Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta biologia verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 4 arvostelulla.

19 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 19€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa biologia!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Biologia?

Keskimääräinen hinta tunneille on 19€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Biologia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Biologia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: biologia

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

35 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Biologia opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 35 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

4 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa biologia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa biologia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Biologian Opetus Yksityisopettajan Avulla

Biologian yksityisopetusta Superprofin kanssa

Mitä biologia on? Kysymys on jo itsessään merkittävä, sillä se käsittää ison osan ihmiselämää ja sen ulottuvuuksia. Biologia tutkii elämää ja eläviä eliöitä, niiden toimintaa ja vuorovaikutusta ympäröivän maailman kanssa. Esimerkiksi kasvit, eläimet, solut, virukset, bakteerit ovat kaikki tärkeä osa biologiaa ja erittäin mielenkiintoinen maailma tutkittavaksi! Biologia jakaa mielipiteitä, vähän samalla tavalla kuin vaikkapa fysiikka. Osa rakastaa sitä, osa taas ei jaksa paneutua asiaan ollenkaan. On täysin opettajan motivaatiotaidoista kiinni, saako tylsältä kuulostavasta aiheesta mielenkiintoista. Sen voimme rehellisesti sanoa, että kun kerran pääset biologian lainalaisuuksiin kiinni, niin mielenkiintoinen matka voi alkaa! Tutustutaanpa seuraavaksi, miten biologian opinnot auttavat sinua eteenpäin, minkälaisia haasteita biologian opiskelijat kohtaavat, mitä yleensä opiskellaan ja kuinka osaavat yksityisopettajamme auttavat tukiopetuksessa.   

Miksi biologian opinnot ovat tärkeitä?

Koska ihmisinä kykenemme ymmärtämään ainutlaatuisesti ympärillä olevaa elämää, on järkevä hyödyntää tämä mahdollisuus ja tutkia sitä lisää. Biologia auttaa meitä ymmärtämään, ketä olemme, mikä on paikkamme ja miten ylipäätään toimimme. Se tuo myös paljon työkaluja niin terveyteen kuin lääketieteeseen liittyvissä kysymyksissä, joten omasta itsestä huolehtiminenkin on helpompaa. Biologia on yksi pakollisista oppiaineista peruskoulussa. Ja hyvä niin. Ilman ymmärrystä meistä ja maailmasta, on vaikea edistää ja kehittää sitä. Tästä syystä kertaustunnit tai tukiopetus eivät mene koskaan hukkaan. Ja kaiken lisäksi, biologian opinnot voivat tarjota mielenkiintoisia uravaihtoehtoja. Luonnontieteen alan tehtävät, lääketiede, elintarvikeala… Valitse itsellesi mieluisin! Biologia, kemia, fysiikka auttavat meitä ymmärtämään kokonaisvaltaisesti maailmaa sekä tuovat mukanaan sellaisia taitoja, mistä hyötyy millä tahansa muulla toimialalla.   

Haasteet biologian opinnoissa

Yksi haasteista, minkä biologiaa opiskelevat kohtaavat, on oppiaineen laajuus. Eri osa-alueet sekä valtava määrä muistettavia asioita saattavat aiheuttaa monelle harmaita hiuksia. Vaikka opettaja olisi maailman paras, niin ilman mielenkiintoa on vaikea menestyä. Toinen asia, mikä biologiassa mietityttää on sen eri tasot. Etenkin mikroskooppitason tutkinta on haastava kokonaisuus, sillä toisin kuin kemiassa niin se mitä tapahtuu, on vaikeampi havaita omilla silmillä. Sama ongelma on esimerkiksi fysiikan tunneilla, jossa asioiden mittakaavat voivat pistää sormen suuhun. Biologia tutkii elämää. Tämä voi olla jollekin eettisesti ongelma, sillä ei ole poissuljettu vaihtoehto tutkia esimerkiksi jotakin eläintä tai itselle läheistä asiaa. Mitä tahansa päätätkin, niin biologian oppimisvaikeuksiin ja haasteisiin on täsmäratkaisu. Yksityisopetus. Ja siihen löytyy tekijät Superprofilta.  

Biologian tukiopetusta kotikaupungissasi

Jos etsit biologian kertauskurssia tai tukiopetusta, suosittelemme tutustumaan Superprofin yksityistunteihin. Saat nimittäin apua juuri silloin, kun omaan kalenteriin sopii ja niistä kokonaisuuksista, jotka eniten kiinnostaa tai aiheuttaa kysymyksiä. Ei suuria ryhmäkokoja, vaan sataprosenttisesti henkilökohtaista opetusta. Löydät Superprofilta opetusta aina peruskoulutasolta yliopistoon saakka, sillä opettajamme ovat lähtöisin erilaisista taustoista. Aloita biologian opinnot tutustumalla yksityisopettajiimme. Voit kertoa, mitä tavoittelet tai minkä kanssa koet haasteita. Jos haet opiskelemaan, ainutlaatuiset pääsykoekurssimme takaavat sinulle parhaat eväät tuleviin kokeisiin! Tällä hetkellä Superprofilla toimii 35 biologian opettajaa, eli valinnanvaraakin riittää. Oletko kiinnostunut etäopinnoista? Biologian verkkokurssit ovat nyt suosituimpia koskaan. Mutta ei sovi unohtaa, kuinka tärkeää on myös hyödyntää fyysisten oppituntien tarjoama ympäristö, jossa oppiminen on samaan aikaa inspiroivaa ja tehokasta. Sen lisäksi, että löydät oppimateriaalia googlaamalla, Youtubesta, kirjastosta sekä vaikkapa kansanopiston tai avoimen yliopiston kurssilla, on vaihtoehtona valita yksityisopetus. Ja tätä suosittelemme vilpittömästi harkitsemaan. Se nimittäin kannattaa!  

Löydä biologian opettaja ja aloita opinnot yksityistunneilla

Haluatko oppia kaiken biologiasta? Kenties valmistautua yliopiston pääsykokeisiin ja kerrata lukion opetussuunnitelmaa? Onko unelmissasi uusi työpaikka ja tiedät, että biologian osaaminen on yksi valttikortti hihassa? Monet Superprofin opettajista tarjoavat ensimmäisen yksityistunnin ilmaiseksi. Syy on se, että tiedämme kuinka tärkeää on löytää sopiva opettaja. Mitä paremmin tulette toimeen, sen paremmin innostut käsiteltävistä aiheista. Superprof on helppokäyttöinen sivusto, jonka hakutoimintoa käyttämällä löydät runsaan joukon osaavia yksityisopettajia. Lue esimerkiksi muiden oppilaiden arvosanoja, tutustu opettajan koulutukseen ja työuraan, löydä erikoisosaamiset sekä hinnoittelu. Näillä asioilla saat varmuuden siitä, kenen kanssa haluat aloittaa biologian opiskelun. Miksi yksityisopetus on paras vaihtoehto? Syy on yksinkertainen. Opettajan tuki on 100-prosenttisesti sinun. Ei enää luokkahuoneen melua, etukäteen päätettyjä aihealueita eikä muiden valitsemia aikatauluja. Yksityisopetus antaa sinulle vapaammat kädet sen suhteen, että minkälaista opetusta järjestetään, millaisilla menetelmillä. 

Mitä haluaisit oppia?