Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opettajamme aiheessa Portugali kaupungissa Helsinki

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

32 €/h

Loistavat hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista maksat keskimäärin 32€/h

5 h

Salamannopeaa! Portugalin opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa portugali paikassa Helsinki!

2. Portugalin opiskelu yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi sopivin vaihtoehto

Hyödynnä mahdollisuutesi ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: portugali paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 32€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Portugali?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Portugali entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Portugali?

Superprofissa suuri osa aiheen Portugali opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: portugali

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Portugali?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Portugali opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Portugali?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Portugali!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Opi portugalia kaupungissa Helsinki

Portugalin yksityisopetusta etänä ja lähiopetuksena

Oletko kyllästynyt haaveilemaan uudesta kielitaidosta? Moni pohtii vuodesta toiseen, että pitäisi aloittaa portugalin opiskelu, mutta ajatus ei etene tämän enempää käytäntöön. Tämä on yllättävän yleistä, mutta ei syytä huoleen. Olet jo prosessissa pitkällä, selaillessassi Superprofin kieliopetuksen tarjontaa.

Portugalin kieli on yksi helpoimmista kielistä oppia. Sen lisäksi se näyttää hyvältä CV:ssä ja tekee matkailusta portugalinkielisiin maihin ikimuistoisempaa. Esimerkiksi Portugalissa ja Brasiliassa kielitaidosta on paljon hyötyä. Portugalin kieltä puhutaan lähes kaikissa maanosissa, joten mistään pienen piirin kommunikaatiosta ei ole kyse.

Tänä päivänä portugali on virallinen kieli edellä mainittujen lisäksi Angolassa, Mosambikissa, Guinea-Bissaussa, Itä-Timorissa, Kap Verdellä, Macaolla sekä tietysti Euroopan unionissa. Yli 200 miljoonan ihmisen kieli hurmaa monet sävyllään, joten ei ihme, että portugalin tunnit Helsingissä ovat nostaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Sen lisäksi, että opit puhumaan tätä kiehtovaa kieltä, kehität samalla kognitiivisia taitojasi. Päätös aloittaa portugalin yksityistunnit tuottaa enemmän kuin uskotkaan!  

Miksi opiskella portugalin kieltä?

Tämän päivän globaalissa yhteiskunnassa monikielisyys on enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Arviolta yli puolet maailman ihmisistä osaa useampaa kieltä, joten miksi et hankkisi portugalin kielitaitoa omaan osaamisportfolioosi? Jotta voit oppia portugalin kieltä, tarvitset vain kärsivällisyyttä ja oppimisen iloa – sekä motivoivan yksityisopettajan, jota voit tavata Helsingissä tai etänä. Mitään superlahjakkuutta ei siis vaadita. Jos haluat oppia portugalin ääntämistä, kirjoittamista tai keskustelutaitoja, portugalin kurssi Helsinki on se, mitä tarvitset. Kyse ei ole mistään isossa luokassa tapahtuvasta opetuksesta, vaan henkilökohtaisesti suunnitellusta kokonaisuudesta, johon saat antaa ensimmäisen sekä viimeisen sanan.

Portugalin kieltä voit hyödyntää niin ihmissuhteissa, matkailussa kuin työelämässäkin. Ja kaiken lisäksi se on varsin mukava harrastus! Portugalia voi opiskella esimerkiksi Helsingin yliopistossa avoimella puolella. Portugalin perusopinnot ovat hyvä tavoite siitä kiinnostuneelle. Myös Suomi-Portugali -yhdistys tarjoaa mahdollisuuksia kielen oppimiseen, unohtamatta lukuisia opetusvideoita ja verkkosivuja itseopiskeluun.   

Tästä syystä portugalin opiskelu yksityisopettajan kanssa kannattaa

Portugali on yksi niistä kielistä, mikä voi olla vaikeaa oppia perinteisessä kouluympäristössä ja ryhmässä. Se voi alkuun vaikuttaa johdonmukaiselta, mutta kun huomaat jääväsi pois yhdeltä tunnilta ja sitten toiselta, niin rytmiin kiriminen on huomattavan vaikeaa. Tällaista ongelmaa ei ole yksityisopettajan kanssa toimiessa, jossa saat itse päättää aikataulut ja sopia opettajan kanssa siirrosta yllättävän esteen edessä. Näin varmistat sen, että et jää jälkeen ja oppiminen ei kasaannu. 

Yksityisopettajan kanssa työskentely mahdollistaa sen, että voit oppia portugalin alkeet ja jatkaa suoraan edistyneempiin opintoihin näin halutessasi. Joustavuus tekee kielen opiskelusta hauskaa ja palkitsevaa. Sinun tulee vain tietää tavoitteesi, niin me Superprofilla autamme eteenpäin! Parasta yksityisopettajan kanssa työskentelyssä on se, että saat jatkuvasti henkilökohtaista palautetta. Mieti kuinka usein sellaista tarjottiin koulussa: numero koepaperissa ja lause siellä täällä on kaukana siitä, mitä portugalin yksityistunnit voivat tarjota. Ne ovat paljon enemmän!  

Yksityiset portugalin kurssit Helsingissä

Portugali ei välttämättä ole suosituin vaihtoehto vieraaksi kieleksi, mutta sillä on silti useita opettajia myös pääkaupunkiseudulla. Superprofin kautta saat yhteyden moniin opettajiin, keiden kanssa voit sopia lähitunneista joko lempikirjastoosi, kotiisi tai vaikkapa kahvilaan. Puistonpenkkikin voi olla jollekin paras miljöö oppia!  Yksityisopettajan kanssa toimiessa saat avaimet käteen -ratkaisun, joka mahdollistaa tehokkaan oppimisen. Pidätkö keskusteluharjoituksista? Onnistuu! Kirjoitustehtävistä! Check. Vai haluatko mieluiten tutustua portugalilaiseen historiaan ja kulttuuriin ja oppia tätä kautta ymmärtämään kieltä? Sen kun kerrot opettajalle toiveesi! Opit löytämään oman aksentin ja lausumaan sanat oikein, kun saat heti korjausehdotuksia.   

Aloita Superprofin kanssa opiskelu Helsingissä!

Portugalin opettajat on helppo tavoittaa. Mutta mistä sitten tietää, kenen kanssa kannattaisi aloittaa yhteistyö? Toisin kuin perinteisimmillä kielikursseilla, saat tutustua etukäteen opettajiin – nimittäin vertailemalla heidän profiileja verkkosivuillamme. Näistä löydät tietoa muun muassa arvosteluista ja suosituksista, opetustyylistä ja opetusmenetelmistä, koulutuksesta ja osaamisesta sekä saatavuudesta. Hinnat vaihtelevat riippuen näistä tekijöistä, mutta keskimäärin portugalin yksityisopetusta saat 32€ tuntihintaan.

Olemme haastatelleet sivuillemme rekisteröityneet opettajat etukäteen. Tehtävänäsi on siis etsiä sopivat ehdokkaat, joita lähestyä viestillä! Äläkä huoli, jollet tarkkaan tietäisi mitä haluat opinnoilla saavuttaa. Opettajamme ovat kokeneita ihmistuntijoita, joiden kanssa voitte suunnitella yhdessä polun eteenpäin. Oli kyseessä sitten portugalin alkeet, tietty ammattisanasto tai parhaat fraasit lomareissulle, kanssamme nämä onnistuu. Aloita portugalin kurssi jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?