Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme biologian opettajia paikassa Tampere

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

18 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 18€/h

0 h

Salamannopeaa! Biologian opettajamme vastaavat yleensä noin 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa biologia paikassa Tampere!

2. Biologian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka arvokas biologian kurssi on paikassa Tampere ja sen lähiseuduilla?

Biologian yksityisopettaja maksaa keskimäärin 18€ per tunti paikassa Tampere.

 

Yksityisopetuksen hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Biologian opettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (Skypessä tai jossain muussa paikassa)
  • Oppituntien taajuus ja tuntien kesto
  • Biologian oppituntien määränpää. Harjoitteletko esimerkiksi tenttiin tai opiskeletko yliopistotason biologiaa?

97% Superprofin yksityisistä tuutoreista antaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu biologian yksityisopettajien hintoihin alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla tarjoamaan yksityistä biologian opetusta paikassa Tampere?

Kaupungissa Tampere ja sen lähiseuduilla, 6 biologian yksityisopettajaa on saatavilla antamaan yksityisiä oppitunteja.

 

Voit katsella heidän ilmoituksiaan ja ottaa juuri sen yksityisopettajan, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse sinulle sopiva biologian kurssi paikassa Tampere yli 6 saatavilla olevan tuutorin joukosta.

💻 Miten voin ottaa biologian opetusta verkossa?

Superprofissa, voit oppia biologiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta tenttiin, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain kehittää biologian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa antaa biologian opetusta verkossa ja moni heistä antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia opettajia, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit webkameralla antaa sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi biologian opiskeluun.

✒️ Miten nuoret pisteyttivät biologian opettajansa paikassa Tampere?

1 pisteytyksen näytteestä, oppilaat arvioivat biologian opettajansa keskimäärin 5.0 viidestä.

 

Asiakaspalveluasiantuntija Superprofilta on saatavilla löytämään ratkaisun sähköpostitse arkipäivisin, mikäli sinulla herää kysyttävää palvelustamme.

 

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.

🎓 Miksi ottaa biologian yksityisopetusta paikassa Tampere?

Biologia on yksi vaikeimmista aineista koulussa. Moni opiskelija joutuu kamppailemaan biologian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Biologia kattaa erilaisia osa-alueita kuten meribiologian, kasvitieteen, eläintieteen, ja mikrobiologian.

 

Biologian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Rekisteröidy biologian tunneille saadaksesi lisätietoa biologian eri osa-alueista hyvän yksityisen tuutorin kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja oman kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja, valitse juuri sinulle sopiva yksityisopettaja ja varaa biologian kurssi jo tänään.

 

Alustamme tarjoaa kätevän viestintäalustan, joka helpottaa sinua viestittelemään tuutorisi kanssa, jotta voit kätevästi aikatauluttaa biologian kurssisi, mikäli haluat opiskella kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä biologian yksityisopettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Biologia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Biologia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat biologian kurssit paikassa Tampere

Opiskele biologiaa yksityisopettajan kanssa

Biologia on kiehtova luonnontiede, joka tutkii elollisen luonnon ominaisuuksia, eli suomeksi elämää. Sen keskeisimpiä kysymyksiä on mikä, miten ja miksi? Biologiassa esimerkiksi ei riitä, että osaa sanoa mikä sammakko on. Se on tietenkin eläin, mutta biologia pyrkii myös tarkentamaan esimerkiksi miten ja miksi se liikkuu aktiivisemmin hämärällä, kuin päiväsaikaan.

Biologia tutkii kaikkea maapallon elämään liittyvää, kuten eläimiä, kasveja, bakteereja, mikrobeja, sieniä ja viruksia. Huomaa, että astrobiologia on oma tieteenalansa, jonka tarkoituksena on löytää elämää maapallon ulkopuolelta. Siinä käytetään hyväksi biologian lisäksi muita tieteenaloja, kuten fysiikkaa, kemiaa, matematiikkaa, biokemiaa, geologiaa sekä meteorologiaa.

Biologian opintoja suorittaneilla on todella laajat uramahdollisuudet, minkä vuoksi sen opiskelu kannattaa. Biologit voivat työskennellä muun muassa opettajina, tutkijoina, elintarviketeollisuudessa, lääketeollisuudessa, biotekniikan insinööreinä, ekologeina ja kasvitieteilijöinä.

Oppiaksesi lisää biologiasta, suosittelemme yksityisen biologian opettajan palkkaamista viedäksesi oppimisesi aivan uudelle tasolle. Yksin opiskelemalla jäät helposti umpikujaan, jolloin asiantuntevasta opettajasta on hyötyä. Onneksi Superprof on täällä sinua varten, jotta sinä löytäisit parhaan biologian yksityisopettajan Tampereelta!

Biologian opetus ei ole aina helppoa – haasteet opinnoissa

On normaalia, että biologian opiskelijalla saattaa mennä välillä sormi suuhun. Tämä kuuluu kuitenkin asiaan. Biologia on pohjimmiltaan ongelmanratkaisua ja vastausten löytämistä kysymyksiin, jotta näiden perusteella voitaisiin tehdä johtopäätöksiä. Opiskelijalta vaaditaan siis pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Elävät organismit ovat monimutkaisia kokonaisuuksia, jotka koostuvat mikroskooppisen pienistä komponenteista. Oppilaan on siis kyettävä ymmärtämään asioita suuressa mittakaavassa ja osattava yhdistellä palasia toisiinsa.

