Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme biologian opettajia paikassa Helsinki

20 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 20€/h

2 h

Salamannopeaa! Biologian opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa biologia paikassa Helsinki!

2. Biologian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka arvokas biologian kurssi on paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Helsinki, keskimääräinen kustannus biologian yksityisopettajalle on 20€ tunnilta.

 

Kustannukset vaihtelevat seuraavasti:

  • Opettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossain muussa paikassa)
  • Oppituntien taajuus ja tuntien kesto
  • Biologian oppituntien määränpää. Harjoitteletko esimerkiksi tenttiin tai opiskeletko yliopistotason biologiaa?

97% Superprofin yksityisistä tuutoreista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu biologian opettajien kustannuksiin kaupungissasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla kaupungissa Helsinki antamaan biologian kursseja?

6 yksityistä opettajaa on saatavilla antamaan biologian yksityistunteja paikassa Helsinki ja sen lähiseuduilla.

 

Voit katsella heidän ilmoituksiaan ja napata juuri sen tuutorin, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse sinulle sopiva oppitunti paikassa Helsinki yli 6 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

💻 Onko mahdollista ottaa biologian tunteja netissä?

Superprofissa, voit oppia biologiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella biologian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä opettajistamme Superprofissa tarjoaa biologian opetusta verkossa ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tuutoreita, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi biologian opiskeluun.

✒️ Mikä on keskimääräinen arvostelu biologian tuutorille kaupungissa Helsinki?

Nuoret pisteyttivät biologian tuutorinsa keskimäärin viidestä pisteytyksen näytteestä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun sähköpostitse arkipäivisin, mikäli sinulla herää tarpeita palvelustamme.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🎓 Miksi et ottaisi biologian yksityisopetusta kaupungissa Helsinki?

Biologia on yksi mielenkiintoisimmista aineista yliopistossa. Moni opiskelija joutuu kamppailemaan biologian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Biologia kattaa erilaisia osa-alueita kuten meribiologian, kasvitieteen, eläintieteen, ja mikrobiologian.

 

Biologian yksityisopettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Sitoudu biologian yksityistunneille saadaksesi lisätietoa biologian eri osa-alueista hyvän tuutorin kanssa.

 

Mikäli haluat ottaa yksityistunteja oman kotisi mukavuudessa tai jossain muualla, nappaa juuri sinulle sopiva biologian yksityisopettaja ja varaa biologian tunti jo tänään.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit viestitellä tuutorisi kanssa järjestääksesi biologian kurssin haluat sitten opiskella kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä biologian yksityisopettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Biologia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Biologia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat biologian kurssit paikassa Helsinki

Löydä biologian opettaja Helsingistä!

Biologia on oppiaine, jonka tarkoituksena on oppia ymmärtämään elämää ja siihen liittyviä tekijöitä. Tutkimuskohteina on muun muassa kasvit, bakteerit, sienet, mikrobit, virukset ja eläimet. Miten kasvit hengittävät? Kuinka ihmisen elimet toimivat? Miksi linnut muuttavat talven tullen etelään? Kysymyksiä on lukematon määrä ja joskus biologiaa opiskellessa saattaa joutua umpikujaan, jolloin tarvitaan ammattitaitoisen opettajan apua. Suomessa biologia on osa yleistä oppivelvollisuutta. Sen opiskelu aloitetaan jo ala-asteen ensimmäisellä luokalla osana ympäristöoppia. Yläasteella ympäristöoppi jaetaan biologiaan ja maantietoon, fysiikkaan ja kemiaan, sekä terveystietoon. Lukiossa biologia ja maantieto (maantiede) erkanevat omiksi oppiaineikseen. Biologia on siis yksi niistä oppiaineista, jota joutuu tai saa opiskella jopa niin paljon, että eittämättä jokin aihe jää oppimatta yhtä hyvin kuin toiset. Onneksi on olemassa biologian yksityisopettajia, jotka auttavat tarvittaessa pääkaupunkiseudulla. Meiltä Superprofilta löydät heistä parhaat!  

Näin hyödyt biologian opinnoista

Biologia on laaja tieteenala, joka opettaa meille paljon itsestämme ihmisinä ja siitä, miten kehomme toimii. Sen lisäksi, että biologia auttaa oppimaan lisää elämästä maan päällä, se toimii myös pohjana muille aloille kuten lääketieteelle. Ensin pitää ymmärtää biologian päälle, ennen kuin voi lähteä keksimään parannuskeinoja sairauksiin – ja tämä on loogista. Biologian opiskelusta on hyötyä myös muissa aineissa, kuten kemiassa, fysiikassa ja terveystiedossa. Opit siirrettäviä taitoja, joita tarvitaan niin arki- kuin työelämässäkin. Biologian opiskelu auttaa sinua esimerkiksi oman terveyden ylläpitämisessä ja siitä voi olla apua myös muissa kuin biologin ammatissa. Biologi voi toimia lukemattomilla eri aloilla, kuten tutkijana yrityksissä, laboratorioissa ja laitoksissa, opettajana yliopistossa, bioteknikkona elintarviketeollisuudessa, ekologina, kalastusbiologina, eläintieteilijänä tai fysiologina. Tai ehkä haluat kasvitieteilijäksi? Tällöin sinun on opiskeltava biologiaa.

