Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoimamme biologian opettajia paikassa Jyväskylä

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

15 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 15€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Biologian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: biologia paikassa Jyväskylä?

Keskimääräinen hinta tunneille on 15€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Biologia?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Biologia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Biologia?

Superprofissa suuri osa aiheen Biologia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: biologia

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Biologia?

1 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Biologia opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 1 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Biologia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Biologia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Biologian opettaja ja kurssit paikassa Jyväskylä

Opiskele biologiaa Jyväskylässä

Biologia on perustellinen oppiaine, mikä käsittelee kaikkea elävää. Se käsittää kaiken aina ihmisistä luontoon ja huomioi kaikki pienimmätkin organismit tältä väliltä. Biologiaa voisikin kutsua elämän tieteeksi ja juuri tästä syystä se onkin niin kiehtovaa. Kukapa ei olisi kiinnostunut tietämään lisää? Oletko jo kolunnut luontodokumentit läpi? Tai tutustunut biologian kirjoihin Jyväskylän kirjastossa? Mitäpä jos suuntaat ulos oppimaan luontoon! Käytännön toimenpiteet ovat inspiroivia tilanteita, sillä kun teoriat herää eloon, näkee itsekin konkretiaa. Biologian opiskelu sopiikin niille, ketkä pitävät ympäristöstä ja luonnosta sekä ihmisten ja muiden eliöiden elämästä. Biologia on laaja kokonaisuus, mitä ei ole helppo hahmottaa ilman tarkempaa tutustumista. Se kuitenkin nappaa mukanaan, kun antaa luvan. Ja mehän annamme – löydä biologian tukiopetusta Jyväskylässä!  

Haasteita biologian opinnoissa – ota huomioon nämä

Biologian ymmärtäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Jotta voisit ymmärtää syvällisemmin tämän luonnontieteen faktoja, on edessä runsaasti töitä ja sitoutumista. Tämän ei pitäisi olla yllätys kenellekään. Kuten vaikkapa matematiikassa, lähdet liikkeelle perusasioista ja siirryt sitten vaikeampiin, joten hereillä on syytä olla jatkuvasti. Yksi syy, miksi jotkut eivät pidä biologiasta, on juurikin sen laajuus. Ja kun jokin vaikuttaa liian hankalalta, niin helposti sen mieltää tylsäksi. Opettajalla on merkittävä rooli siinä, pääseekö opiskelijat tarpeeksi perille asioista heti alusta alkaen. Yksi keino taltuttaa biologian haasteet onkin harkita yksityisopetusta: omien mielenkiinnon kohteiden mukaan räätälöity opetus vetää mukaansa huomattavasti helpommin kuin perinteinen biologian opetussuunnitelma. Moni mieltää yksityisopetuksen kalliiksi. Sitä se on joskus ehkä ollutkin. Tällä hetkellä Jyväskylän seudulta löytyy biologian opetusta 15€ tuntihintaan yksityisopettajiemme kautta, joiden kanssa voit sopia yhdestä tai useammasta opetuskerrasta. Enää ei siis kannata pelätä sitä, että yksityisopetus vie koko kuun budjetin.  Kiinnostaako sinua eläimet? Eläinten rooli ekosysteemissä? Meren oliot tai sademetsän asukkaat? Kun et tiedä, mistä lähteä liikkeelle, ota yhteyttä Superprofiin. Saat kauttamme rohkaisevaa yksitiysopetusta juuri silloin kun kalenteriin sopii.   

Opi biologiaa ja ota kaikki hyödyt irti!

Biologia käsittelee ihmiskunnan suurimpia haasteita, kuten esimerkiksi ilmastonmuutoksen vaikutusta ihmiseen. Ylikansoittumisen riskit ihmiskunnalle ja luonnolle ovat myös esimerkkejä näistä todella mielenkiintoisista kysymyksistä, joita saat biologian parissa pohtia. Jos koet, että elämäsi tarkoitus on auttaa muita kanssaeläjiä – ihmisiä tai eläimiä, suosittelemme panostamaan biologiaan täysillä. Se nimittäin kannattaa. Opit ratkaisemaan erilaisia ongelmia sekä tekemään ennusteita asioiden vaikutuksesta. Ja miksi et nappaisi lentokonetta tai junaa alle ja lähtisi tutkimaan maailmaa kirjaimellisesti? Tutkimusmatkailu on tätä päivää.  Mutta jos puhutaan totta, niin biologia ei ole pelkkää iloa ja onnistumisen tunteita. Kuten moni muukin oppiaine, se vaatii panostamista sekä monia tunteja harjoittelua. Ja jos luulet, että pääset eroon erilaisista raporteista, joudut todennäköisesti pettymään. Mikäli biologia on intohimosi tai tarvitset tukea, olet löytänyt toden totta oikeaan paikkaan Superprofille.   

Löydä biologian opettaja Jyväskylästä

Sen lisäksi, että voit opiskella biologiaa Jyväskylän yliopistossa bio- ja ympäristötieteiden laitoksella, on sinulla muitakin vaihtoehtoja. Verkko-opiskelu sekä yksityisopetus toimivat valmentavana opetuksena, jos olet kiinnostunut hakemaan esimerkiksi biologian kandidaattiohjelmaan. Valmennuskurssit, tukiopetus – sinä päätät termin. Yksityisopettajat nimittäin eivät lyö nenäsi eteen vuosia vanhaa opetussuunnitelmaa, vaan saat itse vaikuttaa siihen mitä kullakin tunnilla opiskellaan. Jos asut Jyväskylässä tai lähiseudulla, löydät Keski-Suomen yksityisopettajat kätevästi hakutoimintomme kautta. Superprofin tavoitteena on yhdistää sekä opettajat että opiskelijat ja tämä on tehty nykyaikasella tavalla. Etsi opettajaa kokemuksen tai erikoisosaamisen perusteella, valitse sijainniksi Jyväskylä ja tutustu opettajien profiileihin. Profiileista löydät tietoa esimerkiksi muiden oppilaiden antamista suosituksista, hinnoittelusta, koulutustaustasta ja kokemuksesta sekä tuntien toteutustavoista. Yksityistunnit kotonasi tai opettajan luona (Jyväskylän kirjastokin on erinomainen vaihtoehto) sekä etäopetus – kerro se opettajalle!  

Aloita biologian opiskelu tänään

Tarvitsetko tukiopetusta? Tähtäätkö jatko-opintoihin yliopistoon? Vai haluatko yksinkertaisesti oppia kaiken siitä, miten lemmikkieläimesi toimii? Biologiaa voi hyödyntää vaikkapa tällaiseenkin aiheeseen! Etsi Superprofin haulla opettaja. Lähetä hänelle verkkoviesti ja sovi ensimmäisestä tunnista. Osa opettajista tarjoaa tämän jopa ilmaiseksi, sillä emme voi korostaa tarpeeksi sopivan opettajan merkitystä. Koska vietät tunnin tai useamman tiiviisti saman osaajan kanssa, on hyvä olla varma siitä että vuorovaikutus toimii. Tämä takaa erinomaiset oppimistulokset – ja niihin me Superprofilla tähtäämme, joka kerta. Tervetuloa opiskelemaan biologiaa opettajiemme kanssa!

Mitä haluaisit oppia?