Biologia on aine, jota et voi oppia muuten kuin lukemalla. Et voi esimerkiksi vastata kysymykseen, mikä on mitokondrio ja kuinka se toimii, jos et ole lukenut sitä kirjasta tai kuullut sitä opettajalta. Sinun on siis oltava kärsivällinen, jotta oppisit kaiken sen tiedon, mitä tämä laaja oppiaine kätkee sisälleen. Tämän vuoksi on järkevää opiskella asiantuntevan ammattilaisen kanssa, joka osaa tarvittaessa selittää asiat käytännön tasolla, mikäli lukemalla oppiminen tuottaa hankaluuksia. Avun pyytäminen ei ole häpeä, päinvastoin!  

Mitä biologian opetus sisältää?

Biologia on yksi tärkeimmistä luonnontieteistä, johon muut tieteet nojaavat. Ilman biologian tuntemusta kemiaa olisi mahdoton ymmärtää, jolloin esimerkiksi lääkkeitä ei pystyttäisi valmistamaan. Biologian avulla voimme myös löytää esimerkiksi ratkaisuja ilmasto-ongelmiin. Sen opiskelusta on hyötyä monella eri saralla. Biologian opiskelu kehittää opiskelijan uteliaisuutta elämää kohtaan. On todella mielenkiintoista tutkia, kuinka eliöt ovat syntyneet ja miten luonto ja olosuhteet ovat vaikuttaneet ihmisen evoluutioon. Biologia pyrkii esimerkiksi antamaan vastauksen siihen, miten ja milloin ihmisen puhekyky on syntynyt ja kehittynyt nykyisen kaltaiseksi. Tämä on kuitenkin haastava kysymys, sillä puheesta ei jää jälkiä fossiileihin, joiden perusteella ihmisen kehitystä pitkälti tutkitaan.

Luonnontieteiden osaaminen on tärkeä osa yleissivistystä ja niiden opiskelu aloitetaankin jo peruskoulun ensimmäisellä luokalla. Biologian osaaminen tarkoittaa elollisen luonnon ja sen ilmiöiden, rakenteen ja toiminnan tuntemusta. Tärkeänä osana opetusta on syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen. Oppilaan odotetaan oppivan kykyä kriittiseen ajatteluun ja tiedon todenperäisyyden selvittämiseen. Yksi tärkeimmistä biologian opetukseen liittyvistä tekijöistä on oppilaan luontosuhteen kohentaminen. Tarkoituksena on opettaa oppilasta tekemään ympäristövastuullisia valintoja sekä kestävään kehitykseen liittyviä seikkoja.  

Opiskele biologiaa Tampereella yksityisopettajan kanssa

Tampereella biologiaa voit opiskella perusopetuksen lisäksi esimerkiksi Tampereen yliopistossa Bioteknologian ja biolääketieteen tekniikan koulutuksessa. Koulutuksessa tavoitteena on edistää ihmisen hyvinvointia ja kehittää elinympäristöjä terveellisemmiksi. Sinun ei tarvitse kuitenkaan hakeutua yliopistoon tai ylipäätään mihinkään kouluun oppiaksesi biologiaa. Helpoin ja nopein tapa on löytää biologian yksityisopettaja Superprofista. Yksityisopettajan palkkaaminen on oiva mahdollisuus vaikkapa lukion ylioppilaskokeisiin valmistautuessa. Tai ehkä tavoitteenasi on hakea johonkin muuhun kouluun opiskelemaan biologiaa ja tarvitset auttavaa kättä pääsykokeiden kanssa?

Oli tilanteesi mikä tahansa, niin Superprofin asiantuntevat biologian yksityisopettajat auttavat sinua tavoitteesi saavuttamisessa. Yksityisopetuksessa opettaja keskittyy juuri sinuun ilman toisten oppilaiden läsnäoloa, jolloin voit olla varma, että todellakin opit sen mitä tahdot. Oppitunnit räätälöidään kullekin oppilaalle sopiviksi. Saat itse päättää, mitä, miten, milloin ja missä haluat oppia. Voit käydä oppitunnit vaikkapa kätevästi omalta kotisohvaltasi web-kameran välityksellä. Tunnit on myös helpompi sovittaa omaan aikatauluun sopiviksi, kun ei tarvitse mennä yleisen lukujärjestyksen mukaan.

Tutustu Tampereella asuviin biologian yksityisopettajiin profiilisivujen kautta. Näet kuinka paljon he veloittavat oppitunnilta ja voit myös tarkastella muiden oppilaiden jättämiä arvosteluja. Osa opettajista antaa myös ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, joten miksi et käyttäisi tätä tilaisuutta hyväksesi? Tampereella toimii tällä hetkellä 6 biologian opettajaa ja tunnit maksavat keskimäärin 18€. Aloita siis biologian opiskelu jo tänään Superprofin avulla!

Mitä haluaisit oppia?