Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Italia oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 11 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 91% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 22€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Italia?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

22 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa italia myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 22 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa italia?

22 opettajaa aiheessa italia on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 22 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: italia on 22€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen italia verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 11 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

22 opettajaa aiheessa Italia saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Italia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Italia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Italian Alkeet Verkossa Parhain Hinnoin

 

Oletko koskaan kuvitellut sitä taianomaista rauhan ja seesteisyyden tunnetta, mitä yksityisyys voi tuottaa? Etenkin nykypäivänä, missä kaikki tuntuu hukkuvan vilinään ja vilskeeseen. Todennäköisesti et.

 

Italia oli vuosisatojen alussa mahtivaltio ja edelleen merkittävä kulttuurin keskus. Etelä-Euroopan suurmaana se on kehittynyt myös koulutuksen suhteen askel kerrallaan. Yllättävää kyllä, mikään muu toimija ei ole saavuttanut yhtä vakiintunutta asemaa yksityisten kieliopintojen suhteen kuin Superprof.

 

Yksityiset kielitunnit ovat välttämättömiä ja hyödyllisiä työkaluja oman kielitaidon kehittämisessä. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja kielten opiskeluun budjetista, saatavuudesta ja sijainnista riippuen. Valmiudessa olevat opettajamme ovat valmiina auttamaan sinua niin verkossa kuin kasvotustenkin. Ota siis rohkeasti yhteyttä – tarjoamme yhdessä tuhansien opettajien, valmentajien ja tuutorien kanssa vain parasta.

Näin hyödyt italian kielen opiskelusta

Miksi ihmeessä ilmoittautua yksityisopetukseen, kun tarjolla on lukemattomia materiaaleja, videoita ja sovelluksia itseopiskeluun? Hyvä ja aiheellinen kysymys. Yksityisopetus tarjoaa monia edistymistä nopeuttavia näkökulmia, joiden myötä saat italian opinnoista kaiken mahdollisen irti.

 

Keskity kehitykseen

Mieti, kuinka nopeasti oppisit italian kauniin kielen, jos saisit pelkästään sinua varten suunniteltua opetusta? Voisitte keskittyä huolellisesti niihin asioihin, jotka sinua askarruttaa ilman pelkoa ryhmän tuottamasta paineesta.

 

Etene omaan tahtiin

Voit opiskella omaan tahtiin ilman häiriötekijöitä. Saat päättää itse mitä haluat oppia ja milloin. Ammattitaitoiset yksityisopettajamme suunnittelevat oppimistyyliisi sopivat aikataulut, jotka tukevat tavoitteitasi.

 

Joustavuus

Mikäli huomaat, että kalenteri on salakavalasti täyttynyt ja aikataulut tuottavat ongelmia, ei tästä tarvitse kantaa huolta. Opettajiemme tehtävä on olla tukenasi ja joustaa myös kiireisimpinä hetkinä, jolloin oppituntien siirto ei koidu ongelmaksi – toisin kuin perinteisillä kielikursseilla!

 

Matala kynnys

Opiskelu isossa ryhmässä, tuntemattomien ihmisten kanssa ei ole kaikille se sopivin tapa oppia. Ystävälliset yksityisopettajamme ovat myös kokeneita ihmistuntijoita, mikä mahdollistaa mieluisan oppimistilaisuuden kotoa käsin. Ujostelu on normaalia ja kuuluu asiaan.

 

Kustannustehokkuus

Yksityistunnit eivät ole niin kalliita, kuin voisi luulla. Koska yksityisopetus mahdollistaa nopeamman oppimisen, maksaa se itsensä takaisin verrattuna hidastempoisempaan kielikurssiin esimerkiksi kansalaisopistossa tai avoimessa yliopistossa.

 

Saat sitä mitä haluat

Toisin kuin muualla, yksityisissä kieliopinnoissa maksat vain niistä aihealueista ja kokonaisuuksista, jotka sinua oikeasti kiinnostaa. Maksua ei myöskään tarvitse maksaa etukäteen, ja mahdollisen sairauden tai muun esteen edessä et menetä rahojasi tai joudu kirimään aikataulua.

