Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima kiinan kielen opettajiamme paikassa Helsinki

11 ‚ā¨/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskim√§√§rin maksat 11‚ā¨/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kiina paikassa Helsinki!

2. Löydä paras kiinan kielen opettaja

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Kiinan kielen tunnit rikastavat kokemuksiasi

Esimerkiksi oppilaspassilla saat rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíł Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kiina paikassa Helsinki?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 11‚ā¨.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Kiina?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kiina entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Kiina?

Superprofissa suuri osa aiheen Kiina opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kiina

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Kiina?

2 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Kiina opetusta l√§hell√§si.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 2 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Kiina?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kiina!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat kiinan kielen kurssit edullisesti paikassa Helsinki

Opi puhumaan kiinaa Helsingissä

Kerrotaan se heti alkuun: vieraan kielen oppiminen ei ole koskaan helppoa. Se edellyttää nimittäin oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. Etenkin, jos kyseessä on kiinan kieli. Kun kirjoitusjärjestelmä eroaa täysin meidän omista harakanvarpaista, on sen ymmärtäminen mahdotonta ilman aiempaa ymmärrystä. Tästä syystä kiinan kielen opiskelu itsekseen vaatii todella paljon.  Suomen kieli on lähes vastakohta kiinasta. Asiaa ei kuitenkaan kannata pelästyä. Taitavan yksityisopettajan kanssa voit oppia puhumaan mitä tahansa kieltä haluat. Helsingissä on monia natiiveja sekä ammattitaitoisia kiinan kieliopettajia, joiden kanssa saat nopeasti käsityksen perusasioista ja pystyt suuntautumaan sen jälkeen sinua kiinnostaviin aihealueisiin.   

Kiinan kieli, kiinalainen kaligrafia ja kulttuuri

Jo pelkästään kiinan kielen parissa on monia osa-alueita, joihin voit keskittyä. Oletko esimerkiksi matkustamassa Kiinaan? Tai Taiwaniin? Jos et ole aiemmin edes yrittänyt, niin nyt on aikasi oppia puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan kiinaa. 1,3 miljardia ihmistä odottaa, maailma on auki! Onko mielessäsi ura kiinankielisessä yhteisössä? Kansainvälinen kauppa on yksi niistä asioista, missä saat etulyöntiaseman osaamalla kiinaa. Maailman suurin talousmahti tarkoittaa mahdollisuuksia myös paikallisen kielen osaajille. Oletko hakemassa yliopistoon, haaveenasi kiinan kielen opinnot? Miltä kuulostaisi yksilöllinen, omia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi huomiova tapa oppia uusi kieli?   

Kiina on laaja oppiaine ja pitää sisällään monia sukuja

Kiinan kanssa saa kulumaan aikaa. Nimittäin erilaisia sukuja kielestä riittää: wu (Shanghai), kantoninkiina (Guangzhou, Guangdong, Hongkong, Macaossa), gan, hakka, min (Taiwan), Xiang, Jin, Hui, Ping ja mandariini. Mandariini on kiinan kielistä yleisin ja eniten puhuttu kieli. Jos etstit kiinan opetusta, hyvin todennäköisesti kyseessä on juurikin mandariini.  Vaikka kiinan kieliopintoja ei ole pitkään tarjottu Suomessa, niin kysyntää riittää. Tällä hetkellä kiinan kielikurssit Helsingissä ovat suosituimpia kuin koskaan, vaikka myös perinteiset kestosuosikit kuten espanja, ranska, italia ja saksa pitävät pintansa. Jos olet harkinnut kiinan opiskelua, löydät kauttamme helsinkiläiset opettajat helposti ja nopeasti.   

Opi kiinaa ja hyödy ammatillisesti

Nykypäivänä työtä on vaikea saada. Yksi keino erottua massasta, on esittää CV:ssä taidonnäyte omasta kiinan kielen taidosta. Uusi toimiala, isompi palkka tai eteneminen uusiin haasteisiin... Mandariinikiinan opinnot Helsingissä ovat sijoitus, joka kannattaa. Jos haluat pakata matkalaukkusi ja suunnata Kiinaan tai Taiwaniin, suosittelemme sinua tutustumaan kiinan kursseihin joita Superprof tarjoaa. Maailman puhutuimman kielen osaaminen tekee sinusta heti kansainvälisemmän, eikä uusista tuttavuuksistakaan ole tämän jälkeen pulaa. Esimerkiksi kansainväliset yritykset rahoitus-, teknologia-, käännös- ja tulkkausalalla tarjoavat työpaikkoja koulutetuilla suomalaisosaajille. YK:n kaltaisia organisaatioita unohtamatta.   

Löydä kiinan opettaja Helsingistä

Kiinan oppitunnit ovat erinomainen tapa syventää kielitaitoa, parantaa kommunikointiosaamista sekä tutustua uuteen tapaan kirjoittaa. Yksityistunnit ovat kuin intensiivisiä kielikursseja, mitkä auttavat sinut nopeasti uuden kielen pariin. Riippumatta siitä, missä päin pääkaupunkia asut, löydät yksityisopettajia joiden kanssa voit aloittaa tulevan kielikurssisi suunnittelun. Haluatko oppia natiivin kanssa? Tai löytää samanhenkisen mentorin? Tutustu Superprofin opettajiin ja lähesty viestillä niitä, keiden profiilit vaikuttavat sopivilta! Jossain vaiheessa on aika hypätä syvään päätyyn. Eli varata lentoliput ja ottaa matka kohti Pekingiä tai jotakin muuta kiinalaista kaupunkia. Mikään ei ole parempaa kuin käytännön opiskelu, jonka vuoksi kielikurssia kannattaa harkita. Jotta pääset oikeille urille, suosittelemme opettelemaan kiinan alkeet etukäteen. Helsingistä löydät apua tähän! Ota askel kohti uutta kieltä ja perehdy paikallisiin opettajiimme. Yksityisopetus on ratkaisu moneen tarpeeseen ja tilanteeseen.   

Opi puhumaan kiinaa Superprofin avulla

Jos haluat oppia kiinan kielen perusteet, kehitt√§√§ nykyist√§ kielitaitoasi tai keskitty√§ haastavampaan ammattisanastoon, apu on l√§hell√§. Sen sijaan, ett√§ l√§htisit selaamaan l√§hikauppojen ilmoitustauluja ja kansanopistojen kursseja, voit ottaa yhteytt√§ Superprofin sivulle rekistert√∂ityneisiin opettajiin. Jokainen tunti ja kokonaisuus suunnitellaan tavoitteesi pohjalta. T√§m√§ varmistaa muun muassa sopivat opetusmenetelm√§t, mielenkiintoisen sis√§ll√∂n sek√§ aikataulun, mik√§ sopii muiden menojesi kanssa. Jos haluat oppia kiinaa, l√§hde tutustumaan kiinalaisten sanojen √§√§nt√§miseen ja kielioppis√§√§nt√∂ihin opettajiemme kanssa. Samalla p√§√§set v√§kisin perille kiinalaiseen kulttuuriin ja perinteeseen, jolla on pitk√§ historia.¬† Tutustu seuraavaksi opettajiemme profiileihin sek√§ saatavuuteen ja l√§het√§ viesti sopiville opettajakandidaateille. Keskim√§√§rin kiinan yksityistunnit maksavat 11‚ā¨. Hinnoittelu on opettajien p√§√§tt√§m√§ ja riippuu monista tekij√∂ist√§, kuten esimerkiksi kokemuksesta, taustasta ja saatavuudesta.

Mitä haluaisit oppia?