Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta kiina verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

21 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 21€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kiina!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Kiina?

Keskimääräinen hinta tunneille on 21€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kiina entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Kiina opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kiina

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

7 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kiina opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 7 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

3 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa kiina?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa kiina!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Kiina

Kiinan kielen opiskelu yksityisopettajan avulla

Tiesitkö, että mandariinikiinaa puhuu äidinkielenään yli 955 miljoonaa ihmistä? Mutkia hieman suoristaen, voi kiinan sanoa olevan lähes miljardin ihmisen myötä maailman puhutuin kieli. Mikäli osaat kiinaa, voit siis kommunikoida lähes viidesosan maapallon asukkaiden kanssa! Kiinan opiskelu saattaa tästä huolimatta herättää pelkoa ja esimerkiksi sen kirjoitusasu poikkeaa huomattavasti omastamme. Kiinan kielen kirjoittaminen ja puhuminen ei ole kuitenkaan mahdotonta, vaan pääset sen pariin tehokkaimmin yksityisopetuksen avulla. Äläkä huoli – opit kyllä ymmärtämään kiinalaisten kirjoitustapaa, joka on muuten maailman vanhin, pinyinin avulla. Pinyin on kansainvälinen järjestelmä, jolla kiinan kirjoitustapa muutetaan länsimaiseksi.  Tärkein asia, mikä kiinan kielen opiskeluun liittyy, on se että jokainen oppii tavallaan: osa nopeasti, osa hitaammin. Taitava yksityisopettaja pystyy mukauttamaan oppitunnit tavoitteidesi ja oppimistyylisi mukaan. Tämä varmistaa tehokkaimman tavan oppia ja muuttaa tarvittaessa opetustapaa palautteen pohjalta. 

Opi kiinaa – edistä uraa

Kielitaidon ja vieraan kielen osaaminen ei liene koskaan negatiivinen asia, mitä tulee työuraan. Näin on myös kiinan suhteen: edistät mahdollisuuksiasi edetä ja samalla opit kielen, mitä viidesosa maailmasta puhuu. Koska kiina poikkeaa suuresti omasta äidinkielestämme, voi alkuun pääseminen vaikuttaa yhtä vaikealta kuin kolmirenkaisen auton ajaminen. Kiinan kielen opetus on jatkuvasti nostanut suosiotaan myös opettajien keskuudessa ja erilaisia kursseja on yhä enemmän saatavilla. Kiinan kasvattaessa mahtiaan maailmantaloudessa, myös kielestä kiinnostuneita tulee jatkuvasti enemmän. Asema on jo nyt sellainen, että kiinan kieli CV:ssä miellyttää monia työnantajia. Oli työpaikkasi sitten laajentamassa ulkomaille, tekemässä uutta sopimusta tai kartoittamassa uusia asiakkaita, kiinan osaamisestasi voi olla yllättävääkin hyötyä. Jos haluat perustaa oman yrityksen, niin neuvottelu kiinan kielellä on selkeä etulyöntiasema jos tuotanto toteutetaan Aasiassa, kuten nykyään on tapana. Suomen ja Kiinan välillä on jo vuosikymmenien pituinen yhteistyö ja esimerkiksi Business Finland tukee erilaista Kiinaan kohdistuvaa innovaatiotyötä. Kiinan kielen opiskelu on investointi tulevaan. Olitpa sitten opiskelija tai jo työelämässä, yksityinen kiinan kielen opetus saattaa olla tarvitsemasi ponnahduslauta kiinalaisten arkeen. 

Matkalla Kiinaan? Valmistaudu ja opi kiinan alkeet

Suomi ja etenkin Lapin seutu joulumaailmoineen on matkakohde, joka kiinnostaa kiistattomasti monia kiinalaisia turisteja. Mikäli työskentelet matkailun tai turismin parissa, kiinan taitaminen tietää peukkuja pomolta. Oletko kiinnostunut matkasta Kiinan muurin juurille? Moni on, eikä ihme. Kiinalla ei ole mitään todistettavaa mitä tulee kulttuuriin ja historiaan – yli 45 Unescon maailmanperintökohdetta ja lukemattomat muut nähtävyydet ovat tarpeeksi hyviä syitä matkustaa. Oli tavoitteenasi sitten matkustaa, lähteä vaihto-opiskelemaan tai peräti muuttaa Kiinaan, kiinan kielen oppitunnit ovat järkevä tapa valmistautua tulevaan. Paras vaihtoehto onkin saada apua mandariinikiinan opettajalta ennen lentokoneeseen astumista, jotta kommunikaatiosta paikallisten kanssa tulee mahdollisimman sujuvaa. Kiinan muuri on ehdottomasti käymisen arvoinen rakennelma, mutta onneksi kulttuuria pursuavassa maassa riittää myös muuta tutustuttavaa. Esimerkiksi kiinalaisen uudenvuoden aikaan on oiva aika matkata ihastelemaan. Paikallisten kanssa keskustelu on loistava tapa päästä kiinni kiinalaiseen maailmaan ja sanaston ymmärtäminen auttaa sulautumaan arkeen. Yksityisopettajan kanssa voit paneutua kielioppiin, sanastoon ja oppia kirjoittamaan tavalla, jota paikalliset ymmärtää. Voit myös harjoitella puhetta ja ääntämistä, jolloin oppiminen jatkuu luontevasti paikan päällä. Superprofilta löytyy monia kiinan kielen opettajia, jotka kykenevät auttamaan sinua tavoitteista riippumatta ja niitä kunnioittaen.  Varmista onnistunut Kiinan matka hyvissä ajoin etukäteen. Rallienglannilla et välttämättä pärjää!

