Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme biologian opettajia paikassa Jyväskylä

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

15 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 15€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa biologia paikassa Jyväskylä!

2. Biologian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka hintava biologian tuutori on paikassa Jyväskylä ja sen lähiseuduilla?

Paikassa Jyväskylä, keskimääräinen kustannus biologian yksityisopettajalle on 15€ tunnilta.

 

Biologian tuntien hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Tuutorin kokemus
  • Missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossain muussa paikassa)
  • Oppituntien taajuus ja tuntien kesto
  • Biologian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi pääsykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason biologiaa?

97% Superprofin yksityisistä tuutoreista tarjoaa ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu biologian tuutoreiden hintoihin alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni tuutori on saatavilla tarjoamaan biologian kursseja paikassa Jyväskylä?

1 yksityistä opettajaa on saatavilla antamaan biologian yksityistunteja paikassa Jyväskylä ja sen lähialueilla.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit selata heidän ilmoituksiaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse omia tarpeitasi vastaava oppitunti yli 1 tuutorin valikoimastamme.

💻 Onko mahdollista ottaa biologian tunteja netissä?

Superprofissa, voit oppia biologiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain kehittää biologian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa antaa biologian opetusta verkossa ja moni heistä tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka antavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän etuja. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi biologian opiskeluun.

✒️ Miten oppilaat pisteyttivät biologian opettajansa paikassa Jyväskylä?

1 arvostelun näytteestä, nuoret arvioivat biologian opettajansa keskimäärin 5.0 / 5.

 

Esteen ilmetessä tuntisi kanssa, asiakaspalveluasiantuntija Superprofilta auttaa sinua löytämään ratkaisun sähköpostitse maanantaista perjantaihin.

 

Selaa usein kysyttyjä kysymyksiä.

🎓 Miksi ottaa biologian tunteja paikassa Jyväskylä?

Biologia on yksi vaikeimmista aineista yläasteella. Moni oppilas joutuu kamppailemaan biologian kanssa, koska se on niin laaja aihe. Biologia kattaa erilaisia osa-alueita kuten meribiologian, kasvitieteen, eläintieteen, ja mikrobiologian.

 

Biologian tuutorin avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Rekisteröidy biologian yksityistunneille saadaksesi lisätietoa biologian eri osa-alueista taitavan opettajan kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva biologian yksityisopettaja ja varata kurssi oman kotisi mukavuudessa tai ottaa verkkotunteja.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit viestitellä tuutorisi kanssa järjestääksesi biologian yksityistunteja haluat sitten opiskella kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä biologian yksityisopettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Biologia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Biologia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Biologian opettaja ja kurssit paikassa Jyväskylä

Opiskele biologiaa Jyväskylässä

Biologia on perustellinen oppiaine, mikä käsittelee kaikkea elävää. Se käsittää kaiken aina ihmisistä luontoon ja huomioi kaikki pienimmätkin organismit tältä väliltä. Biologiaa voisikin kutsua elämän tieteeksi ja juuri tästä syystä se onkin niin kiehtovaa. Kukapa ei olisi kiinnostunut tietämään lisää? Oletko jo kolunnut luontodokumentit läpi? Tai tutustunut biologian kirjoihin Jyväskylän kirjastossa? Mitäpä jos suuntaat ulos oppimaan luontoon! Käytännön toimenpiteet ovat inspiroivia tilanteita, sillä kun teoriat herää eloon, näkee itsekin konkretiaa. Biologian opiskelu sopiikin niille, ketkä pitävät ympäristöstä ja luonnosta sekä ihmisten ja muiden eliöiden elämästä. Biologia on laaja kokonaisuus, mitä ei ole helppo hahmottaa ilman tarkempaa tutustumista. Se kuitenkin nappaa mukanaan, kun antaa luvan. Ja mehän annamme – löydä biologian tukiopetusta Jyväskylässä!  

