asioita tai ilmiöitä mitä olet nähnyt ja kokenut, voit luoda jotakin ennennäkemätöntä. Verratessasi tuotosta muiden tekemiin, tajuat kuinka uniikkeja asioita mielikuvituksesi avulla voit tuottaa. Tämä oivallus auttaa haastamaan käsitystämme maailmasta.

Tykkäät sitten realistisista piirroksista tai abstrakteista tuotoksista, voi tulkita piirtämällä ilman rajoitteita esimerkiksi ihmisolentoja sekä erilaiseja objetkeja. Lisäksi on hyvä tietää, että oman luovuuden ilmaiseminen piirtämisen avulla, tekee hyvää mielelle ja keholle. Se on yhtä rentouttava harrastus, mutta tarjoaa samalla monipuolisia uramahdollisuuksia.

 

 

Piirtämistä on harjoitettu aina luolamiesten ajoista asti, Egyptin pyramidien hieroglygejä unohtamatta. Miksi et siis jatkaisi pitkää perinnettä?

Piirtämisen haasteet

Yksi suurista haasteista luovilla aloilla on niin sanottu huijarisyndrooma. Se vaivaa monia taitelijoita, kirjailijoita ja muita alan osaajia. Aina kun yrität saada aikaan jotain, lannistava ääni pääsi sisällä kertoo että et ole tarpeeksi hyvä tai ansaitse tekeleelläsi kenenkään huomiota.

T√§m√§ psykologinen ongelma voi tulla ensimm√§isen kerran vastaan jo koulussa. Moni saattaa samaistua ik√§v√§√§n tunteeseen, mink√§ peruskoulun opettaja tai kanssaopiskelijat on saattanut vahingossakin ilmaistessaan aiheuttaa: ‚ÄúSin√§ et osaa piirt√§√§.‚ÄĚ

Toivottavasti n√§in suoraa ilmaisua ei ole kovinkaan moni kohdannut. Esimerkin tarkoituksena ei ole syytt√§√§ ket√§√§n, vaan havainnollistaa sit√§ mik√§ yleisesti m√§√§ritell√§√§n luovuuden tasoksi ja osaamiseksi. Koetut vastoink√§ymiset ovat saattaneet helposti tukahduttaa oman mielenkiinnon taiteen suhteen jo aikaisessa vaiheessa, mik√§ on varsin ik√§v√§√§. Fakta kun on se, ett√§ kauneus on aina katsojan silm√§ss√§ ‚Äď ja kaikilla tulisi olla vapaus ja rohkeus toteuttaa itse√§√§n piirt√§misen kaltaisen ilmaisutavan kautta. Ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta.

Meill√§ on kuitenkin hyvi√§ uutisia. Osaavan piirrustusopettajan avustuksella on loistavat mahdollisuudet rohkaistua ja vastaanottaa rakentavaa palautetta omien taitojen kehitt√§misess√§. √Ąl√§ v√§lit√§ ik√§vist√§ kommenteista, vaan luota itseesi ja voit kehitty√§ huomattavasti!

Työskentely oman piirrustusopettajan kanssa auttaa kehittymään erilaisissa tekniikoissa, mutta ennen kaikkea ymmärtämään että piirtämisen ei tarvitse mennä tietyn kaavan mukaan tai sopeutua ennalta määriteltyyn muottiin. Opit piirtämisen alkeet ja saat motivoivaa tukea itseilmaisuun, minkä avulla oppiminen nopeutuu ja löydät helpommin oman tyylisi.

Näin hyödyt piirtämisen opettelusta

Piirustuskurssille osallistuminen edist√§√§ monia taitoja, joita voit hy√∂dynt√§√§ niin arjessa kuin ty√∂el√§m√§ss√§. Ammattiohjelmistojen k√§yt√∂st√§ alkaen, piirt√§minen voi avata monia ovia ty√∂uran suhteen ‚Äď eik√§ v√§ltt√§m√§tt√§ ole pakko p√§√§ty√§ juuri taiteilijaksi. Itse asiassa piirt√§misen hallitseminen auttaa monialaisesti aina animointity√∂st√§ arkkitehtuurin suunnitteluun.

 

 

Kyllä, paperille piirtämäsi hahmot voivat herätä henkiin mitä ihmeellisimmissä paikoissa, mikäli päädyt työskentelemään animoinnin tai luovan suunnittelutyön pariin. Arkkitehtina toimiessasi ruutupaperille hahmoteltu miljöö taas voi olla näkyvä osa kotikaupunkisi tulevaisuutta. Kaikkia piirustuksia ei tarvitse siis ripustaa taidegallerian seinälle, vaikka hieno tavoite onkin.

Graafinen suunnittelu ja markkinointi ovat myös sellaisia toimialoja, joissa pääset hyötymään piirrustustaidoista. Yritykset nimittäin tarvitsevat jatkuvasti esimerkiksi logoja, infografiikoita ja kuvia. Olipa tavoitteenasi työuran edistäminen, sen löytäminen tai palava into uuden harrastuksen aloittamista kohtaan, osaava opettaja osaa näyttää sinulle piirtämisen alkeet ja haastavammatkin tekniikat. Samalla pystyt keskustelemaan ja oppimaan lisää erilaisista mahdollisuuksista. Opettajasi osaa tunnistaa vahvuutesi ja ehdottaa ammatteja sekä toimenkuvia, joissa vahvuuksistasi on hyötyä.

 

 

Kaiken lisäksi, piirtäminen on oivallinen tapa harjoittaa mindfulnessia, jonka myötä pystyt rauhoittumaan ja pääsemään eroon stressistä. Mieti, jos käytät kaiken aikasi muistojen ja mielessäsi olevien asioiden kuvittamiseen, keskittymisesi tuo sinut vahvasti nykyhetkeen. Tietoisuus nykyhetkestä on avainasemassa niin sanotun flow-tilan saavuttamisessa, mikä on yksi luovuuden palkitsevimmista hetkistä.

Saatat myös huomata, että piirtämisen avulla muistisi kohentuu. Jos haastat itseäsi piirtämällä kuvan talvisesta maisemasta, jota ihailit edellisellä laskettelureissulla, muisto vahvistuu mielessä. Taidon sisäistettyä, kiinnität jatkossa enemmän huomiota ympäristöön ja maisemiin, sillä tajuat että mistä tahansa muistikuvasta saa aikaan hienon teeman uudelle piirustukselle.

Opi piirtämään Superprofin piirrustuskurssilla

Mikäli haluat osallistua verkossa toteutettavalle piirustuskurssille, olet oikeassa paikassa. Superprofiin on rekisteröitynyt useita taitavia piirtäjiä ja ammattiopettajia, jotka pystyvät auttamaan tavoitteidesi kanssa.

Voit hakea sivuiltamme sopivaa opettajaa esimerkiksi kokemuksen, hintatason tai muiden antamien arvostelujen perusteella. Parasta piirrustuskurssille osallistumisessa on ehdottomasti se, ett√§ p√§√§set aloittamaan t√§m√§n mukavan harrastuksen oman ty√∂p√∂yd√§n √§√§relt√§. Kokeilla voit my√∂s ilmaiseksi ‚Äď osa opettajistamme tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi uusille opiskelijoille.

Mitä haluaisit oppia?