Etusivu
Tarjoa opetusta

Löydä oma opettajasi verkko-opetukseen aiheessa: Saksa

ūü•á Parhaat opettajat
ūüíĽ 9 opettajaa verkossa
ūüĎĆ Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Mikä on oma tasosi?

Yksityistunnit Superprofissa

Opi lisää aiheesta Saksa oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 2 arvostelulla.

17 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskim√§√§rin 17‚ā¨.

5 h

‚ö°ÔłŹ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskim√§√§rin alle 5 tunnissa

01

Löydä itsellesi
täydellinen opettaja

Selaa opettajia ja löydä itsellesi paras vaihtoehto - hinta, pätevyys, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi

Ota yhteyttä opettajaasi, kerro omista tarpeistasi ja tavoitteistasi ja sopikaa opetuksen aikataulusta. Varaa tuntisi ja maksa ne helposti ja turvatusti palvelun kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Ilmainen Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden oppia. Löydä uusi intohimosi ja opi lisää!

Katso kaikki verkkotunteja tarjoavat opettajamme aiheessa Saksa

Löydä oma opettajasi aiheessa Saksa auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Saksan kielen yksityistunnit verkosta

Haluatko l√∂yt√§√§ huippuluokan saksan opettajan kustannustehokkaasti? Superprofilla se onnistuu. Meill√§ on rekister√∂ityneen√§ yli 3000 saksan kielen opettajaa, jotka tarjoavat opetusta verkossa ‚Äď kielitaidon kartuttaminen sujuu siis n√§pp√§r√§sti kotoa k√§sin. Valtaosa opettajistamme tarjoaa ensimm√§isen oppitunnin ilmaiseksi ja yksityistunnin hinta on keskim√§√§rin noin 17 euroa. Supeprof-opettajat my√∂s nopeita liikkeiss√§√§n ja vastaavat yhteydenottoon keskim√§√§rin alle seitsem√§ss√§ tunnissa.

Mikäli etsit ammattitaitoista opettajaa, joka kykenee toteuttamaan opetuksen verkossa, on helpointa aloittaa sivustoltamme. Yksityistuntimme soveltuvat etenkin niille, joilla ei riitä aikaa perinteisille, visusti kalenteriin sidotuille kielikursseille. Joillakin paikkakunnilla on myös haasteellista löytää saksan kielen opetusta, joten verkko-opiskelu palvelee tällaisessakin tapauksessa. Superprof-tunnit tarjoavat oivan mahdollisuuden kommunkoida saksaa natiivisti puhuvien kanssa sinua kiinnostavista aiheista ja osa-alueista. Samalla säästät kallisarvoista aikaa ja teet opiskelusta mukavan joustavaa.

Hyv√§ uutinen on, ett√§ saat itse valita tilanteeseesi sopivan saksan kielen taitajan Superprofiin rekister√∂ityneist√§ opettajista. Voit hakea opettajaa esimerkiksi kokemuksen, opetustyylin tai saadun palautteen perusteella. Opettajat hinnoittelevat palvelunsa itse ja tarjontaa l√∂ytyy jokaiseen budjettiin sopivaksi. Verkko-opintojen lis√§ksi voit varata kauttamme yksityistunnin omaan tai opettajan kotiin ‚Äď lempikahvilasi nurkkap√∂yt√§√§ unohtamatta.

Mitä hyötyä saksan yksityistunneista on?

Saksan kielen opiskelu yksityisopetuksessa tuo mukanaan monenlaisia hyötyjä, joita ei välttämättä etukäteen osaa edes ajatella. Alla muutamia näistä:

Ammattitaitoiset opettajat

Saksan kielen verkkokurssit mahdollistavat sen, ett√§ voit hakea oppia jopa kymmenilt√§ eri opettajilta. N√§in ollen sinun ei tarvitse huolehtia siit√§, onko kotikaupunkisi kurssit t√§ynn√§ tai j√§rjestet√§√§nk√∂ niit√§ ylip√§√§t√§√§n ollenkaan. Superprof tarjoaa suuren m√§√§r√§n taitavia opettajia ymp√§ri maailman. On siis hyvin todenn√§k√∂ist√§, ett√§ l√∂yd√§t sivustoltamme oikean henkil√∂n auttamaan sinua ottamaan saksan alkeet haltuun. Oli kotipaikkasi sitten Helsingiss√§, Turussa tai Oulussa ‚Äď voit ty√∂skennell√§ kenen tahansa kanssa haluat. Otathan huomioon, ett√§ olemme varmistaneet opettajiemme osaamisen ja luotettavuuden etuk√§teen.

Lompakkoystävälliset hinnat

Superprof tarjoaa kohtuulliset hinnat. Keskimääräinen saksan tuntimme maksaa 17 euroa, minkä lisäksi kannattaa huomioida että säästät jo pelkästään matkakustannuksissa usean oppitunnin taksan. Verkkokurssilla opiskellessasi sinun ei tarvitse löytää kuin tietokoneen ääreen.

