Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Portugali oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

19 €/h

Parhaat hinnat: 80% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 19€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Portugali?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

10 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa portugali myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 10 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa portugali?

10 opettajaa aiheessa portugali on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 10 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: portugali on 19€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen portugali verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 7 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

10 opettajaa aiheessa Portugali saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Portugali?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Portugali!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Opi portugalia oman opettajasi kanssa

Opi portugalia netissä

Portugali on etenkin Portugalissa ja Brasiliassa puhuttava kieli, joka on saanut alkunsa Iberian niemimaalta. Ympäri maailman portugalia puhuu noin 270 miljoonaa ihmistä, kun lasketaan sitä äidinkielenä ja vieraana kielenä puhuvien määrät yhteen. Uskoisitko, että portugali kuuluu maailman puhutuimpien kielten joukkoon? Se nimittäin on kuudenneksi puhutuin. Suosiota siis riittää ympäri maailman, joten sen opiskelu ei mene taatusti hukkaan.

Koska portugalin kieli on yhä suositumpi myös Suomessa, Superprof on koonnut yhteen verkko-opetusta tarjoavat portugalin opettajat. Opettajiemme kanssa opit portugalin alkeet ja vaikeammat osa-alueet helpolla ja hauskalla tapaa. Useimmat opettajat ovat monikielisiä osaajia, joiden kanssa tulee helposti toimeen. Luetaanpa seuraavaksi lisää, miksi portugalin opiskelu kannattaa!

Löydä portugalin opettajat Superprofilta

Haluamme tehdä uuden oppimisesta vaivatonta. Tästä syystä voit etsiä sivuiltamme päteviä portugalin opettajia, jotka tarjoavat yksityisopetusta netissä. Keskimäärin portugalin verkkotunnit maksavat 19€ ja voit sopia opettajan kanssa tavoitteistasi yhdessä: täsmätunti silloin tällöin tai perusteellisempi kielikurssi onnistuu taatusti! Aivan kuten Espanja, niin myös Portugali on monelle suomalaiselle lomapaikka ja suosittu kohde eläkepäiville. Mieti, kuinka paljon enemmän saat irti uudesta ympäristöstä, kun pystyt kommunikoimaan paikallisten kanssa! Tästä syystä portugalin opiskelu netissä on erinomainen idea, jota et tule katumaan.

Näin hyödyt portugalin opiskelusta

On monia syitä opiskella portugalia ja jos lähtisimme erittelemään näistä kaikkia, niin tekstistä tulisi pitkä. Joku haluaa muuttaa Portugaliin, joku taas matkustaa. Ja joku haluaa oppia kommunikoimaan tulevan puolisonsa kanssa…  Tässä muutamia yleisimpiä syitä aloittaa portugalin opinnot verkossa!

Portugali auttaa oppimaan muita kieliä. Saatat helposti luulla, että portugali ja espanja kuuluvat yhteen. Eikä ihme, sillä niissä on paljon samaa. Suurin osa sanastosta muistuttavat toisiaan – joten jos et vielä osaa espanjaa, niin ei hätää. Portugalin opinnot auttavat myös tässä!

Erottautuminen työmarkkinoilla. Jos vertaa esimerkiksi ranskan, espanjan, kiinan, arabian ja ruotsin kaltaisiin kieliin, niin portugalin opiskelu eroaa näistä eniten ehkä suosittuudessa. Sitä pidetään vaikeampana kielenä, joten kun päätät ottaa portugalin alkeet haltuun, niin helpottaa tämä erottautumista myös työnhakutilanteessa.

Kieltä puhutaan kaikkialla maailmassa. Portugali on suosittua niin Portugalin ja Brasilian suunnilla, mutta myös Afrikassa löytyy monia valtioita joissa kieli on virallinen: Angola, Kap Verde, Mosambik. Sitä käytetään myös Guinean ja Macaon maissa, joten mistään yhden valtion viestintätavasta ei ole kyse.

Hyödyllisyys liike-elämässä ja tulevaisuudessa. Tiesitkö, että Brasilia on yksi kasvavista talouksista? Niin ikään portugalin kielten puhuvien määrä kasvaa jatkuvasti ja erään ennustuksen mukaan vuoteen 2050 mennessä kieltä puhuu noin 335 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Nyt on siis erinomainen hetki oppia portugalia!

Portugali ei eroa kauheasti englannista. Sekä englanti että portugali ovat saaneet paljon vaikutteita latinan kielestä. Jos olet tarkkana, huomaat että portugalin sanasto muistuttaa paljon englannista. Myös kreikan kieli on vaikuttanut näiden kehitykseen, joten synergiaetua löytyy yllättävistäkin suunnista!

Voit saada Portugalin kansalaisuuden. Mikäli asut Portugalissa tai haaveilet eläkepäivistä siellä ja haluat saada Portugalin kansalaisuuden, niin kielitaito on välttämätön. Portugalin passi on hyvin suosittu, kuten esimerkiksi Japanin, Irlannin, Belgian ja Kanadankin. 

Opiskele yhdessä Superprofin kanssa

Jos Superprof ei ole vielä sinulle tuttu, niin tässä lyhyesti toimintamme ydintä. Superprof pyrkii tarjoamaan mahdollisimman henkilökohtaista opetusta taitotasoon katsomatta, sellaista mitä koulumaailmassa ei ole mahdollista saada. Jos haluat oppia portugalin sanastoa, parantaa portugalin puhetaitoja tai läpäistä kansainvälisen kielikokeen, niin saat yksityiskohtaisen opetussuunnitelman opettajaltamme. Jotkut oppivat parhaiten pelien avulla, osa taas puheharjoituksilla ja osa puolestaan videoita ja multimediaa hyödyntämällä. Etsimme osaavien opettajien kanssa sinulle sopivimman tavan, joilla pääset nopeasti tavoitteeseen kieliopintojen suhteen.

Superprofin opetus on vuorovaikutteista ja portugali tulee tutuksi monipuolisten harjoitusten myötä. Tiesitkö, että portugalilainen ja brasilialainen kulttuuri ovat oikoteitä kielen pariin? Pelkän portugalin kielen lisäksi saat tutustua paikalliseen kulttuuriin, mikä helpottaa kielen ymmärtämistä laajemmassa kontekstissa. Tämä on johtanut erinomaisiin oppimistuloksiin, joista voit lukea lisää portugalin opettajiemme profiileista. Superprofin opettajia voit etsiä helppokäyttöisen hakutyökalumme avulla. Pystyt viestittelemään opettajien kanssa etukäteen ja kertomaan tavoitteistasi. Jos haluat kertaustunnin, alkeiskurssin tai yksinkertaisesti juttuseuraa – aloita portugalin opiskelu netissä vaikka heti! 

Mitä haluaisit oppia?