Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta portugali verkossa tai lähiopetuksessa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 7 arvostelulla.

19 €/h

Parhaat hinnat: 80% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 19€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa portugali!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Portugali?

Keskimääräinen hinta tunneille on 19€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Portugali entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Portugali opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: portugali

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

10 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Portugali opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 10 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

7 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa portugali?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa portugali!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Portugalin kielen opiskelu oman opettajasi kanssa

Löydä yksityisopettaja ja opi portugalin alkeet

Oletko aina halunnut oppia puhumaan kaunista portugalin kieltä? Kenties osaat jo espanjaa, mutta olet tykästynyt naapurimaan kommunikointiin tai haluat kehittää omaa kielitaitoasi nollasta lähtien? Oli tavoitteesi mikä tahansa, uuden kielen opiskelu on aina yhtä jännittävää – ja sama pätee portugalin alkeisiin. Kielitaidosta hyödyt niin Portugalissa (ja Brasiliassa) opiskellessa, matkaillessa tai työskennellessä paikallisessa yrityksessä. Sen lisäksi muistisi kehittyy, parannat sosiaalisia taitoja sekä saat hyödyllisen merkinnän CV:hen. Näppärää! Portugali on mielenkiintoinen maa ja sen kieli suorastaan lumoava.

Etsitkö portugalin opetusta lapselle? Etenkin nuorempana uuden kielen oppiminen on helpompaa, sillä aivot pystyvät omaksumaan paremmin uutta sanastoa ja monimutkaisiakin kielioppisääntöjä. Äläkä ymmärrä väärin – myös vanhempi opiskelija voi helposti oppia portugalia, kun vaan omaa tarpeeksi intoa ja opettajan, joka motivoi jatkamaan! Suomessa portugalin opiskelu onnistuu esimerkiksi korkeakouluissa kuten avoimien yliopistojen puolella, Suomi-Portugali-yhdistyksen kielikurssilla, kansanopistoissa ja tietysti netissä. Myös yksityisopetus on varteenotettava vaihtoehto, johon kannattaa tutustua. Superprofilta löydät Suomessa toimivat portugalin opettajat helposti haluamastasi kaupungista. Jos osaat jo englantia, niin mahdollisuutesi kasvavat huomattavasti – näin saat yhteyden maailmanlaajuiseen opettajaverkostoomme.

Tästä syystä tarvitset portugalin opettajan

Jos mietitään yleisimpiä vieraita kieliä, niin portugali ei välttämättä lukeudu niihin. Se on kuitenkin monelle mielenkiintoinen oppiaine ja tästä syystä Superprof tarjoaa opetusta portugalin eri taitotasoilla. Et välttämättä tarvitse kouluympäristöä oppiaksesi uutta kieltä, sillä ryhmässä opiskelu ei sovi kaikille. Ja lisäksi portugalin kursseja Suomessa ei järjestetä kovinkaan usein (jos vertaa vaikkapa englantiin tai saksaan). Yksi ongelmista kun opiskelee kieltä ryhmässä on se, että ei saa välttämättä apua silloin kun sitä tarvitsee. Opettajalla ei ole aikaa keskittyä yksittäisiin opiskelijoihin, kun muu ryhmä haluaa jatkaa matkaa. Ja jos olet ostanut kalliin kielikurssin, niin esteen edessä et voi siirtää oppituntia tulevaisuuteen.

Superprof mahdollistaa joustavan tavan opiskella juuri silloin kun haluat, joten voit sovittaa portugalin kieliopinnot oman kalenterisi mukaan. Kun osaat puhua, kirjoittaa ja kommunikoida portugaliksi, saat paljon enemmän irti seuraavasta Lissabonin reissusta. Fakta on se, että matkailusta tulee huomattavasti antoisampaa, kun pystyy vuorovaikuttamaan paikallisten kanssa! Haluatko oppia portugalin alkeet? Tarvitsetko apua ammattisanaston kanssa? Mitäpä jos aloittaisit portugalin opiskelun yhdessä yksityisopettajan kanssa! Saat jatkuvasti rakentavaa palautetta, mikä mahdollistaa oppimisen tehokkaammalla tavalla. Voit hyödyntää portugalin kieltä niin arjessa, töissä kuin ihmissuhteissakin.   

Yksityisopetuksen edut – löydä portugalin opettaja verkosta

Jos haluat oppia portugalin kieltä YouTuben tai sanakirjan sijaan innostavalta opettajalta, on vaihtoehtona nykyaikainen, yksityinen kieltenopetus. Yksityisopettajan kanssa pystyt keskittymään sinua kiinnostaviin osa-alueisiin ja saat irti enemmän kuin pelkkää oppikirjaa selaamalla. Parasta on se, että pystyt turvallisessa ympäristössä harjoittamaan portugalia käytännössä ja opit löytämään oikean aksentin. Ei, kyse ei ole pakonomaisista keskustelutuokioista luokkahuoneessa, jossa kaikki muut tuijottaa! Tärkeä asia portugalin opinnoissa on harjoitella sitä säännöllisesti. Voit ottaa yksityistunteja esimerkiksi viikottain tai pitää intensiivisemmän kielikurssin juuri ennen Portugalin matkaa. Yksin kotona opiskelemalla voi päästä pitkälle, mutta et uskokaan kuinka nopeammin kaikki tapahtuu, kun pääset puhumaan natiiviia portugalia osaavan opettajan kanssa. Osa Superprof-opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, joten voit aloittaa matalalla kynnyksellä! Portugalin opiskelu yksityisopettajan kanssa on helppo aloittaa Superprofilla. Löydät sivustolta sijainnin perusteella lähialueesi opettajat, joihin saat yhteyden nopeasti viestillä. Oli tavoitteesi mikä tahansa, niin opettajamme tietävät kuinka pääset etenemään sujuvasti, omia vahvuuksia hyödyntäen. Jos tykkäät opiskella kirjoitustehtävien kautta, lukuharjoituksilla tai kuullunymmärtämisellä – kerro se opettajallesi. Näin saat taatusti tehokkaan opintokokonaisuuden kieliopintoihin.   

Aloita portugalin opinnot jo tänään

Löydät Superprofilta opettajia, jotka tarjoavat portugalin yksityistunteja Suomessa. Keskimäärin yksi tunti maksaa 19€, mutta hinnat vaihtelevat opettajan osaamisen mukaan. Ja kuten todettua, jos osaat jo vierasta kieltä niin voit etsiä opettajia ympäri maailman. Yksityisopettajan löytäminen on yksinkertaista:

  • Kirjoita hakuumme sijaintisi sekä portugalin taso
  • Vertaile profiileja, jotta löydät itsellesi sopivan opettajan: arvostelut, koulutus, opetusmenetelmät, hinta… Saat hyvän käsityksen vaihtoehdoista etukäteen, toisin kuin koulussa!
  • Sovi ensimmäisestä tunnista ja kerro tavoitteesi – opettaja suunnittelee sinulle henkilökohtaisen opetussuunnitelman, jonka avulla opit portugalia nopeammin kuin koskaan. 

Yksityisopettajan kanssa opit portugalia sekä lisäksi portugalilaista kulttuuria. Oppituntien jälkeen tiedät taatusti, minne haluat seuraavalla lomalla matkustaa. Mitäpä vielä odotat? Superprofin opettajat ovat valmiina auttamaan! 

Mitä haluaisit oppia?