Mitä kaikkea voit oppia italian tunneilla?

Valikoimastamme löytyy monenlaisia oppitunteja, joilla italian kieli tulee tutuksi kuin itsestään. Lisäksi saat halutessasi tehtäväksi personoituja kotitehtäviä, joihin opettaja mielellään opastaa. Halutessasi pystyt opiskelemaan perinteisten puheharjoitusten tai strukturoitujen tehtävien pohjalta, mutta voit oppia italiaa myös tekstien kirjoittamisen, käännöstehtävien ja vaikkapa konkreettisten työhakemus- ja koeharjoitteiden kautta – kielioppia unohtamatta! Italian opettajamme pystyvät auttamaan niin kieleen tutustumisen kuin virallisempien kurssien suorittamisen kanssa.

 

Superprofin yksityisopettajat ovat hyvin joustavia, mikä mahdollistaa täysin oppijalle sopivan tyylin opetella kieltä. Tätä varten opettajat haastattelevat kunkin asiakkaan kohdalla, minkälainen opetustyyli hänelle sopii ja minkälaisia menetelmiä halutaan käyttää. Oppituntien sisältö vaihteleekin aina kieliopista sanastoon ja ääntämisen harjoitteluun. Mikäli italian kurssi on ollut haaveissasi, olet oikealla rivillä!

Yksityinen italian kurssi kannattaa

Syy, miksi yksityisopetus sopii juuri sinulle, löytyy kun tutustut taitaviin opettajiimme. He odottavat yhteydenottoasi, koska haluavat palavasti päästä jakamaan tietotaitoaan ja osaamistaan maailmalle. Opettajamme ovat liittyneet Superprofiin, jotta sinä saisit mahdollisuuden opiskella italiaa ilman paineita ja epäonnistumisen pelkoa. Yksityistunnit verkon kautta auttavat myös säästämään kustannuksissa, kun opetus tapahtuu leppoisasti kotoa käsin ilman turhaa matkantekoa.

 

Yksi hienoimmista yksityisopetuksen mahdollistamista asioista on se, että voit sopia oppitunnin vaikka jo heti huomiseksi, sen sijaan että odottaisit kuukausia seuraavan paikkakuntasi kielikurssin alkua. Ilman mitään takeita siitä mahdutko edes mukaan.

 

Ilmoittaudu, muokkaa aikatauluja lennosta ja nauti opetuksesta omien ehtojesi mukaan!

Aloita italian opiskelu jo tänään

Yksityistunnit ovat erinomainen keino aloittaa uuden kielen opiskeleminen. Älä epäröi liian kauaa, sillä pitkän empimisen jälkeen saatat tajuta kuinka sujuvasti saattaisit jo puhua italialaisten kieltä. Kieliopinnot yksityistunneilla ovat vuorovaikutteisempia ja tehokkaampia verrattuna perinteisiin ryhmätunteihin.

 

Meillä on tällä hetkellä vapaana monta opettajaa, jotka ovat italian kielen taitavia ammattiopettajia ja natiiveja osaajia. Tee rohkeasti päätös ja tutustu opettajiimme – italian kielen opiskelu sopii nimittäin moneen budjettiin ja tarpeeseen. Parasta onkin se, että olit sitten fyysisesti Rooman paahtavilla kaduilla tai kylmässä pohjolassa, etäisyys ei ole ongelma. Italian voit oppia kotoa, mökiltä tai vaikka kirjastosta, pelkän nettiyhteyden avulla.

 

Voimme ylpeästi todeta, että palvelumme on perustettu juuri sinunlaisia, uteliaita ja oppimishaluisia kavereita varten. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tavan saada ilon ja onnistumisen tunteita italian opintojen myötä. Kun löydät sopivan opettajan, jonka kanssa opiskelusta tulee helppoa ja hauskaa – puhut sujuvaa italiaa ennen kuin huomaatkaan. Ota vain yhteyttä johonkin opettajistamme ja jännittävä matka uuden kielen syövereihin alkaa!

 

Tiestitkö: yksityistunti on vastalääke kasvavalle kielimuurille, joka maailmassa vallitsee?

Mitä haluaisit oppia?