Haasteita biologian opinnoissa – ota huomioon nämä

Biologian ymmärtäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Jotta voisit ymmärtää syvällisemmin tämän luonnontieteen faktoja, on edessä runsaasti töitä ja sitoutumista. Tämän ei pitäisi olla yllätys kenellekään. Kuten vaikkapa matematiikassa, lähdet liikkeelle perusasioista ja siirryt sitten vaikeampiin, joten hereillä on syytä olla jatkuvasti. Yksi syy, miksi jotkut eivät pidä biologiasta, on juurikin sen laajuus. Ja kun jokin vaikuttaa liian hankalalta, niin helposti sen mieltää tylsäksi. Opettajalla on merkittävä rooli siinä, pääseekö opiskelijat tarpeeksi perille asioista heti alusta alkaen. Yksi keino taltuttaa biologian haasteet onkin harkita yksityisopetusta: omien mielenkiinnon kohteiden mukaan räätälöity opetus vetää mukaansa huomattavasti helpommin kuin perinteinen biologian opetussuunnitelma. Moni mieltää yksityisopetuksen kalliiksi. Sitä se on joskus ehkä ollutkin. Tällä hetkellä Jyväskylän seudulta löytyy biologian opetusta 15€ tuntihintaan yksityisopettajiemme kautta, joiden kanssa voit sopia yhdestä tai useammasta opetuskerrasta. Enää ei siis kannata pelätä sitä, että yksityisopetus vie koko kuun budjetin.  Kiinnostaako sinua eläimet? Eläinten rooli ekosysteemissä? Meren oliot tai sademetsän asukkaat? Kun et tiedä, mistä lähteä liikkeelle, ota yhteyttä Superprofiin. Saat kauttamme rohkaisevaa yksitiysopetusta juuri silloin kun kalenteriin sopii.   

Opi biologiaa ja ota kaikki hyödyt irti!

Biologia käsittelee ihmiskunnan suurimpia haasteita, kuten esimerkiksi ilmastonmuutoksen vaikutusta ihmiseen. Ylikansoittumisen riskit ihmiskunnalle ja luonnolle ovat myös esimerkkejä näistä todella mielenkiintoisista kysymyksistä, joita saat biologian parissa pohtia. Jos koet, että elämäsi tarkoitus on auttaa muita kanssaeläjiä – ihmisiä tai eläimiä, suosittelemme panostamaan biologiaan täysillä. Se nimittäin kannattaa. Opit ratkaisemaan erilaisia ongelmia sekä tekemään ennusteita asioiden vaikutuksesta. Ja miksi et nappaisi lentokonetta tai junaa alle ja lähtisi tutkimaan maailmaa kirjaimellisesti? Tutkimusmatkailu on tätä päivää.  Mutta jos puhutaan totta, niin biologia ei ole pelkkää iloa ja onnistumisen tunteita. Kuten moni muukin oppiaine, se vaatii panostamista sekä monia tunteja harjoittelua. Ja jos luulet, että pääset eroon erilaisista raporteista, joudut todennäköisesti pettymään. Mikäli biologia on intohimosi tai tarvitset tukea, olet löytänyt toden totta oikeaan paikkaan Superprofille.   

Löydä biologian opettaja Jyväskylästä

Sen lisäksi, että voit opiskella biologiaa Jyväskylän yliopistossa bio- ja ympäristötieteiden laitoksella, on sinulla muitakin vaihtoehtoja. Verkko-opiskelu sekä yksityisopetus toimivat valmentavana opetuksena, jos olet kiinnostunut hakemaan esimerkiksi biologian kandidaattiohjelmaan. Valmennuskurssit, tukiopetus – sinä päätät termin. Yksityisopettajat nimittäin eivät lyö nenäsi eteen vuosia vanhaa opetussuunnitelmaa, vaan saat itse vaikuttaa siihen mitä kullakin tunnilla opiskellaan. Jos asut Jyväskylässä tai lähiseudulla, löydät Keski-Suomen yksityisopettajat kätevästi hakutoimintomme kautta. Superprofin tavoitteena on yhdistää sekä opettajat että opiskelijat ja tämä on tehty nykyaikasella tavalla. Etsi opettajaa kokemuksen tai erikoisosaamisen perusteella, valitse sijainniksi Jyväskylä ja tutustu opettajien profiileihin. Profiileista löydät tietoa esimerkiksi muiden oppilaiden antamista suosituksista, hinnoittelusta, koulutustaustasta ja kokemuksesta sekä tuntien toteutustavoista. Yksityistunnit kotonasi tai opettajan luona (Jyväskylän kirjastokin on erinomainen vaihtoehto) sekä etäopetus – kerro se opettajalle!  

Aloita biologian opiskelu tänään

Tarvitsetko tukiopetusta? Tähtäätkö jatko-opintoihin yliopistoon? Vai haluatko yksinkertaisesti oppia kaiken siitä, miten lemmikkieläimesi toimii? Biologiaa voi hyödyntää vaikkapa tällaiseenkin aiheeseen! Etsi Superprofin haulla opettaja. Lähetä hänelle verkkoviesti ja sovi ensimmäisestä tunnista. Osa opettajista tarjoaa tämän jopa ilmaiseksi, sillä emme voi korostaa tarpeeksi sopivan opettajan merkitystä. Koska vietät tunnin tai useamman tiiviisti saman osaajan kanssa, on hyvä olla varma siitä että vuorovaikutus toimii. Tämä takaa erinomaiset oppimistulokset – ja niihin me Superprofilla tähtäämme, joka kerta. Tervetuloa opiskelemaan biologiaa opettajiemme kanssa!

Mitä haluaisit oppia?