Biologian opiskelun haasteet

Kuten kaikissa oppiaineissa, myös biologiassa tulee eteen esteitä, joista osa saattaa tuntua ylitsepääsemättömiltä. Biologia on aine, jonka oppii vain lukemalla. Et voi siis keplotella itseäsi kokeista läpi pelkällä loogisella päättelykyvyllä, josta toki on ajoittain suurtakin hyötyä, mutta sen varaan ei voi laskea. Biologia siis vaatii tarkkaa keskittymistä opiskelijalta, minkä vuoksi osa saattaa pärjätä siinä huonosti.

Biologiset ongelmat ovat usein mikroskooppisen pieniä, jolloin hyvästä näöstä on hyötyä. Kokonaisuuden hahmottaminen saattaa myös hämärtyä sitä mukaan, mitä pienempiin tutkimuskohteisiin siirrytään. Tutkittavia alueita on myös niin paljon, että voi olla vaikea muistaa kaikkea ulkoa, jolloin on osattava etsiä vastausta oikeasta paikasta. Superprof astuu avuksi tässä kohtaa yhtälöä!  

Biologian opiskelu Suomessa

Helsingissä, kuten muuallakin Suomessa, opiskelijat opiskelevat biologiaa koko peruskoulun ja lukion ajan – oppiainetta opetetaan Suomessa aina oppivelvollisuuden päättymiseen asti. Biologian opetuksen tarkoitus on auttaa oppilaita ymmärtämään elämää ja siihen liittyviä seikkoja, kuten evoluutiota, luonnontuntemusta, ekologiaa ja kestävää kehitystä. Peruskoulun ala-asteella biologia on osa ympäristöoppia, joka opettaa luonnontieteitä yhtenä suurena kokonaisuutena. Tarkoitus on tarkastella luonnontieteellisiä ongelmia käytännönläheisesti.

Oppilaiden mielenkiinto pyritään herättämään leikkien ja ryhmässä tehtävien tutkimusten avulla. Koulun tiloja ja lähellä olevaa luontoa käytetään hyväksi oppimisympäristönä. Tarkoituksena on löytää biologisia ilmiöitä arkipäiväisestä elämästä. Yläasteella biologian opinnot keskittyvät vesistöihin, metsiin ja ihmisen biologiaan. Tärkeimpinä osa-alueina on muun muassa lajitunnistus, perinnöllisyys, biotekniikka ja ihmisen evoluutio. Lukiossa näihin perehdytään syvemmällä tasolla, minkä lisäksi keskitytään elämän edellytyksiin, ekologiaan ja soluihin.

Kuinka löytää biologian yksityisopettaja Helsingistä?

Biologian yksityisopettajan löytäminen Helsingistä ei voisi olla helpompaa – se onnistuu näppärästi Superprofin avulla. Sinun tarvitsee vain laittaa hakuun sijainniksi Helsinki, jonka jälkeet olet valmis tutustumaan alueen parhaisiin biologian opettajiin! Tutustu opettajien profiileihin huolellisesti: paljonko he veloittavat ja millaisia arvosteluja he ovat saaneet aiemmilta oppilailta. Sen jälkeen ota yhteyttä opettajiin, joista pidät ja käykää rauhassa läpi tavoitteet.

Kukin opettaja räätälöi opetuksen juuri kullekin oppilaalle sopivaksi ja se onkin yksityisopetuksen parhaita puolia. Osa opettajista tarjoaa myös ensimmäisen oppitunnin veloituksetta, jotta voitte rauhassa tutustua toisiinne. On tärkeää tulla hyvin toimeen opettajan kanssa, jotta opiskelu olisi mielekästä ja hedelmällistä. Jos et löydä Helsingistä juuri sinulle sopivaa opettajaa, älä unohda, että on myös mahdollista saada biologian yksityisopetusta verkossa. Biologian opettaja on helppo löytää mistä tahansa päin Suomea tai miksei myös maailmalta, jos englanti sujuu. Tämä voi olla hyvä idea, mikäli haluat pitää kustannukset mahdollisimman pieninä. Voit myös halutessasi osallistua ryhmäopetukseen, jolloin hinta on vieläkin alhaisempi.  Mitä siis vielä odotat? Löydä itsellesi sopiva biologian yksityisopettaja jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?