Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Piirtäminen oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 5 arvostelulla.

27 €/h

Parhaat hinnat: 96% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 27€.

4 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Piirtäminen?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

27 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa piirtäminen myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 27 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa piirtäminen?

27 opettajaa aiheessa piirtäminen on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 27 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: piirtäminen on 27€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen piirtäminen verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 5 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

27 opettajaa aiheessa Piirtäminen saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Piirtäminen?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Piirtäminen!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä oma opettajasi aiheessa Piirtäminen auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Miksi opetella piirtämään?

Piirtämisen opettelu on erinomainen keino kehittää omaa ajattelua ja havainnointikykyä ympäröivästä yhteiskunnasta. Kun käytät aikaa luonnostellaksesi kynällä asioita tai ilmiöitä mitä olet nähnyt ja kokenut, voit luoda jotakin ennennäkemätöntä. Verratessasi tuotosta muiden tekemiin, tajuat kuinka uniikkeja asioita mielikuvituksesi voi tuottaa. Tämä oivallus auttaa haastamaan käsitystämme maailmasta.

Tykkäät sitten realistisista piirroksista tai abstrakteista tuotoksista, voi tulkita piirtämällä ilman rajoitteita esimerkiksi ihmisolentoja sekä erilaisia objekteja. Lisäksi on hyvä tietää, että oman luovuuden ilmaiseminen piirtämisen avulla, tekee hyvää mielelle ja keholle. Se on yhtä rentouttava harrastus, mutta tarjoaa samalla monipuolisia uramahdollisuuksia.

Piirtämistä on harjoitettu aina luolamiesten ajoista asti, Egyptin pyramidien hieroglygejä unohtamatta. Miksi et siis jatkaisi pitkää perinnettä?

Piirtämisen haasteet

Yksi suurista haasteista luovilla aloilla on niin sanottu huijarisyndrooma. Se vaivaa monia taitelijoita, kirjailijoita ja muita alan osaajia. Aina kun yrität saada aikaan jotain, lannistava ääni pääsi sisällä kertoo, ettet ole tarpeeksi hyvä tai et ansaitse tekeleelläsi kenenkään huomiota.

Tämä psykologinen ongelma voi tulla ensimmäisen kerran vastaan jo koulussa. Moni saattaa samaistua ikävään tunteeseen, minkä peruskoulun opettaja tai kanssaopiskelijat on saattanut vahingossakin ilmaistessaan aiheuttaa: “Sinä et osaa piirtää.”

Toivottavasti näin suoraa ilmaisua ei ole kovinkaan moni kohdannut. Esimerkin tarkoituksena ei ole syyttää ketään, vaan havainnollistaa sitä mikä yleisesti määritellään luovuuden tasoksi ja osaamiseksi. Koetut vastoinkäymiset ovat saattaneet helposti tukahduttaa oman mielenkiinnon taiteen suhteen jo aikaisessa vaiheessa, mikä on varsin ikävää. Fakta kun on se, että kauneus on aina katsojan silmässä – ja kaikilla tulisi olla vapaus ja rohkeus toteuttaa itseään piirtämisen kaltaisen ilmaisutavan kautta. Ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta.

Meillä on kuitenkin hyviä uutisia. Osaavan piirustusopettajan avustuksella on loistavat mahdollisuudet rohkaistua ja vastaanottaa rakentavaa palautetta omien taitojen kehittämisessä. Älä välitä ikävistä kommenteista, vaan luota itseesi ja voit kehittyä huomattavasti!

Työskentely oman piirustusopettajan kanssa auttaa kehittymään erilaisissa tekniikoissa, mutta ennen kaikkea ymmärtämään että piirtämisen ei tarvitse mennä tietyn kaavan mukaan tai sopeutua ennalta määriteltyyn muottiin. Opit piirtämisen alkeet ja saat motivoivaa tukea itseilmaisuun, minkä avulla oppiminen nopeutuu ja löydät helpommin oman tyylisi.

Näin hyödyt piirtämisen opettelusta

Piirustuskurssille osallistuminen edistää monia taitoja, joita voit hyödyntää niin arjessa kuin työelämässä. Ammattiohjelmistojen käytöstä alkaen, piirtäminen voi avata monia ovia työuran suhteen – eikä välttämättä ole pakko päätyä juuri taiteilijaksi. Itse asiassa piirtämisen hallitseminen auttaa monialaisesti aina animointityöstä arkkitehtuurin suunnitteluun.

Kyllä, paperille piirtämäsi hahmot voivat herätä henkiin mitä ihmeellisimmissä paikoissa, mikäli päädyt työskentelemään animoinnin tai luovan suunnittelutyön pariin. Arkkitehtina toimiessasi ruutupaperille hahmoteltu miljöö taas voi olla näkyvä osa kotikaupunkisi tulevaisuutta. Kaikkia piirustuksia ei tarvitse siis ripustaa taidegallerian seinälle, vaikka hieno tavoite onkin.

Graafinen suunnittelu ja markkinointi ovat myös sellaisia toimialoja, joissa pääset hyötymään piirustustaidoista. Yritykset nimittäin tarvitsevat jatkuvasti esimerkiksi logoja, infografiikoita ja kuvia. Olipa tavoitteenasi työuran edistäminen, sen löytäminen tai palava into uuden harrastuksen aloittamista kohtaan, osaava opettaja osaa näyttää sinulle piirtämisen alkeet ja haastavammatkin tekniikat. Samalla pystyt keskustelemaan ja oppimaan lisää erilaisista mahdollisuuksista. Opettajasi osaa tunnistaa vahvuutesi ja ehdottaa ammatteja sekä toimenkuvia, joissa vahvuuksistasi on hyötyä.

Kaiken lisäksi, piirtäminen on oivallinen tapa harjoittaa mindfulnessia, jonka myötä pystyt rauhoittumaan ja pääsemään eroon stressistä. Mieti, jos käytät kaiken aikasi muistojen ja mielessäsi olevien asioiden kuvittamiseen, keskittymisesi tuo sinut vahvasti nykyhetkeen. Tietoisuus nykyhetkestä on avainasemassa niin sanotun flow-tilan saavuttamisessa, mikä on yksi luovuuden palkitsevimmista hetkistä.

Saatat myös huomata, että piirtämisen avulla muistisi kohentuu. Jos haastat itseäsi piirtämällä kuvan talvisesta maisemasta, jota ihailit edellisellä laskettelureissulla, muisto vahvistuu mielessä. Taidon sisäistettyä, kiinnität jatkossa enemmän huomiota ympäristöön ja maisemiin, sillä tajuat että mistä tahansa muistikuvasta saa aikaan hienon teeman uudelle piirustukselle.

Opi piirtämään Superprofin piirustuskurssilla

Mikäli haluat osallistua verkossa toteutettavalle piirustuskurssille, olet oikeassa paikassa. Superprofiin on rekisteröitynyt useita taitavia piirtäjiä ja ammattiopettajia, jotka pystyvät auttamaan tavoitteidesi kanssa.

Voit hakea sivuiltamme sopivaa opettajaa esimerkiksi kokemuksen, hintatason tai muiden antamien arvostelujen perusteella. Parasta piirustuskurssille osallistumisessa on ehdottomasti se, että pääset aloittamaan tämän mukavan harrastuksen oman työpöydän ääreltä. Osa opettajistamme tarjoaa myös ensimmäisen tunnin ilmaiseksi uusille opiskelijoille.

Mitä haluaisit oppia?