Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Biologia oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 4 arvostelulla.

18 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 18€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Biologia?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

33 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa biologia myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 33 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa biologia?

33 opettajaa aiheessa biologia on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 33 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: biologia on 18€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen biologia verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 4 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

33 opettajaa aiheessa Biologia saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Biologia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Biologia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Biologian opetus etänä

Biologian tukiopetus verkossa

Biologia on tieteenala, joka tutkii eläviä organismeja, kuten eläimiä, bakteereja, mikrobeja ja kasveja. Biologia keskittyy näiden eliöiden käyttäytymiseen ja vuorovaikutukseen keskenään ympäröivässä maailmassa. Tämä laaja-alainen luonnontiede keskittyy maapallolta löytyvän elämän tutkimiseen, sillä ulkoavaruudesta ei ole löydetty elämää. Vielä.

Biologian opiskelu aloitetaan Suomessa jo ensimmäisellä luokalla osana ympäristöoppia, johon kuuluu biologia, maantieto, kemia, fysiikka ja terveystieto. Seitsemännellä vuosiluokalla biologia ja maantieto eritellään omaksi oppiaineeksi. Lukiossa nämä jakautuvat vielä erikseen biologiaksi ja maantieteeksi. Kyseessä on siis laaja oppiaine, jonka opiskelu yksin on varsin työlästä. Tämän vuoksi kannattaa harkita yksityisopettajan palkkaamista, mikäli haluat opiskella tehokkaasti myös koulun ulkopuolella. Biologian yksityisopettajan löytäminen omalta paikkakunnalta saattaa joskus olla haastavaa. Tästä johtuen kannattaa tutustua Superprofin verkko-opetusta tarjoaviin opettajiin.

Voit siis löytää ammattitaitoisen biologian opettajan vaikkapa toiselta puolelta maapalloa, jos kielimuuri ei tule vastaan! Käydäänpä seuraavaksi läpi, minkä vuoksi biologiaa opiskellaan, miten voit käyttää sitä hyödyksi omassa arkielämässä ja miksi sinun kannattaa valita Superprof, löytääksesi täydellisen biologian opettajan tavoitteeseesi nähden.  

Mitä hyötyä biologian opiskelusta on?

Biologia on tärkeä luonnontiede oman olemassaolomme hahmottamiseksi. Miten aivomme toimii? Kuinka olemme syntyneet? Miksi tarvitsemme happea elääksemme? Biologia antaa vastauksen näihin ja tuhansiin muihin kysymyksiin.

Biologiaa tarvitaan myös muiden asioiden sisäistämisessä, kuten esimerkiksi lääketieteessä. Ilman tarkkaa käsitystä siitä, miten ihmisen keho toimii, emme voisi valmistaa lääkkeitä emmekä osaisi pitää terveydestämme huolta muutenkaan. Biologia on siis terveystiedon peruskivi – ja tässäpä hyvä syy ymmärtää sitä! Ei ole sattumaa, että biologia on muiden luonnontieteiden ohella pakollinen oppiaine aina ala-koulun ensimmäiseltä luokalta lukion loppuun asti. Biologiaa on kaikkialla, etkä pääse sitä pakoon, vaikka kuinka yrittäisit. Sen ymmärtämisestä on todella paljon hyötyä, eikä sitä kannata sivuuttaa. Biologian opiskelu avaa ovia monille eri aloille, kuten esimerkiksi kasvitieteeseen, biohakkerointiin, biotekniikkaan tai vaikkapa biologian opettajan työhön.   

Biologian opiskelun haasteet

Maailmassa on paljon elämään liittyviä seikkoja, joten biologeilla on enemmän kuin tarpeeksi tutkittavaa. Uusia tutkimuskohteita löytyy jatkuvasti, eikä työ niin sanotusti ikinä tule valmiiksi. Usein biologit erikoistuvat johonkin tiettyyn alueeseen, mutta koulussa oppilaiden on väistämättä opiskeltava biologiaa laaja-alaisemmin, jolloin oppilas saattaa hukkua tietoon, koska sitä on niin paljon. Biologian opiskelussa saattaa joutua myös eettisten kysymysten eteen, esimerkiksi tutkiessa eläimiä. Jotkut oppilaat saattavat tuntea olonsa epämukavaksi eläinten tutkimisessa ja niiden leikkelyssä. Biologiassa tutkittavat kohteet ovat usein mikroskooppisen pieniä ja oppilaan voi olla haastavaa hahmottaa laajempaa kokonaisuutta. Jos koet haasteita biologian parissa, kannustamme jatkamaan lukemista.

 Biologian yksityisopetus Suomessa

Oppilaat, jotka haluavat opiskella biologiaa vapaa-ajalla tai tarvitsevat tukiopetusta pärjätäkseen paremmin koulun biologian kursseilla, ilahtuvat kuullessaan Superprofista. Meillä nimittäin on tarjolla ammattitaitoisia biologian yksityisopettajia kaiken tasoisille opiskelijoille. Olit sitten peruskoulussa, lukiossa tai yliopistossa, autamme sinua löytämään juuri tilanteeseesi sopivan biologian yksityisopettajan. Biologian opettajat ovat usein myös muiden luonnontieteiden opettajia, joten luonnollisesti heiltä saat apua myös muiden oppiaineiden ongelmien kanssa.

Biologian yksityisopetuksessa opiskelijalla on mahdollisuus opiskella juuri sitä, mitä hän itse haluaa, kun taas koulussa heidän on keskityttävä juuri tiettynä päivänä opetettavaan aiheeseen. Jos jokin oppitunti jää koulussa väliin tai haluat saada lisää tietoa aiheesta, yksityisopettaja voi auttaa joustavasti. Kouluissa on rajatut resurssit ja opettaja ei välttämättä ehdi opastaa jokaista oppilasta erikseen, jolloin yksityisopettajan palkkaaminen on järkevää.  

Kuinka löytää biologian yksityisopettaja Superprofista?

Biologian yksityisopettajan löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Internetin ansioista voit löytää opettajan kaikkialta Suomesta ja rajojen toiselta puolen. Superprofissa voit etsiä opettajia hakutoiminnon avulla. Oppitunnit on helppo järjestää web-kameran välityksellä, joten sinun ei tarvitse huolehtia, pääsetkö fyysisesti paikan päälle osallistuaksesi opetukseen.

Nuorilla saattaa olla tiukka rahatilanne, jolloin verkko-opetus on kustannustehokkain vaihtoehto. Tämä on usein edullisempaa kuin lähiopetus, sillä matkustamiseen ei kulu aikaa. Osa Superprof-opettajista tarjoaa myös ensimmäisen oppitunnin veloituksetta. Tällä tutustumistunnilla voit päästä kätevästi tutustumaan kuhunkin opettajaan ennen pidempää kurssia. Voitte esimerkiksi käydä läpi omat tavoitteesi ja vaatimuksesi opetuksen suhteen.

Aloita opettajan etsiminen tutustumalla Superprof-profiileihin. Näet tietoa esimerkiksi hinnoittelusta ja voit lukea aikaisempien oppilaiden jättämiä arvosteluja. On erityisen tärkeää tulla toimeen opettajan kanssa, jotta oppiminen olisi mahdollisimman palkitsevaa. Kaikki opettajamme joka tapauksessa ovat oman alansa mestareita – joten olet hyvissä käsissä! Jos luit tänne asti, niin hienoa. Seuraava askel on siirtyä Superprofin hakusivulle ja aloittaa biologian opiskelu yhdessä ammattitaitoisen opettajan kanssa!

Mitä haluaisit oppia?