Säästät niin ikään oppimateriaaleissa, sillä pystyt hyödyntämään laadukkaita sähköisiä materiaalejamme. Toisin kuin muissa oppilaitoksissa, joissa kurssimaksu tulee suorittaa etukäteen, Superprofilla maksat sen mukaan mitä haluat oppia, yhden oppitunnin kerrallaan.

Joustavat aikataulut

Kuinka opiskella kiireen keskell√§? Verkkotunti on erinomainen valinta, jos kalenteri on t√§ynn√§ ‚Äď kuten nykyp√§iv√§n√§ tapoihin kuuluu. Haluatko opiskella aikaisin aamulla? Etsit vain opettajan, jolle aikataulusi sopii. Vai keskitytk√∂ parhaiten ilta-aikaan? Moni opettajamme tekee samoin ja ovat varsinaisia y√∂kukkujia.

Olipa aikataulusi mikä tahansa, se onnistuu kyllä. Opi saksaa kätevästi koulun, työn tai muiden harrastusten ohella.

Tehokkaammat oppitunnit

Verkkokurssit ovat luonnollinen valinta etenkin ujoille opiskelijoille. Tutkimusten mukaan ujoutta kokevat henkilöt mieltävät verkko-opiskelun itselleen mieluisammaksi tavaksi oppia. Kahdenkeskeisillä verkkotunneilla on pienempi kynnys kysyä itseä askarruttavista kielioppisäännöistä tai sanastosta. Mitä nopeammin aloitat ja varaat ensimmäisen Superprof-tuntisi, sitä nopeammin opit saksan alkeet tai saat arvokasta kertausta tavoitettasi varten.

Sähköiset oppimateriaalit

Sen lis√§ksi, ett√§ s√§√§st√§t yksityistunneillamme selv√§√§ rahaa ‚Äď p√§√§set k√§siksi monipuolisiin oppimateriaaleihin. Tunneilla voit esimerkiksi kuunnella nauhotteita, katsoa videoita, lukea tekstej√§ ja saksankielisi√§ blogeja. Voit valita itsellesi sopivimmat tavat opiskella teknologian avustamana ‚Äď onhan sent√§√§n 2021.

Mitä on luvassa?

Superprof tarjoaa opetusta niin lapsille kuin aikuisille, sinkuille ja pariskunnille. Kaikki yksityistuntimme suunnitellaan sopimaan niin vasta-alkajille kuin saksan kieltä jo osaaville taitureille. Tavoitteenamme on näyttää mallia muille ja edistää kielitaidon kartuttamista kaikille suomalaisille.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita yksityistunteja, joiden avulla saksan kielen opiskelusta tulee helppoa ja hauskaa. Tunnit räätälöidään tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta, sinulle sopivana ajankohtana. Joustavuutemme ansiosta kielen opiskelu onnistuu parhaaseen mahdolliseen aikaan.

Liity mukaan jo t√§n√§√§n ‚Äď saksan kielen opiskelu ei ole ollut koskaan helpompaa

Superprofiin liittyminen on tehty helpoksi. Ensimmäiseksi saat rauhassa etsiä ja vertailla opettajiemme välillä

ja kontaktoida niitä ketkä herättävät mielenkiintosi. Voit tehdä hakuja hintatason, arvostelujen ja kokemuksen mukaan ja keskustella opettajan kanssa etukäteen. Enää ei tarvitse miettiä, mistä saksan opiskelu kannattaa aloittaa. Kun sopiva saksan opettaja löytyy, varaa vain ensimmäinen oppitunti ja oppiminen voi alkaa.

Ota ohjat k√§siisi ja saavuta tavoitteesi Superprofin avulla ‚Äď tsch√ľss!

Usein kysytyt kysymykset

ūüďí Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Saksa?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa s√§hk√∂postin tai puhelimen v√§lityksell√§. L√∂yd√§t heid√§n yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynn√∂iss√§. Voitte yhdess√§ opettajasi kanssa p√§√§tt√§√§ siit√§, miten haluatte j√§rjest√§√§ tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

9 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa saksa myös verkossa.

ūüĒé Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, s√§hk√∂posti & valokuva) ja p√§tevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 9 opettajan valikoimasta

ūüéď Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa saksa?

9 opettajaa aiheessa saksa on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi my√∂s et√§opetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 9 profiilista.

ūüíł Mit√§ verkko-opetustunnit t√§ss√§ aiheessa maksavat keskim√§√§rin?

Keskim√§√§r√§inen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: saksa on 17‚ā¨.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydest√§

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

ūüĖč Mik√§ on opettajien keskim√§√§r√§inen arvio aiheen saksa verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 2 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun k√§yt√∂n tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina l√∂yt√§m√§√§n ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso t√§√§lt√§ oppilaiden antamia arvosteluja.ūüíĽ Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lis√§√§ntyess√§ my√∂s opiskelusta verkossa on tullut yh√§ suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

9 opettajaa aiheessa Saksa saatavilla 

opettamaan sinua.