Mandariinikiinan oppiminen vie kiinalaiseen kulttuuriin

Kiinan virallisen kielen oppiminen on luonteva tapa uppoutua maan kulttuuriin ja historiaan. Kieli ja kulttuuri ovat erottamaton yhdistelmä ympäri maailman ja näin on myös Kiinassa, yhdestä maailman vanhimmassa sivilisaatiosta – yli 5000 vuoden historian turvin. Paperi, ruuti, silkki… Kiinan perintö maailmalle ei jää vain näihin keksintöihin. Yksityisopettajiemme avulla kykenet ymmärtämään paremmin tämän valloittavan valtion toimintaa ja ihmisiä, taidetta unohtamatta. Myös erilaiset taistelulajit kuuluvat olennaisesti kiinalaiseen kulttuuriin. Valmistaudu Kiinan matkaan tai kommunikaatioon Superprofin yksityisopettajian kanssa. Kielitaidon kehittämisen lisäksi saat valtavasti tietoa kiinalaisesta kulttuurista ja opit muun muassa ystävällisyyden ja luottamuksen määritelmät uudestaan, käytöstapoja unohtamatta. Opi kiinaa, opi perinteitä!

Löydä kiinan opetusta kustannustehokkaasti

Mandariinikiina on Kiinan kansantasavallan virallinen kieli, mutta siihen viitataan usein “kiinalla”. Kieleen lukeutuvat standardi mandariinikiina sekä jin, mitä puhutaan Pekingin seudulla. Erilaisia murteita taas löytyy lukemattomia ympäri maan, mutta älä suotta pelästy. Superprofin opettajat kykenevät opettamaan kiinan alkeiden lisäksi myös erilaisia murteita ja haastavampaa kielioppia. Monet opettajistamme tarjoavat ensimmäisen oppitunnin veloituksetta – jotta pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan opetustyyliin ja sisältöön. Aloittelevana kielen oppijana keskitytään ensiksi perusasioihin ja pikkuhiljaa siirrytään erilaiseen sanastoon ja kiinan ääntämiseen. Pelkästään sinua varten laaditut opetussuunnitelmat varmistavat, että opit juuri niitä asioita mitä haluat: alkeista aina HSK-testin, eli Kiinan virallisen kielikokeen läpäisemiseen. Se osoittaa kielitaitosi työnantajille ja oppilaitoksille. Yksityiset kiinan kielen tunnit ova kustannustehokkain tapa oppia kiinaa ja paikallista kulttuuria. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä päin maailmaa tai Suomea haet opetusta. Kiinaa voi myös opiskella ilmaiseksi lukemattomien verkkolähteiden kautta, mutta elintärkeä palaute ja oman osaamisen testaaminen jää väistämättä pimentoon. Kiinan kieli eroaa valtavasti suomesta, jonka vuoksi yksityisopetus on kannattava vaihtoehto harkita.  Kiinalaisen sananlaskun mukaan “opiskelu on kuin vuorelle kiipeämistä” – miksi siis lähtisit matkaan ilman pätevää matkaopasta?

Opi ja kehity kiinan opettajan kanssa

Superprofilla on tarjolla monia yksityisiä kielitunteja. Opettajamme tarjoavat mandariinikiinan lisäksi opetusta myös kantonin kielestä. Kiinan opiskelu on jo lähtökohdiltaan vaikeampaa kuin esimerkiksi englannin, sillä kirjoitustapa ja ääntäminen poikkeaa olennaisesti opitusta. Yksityiset kiinan opettajamme auttavat sinua ääntämään kiinalaisia sanoja ja lauseita, ymmärtämään paikallista kirjallisuutta ja tekstejä, kirjoittamaan kiinalaisia merkkejä ja käymään erilaisia keskusteluja. Moni opettajistamme puhuvat äidinkielenään kiinaa ja lisäksi riveistä löytyy kokopäiväisiä opettajia ja opiskelijoita erilaisiin budjetteihin sopivaksi. Jos vallan innostut kiinan kielen opiskelusta, löydät kauttamme kätevästi oikotien monen muunkin kielen pariin – aina arabiasta zuluun. Ympäri maailman. 

Mitä haluaisit oppia?