Etusivu
Tarjoa opetusta

Löydä oma opettaja aiheessa: Ruoanlaitto

ūü•á Parhaat opettajat
ūüíĽ 8 opettajaa
ūüĒí Varmennetut arvostelut
ūüíł Turvatut maksut

Missä etsit tunteja aiheessa ruoanlaitto?

Yksityistunnit Superprofissa

Opi lisää aiheesta ruoanlaitto verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

42 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tuntinsa ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunnille on 42‚ā¨.

01

Etsi
täydellinen opettaja

Valitse itsellesi sopiva opettaja omien tarpeidesi mukaan - hinnat, tutkinto, kokemus, arvostelut, tuntien sijainti.

02

Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

03

Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Katso kaikki tunnit aiheessa: Ruoanlaitto

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Ruoanlaitto

Ruokakulttuurista

Yksi olennainen osa maan kulttuuriperint√∂√§ voi synty√§ pelk√§st√§√§n ruokakulttuurin perusteella. Ensinn√§kin sen takia, ett√§ sy√∂minen on jokaisen ihmisen perustarve ‚Äď aivan kuten veden juominen tai nukkuminen. T√§st√§ syyst√§ yksi ensimm√§isist√§ asioista uuteen maahan matkustaessa mihin v√§ist√§m√§tt√§ t√∂rm√§√§, on sen keitti√∂- ja ruokatarjonta. Matkustus tuo usein mieleen junan, lentokoneen tai auton, eli jonkin kulkupelin tarpeen mill√§ p√§√§see kauas pakoon.

Todellisuudessa voit päästä matkustuksen tuomiin iloihin myös kotikeittiöstä käsin, makuherjomasi kulinaristisesti miellyttäen! Kunnolla tehty al dente -pasta tai perinteikäs mozzarellapitsa vie sinut hetkessä italialaiselle sivukujalle, ilman että sinun tarvitsee edes ajatella astuvasi Rooman paahtaville kaduille. Oikein koottu ja laadukkaista raaka-aineista tehty sushiannos taas paljastaa mitä Japanissa touhutaan.

Suomalainen keittiö ei ole yhtä kova vientituote, kuin vaikkapa italialainen tai ranskalainen, mutta myös kotimaasta löytyy monia kansainvälisestikin aktiivisia ravintolavaikuttajia ja kokkeja, karjalanpiirakkoja ja kalakukkoja unohtamatta. Tomi Björck, Hans Välimäki ja Sara La Fountain ovat hyviä esimerkkejä menestyneistä suomalaisammattilaisista, jotka ovat tinkimättömällä tekemisellä päässeet osaksi ruokamaailman eturiviä. Eikä sovi unohtaa niitä lukemattomia ravintola-, suurtalous- ja kotikokkeja, jotka päivittäin tekevät mitä maukkaimpia aterioita ihmisille ympärillään.

Nykypäivänä keittiöiden seinät on kaadettu. Myös kirjaimellisesti. Amerikkalainen avokeittiötyyli on vaikuttanut trendeihin ympäri maailman ja ruuanlaitto seurusteluineen on yhä suositumpaa. Lisäksi sosiaalinen media ja erilaiset blogit ovat tuoneet ruuanlaiton lähemmäksi meitä kaikkia. Reseptien jakaminen, kokkausvideot ja omat suosikkiruuat on helppo jakaa eri puolilla maailmaa asuvien ihmisten kanssa.

Aihe, eli hyvä ruoka yhdistää.

Ruoanlaittokurssille osallistuminen

Essun pukeminen ylle ja ruoanlaittokurssille ilmoittautuminen on yhä useamman ihmisen harrastus. Kalliiden ravintolakäyntien sijaan, moni haluaa kehittää omaa osaamistaan ja loihtia herkullisia aterioita kotona, huomattavasti halvempaan hintaan. Henkilökohtaisen kokin, eli yksityisopettajan löytäminen Superprof voi olla ratkaiseva liike kohti keittiössä viihtymistä. Eri makujen ja raaka-aineiden yhdistäminen, pilkkomistekniikoiden ja maustamisen oppiminen voi olla pitkä tie, mutta se helpottuu opettajan avustuksella.

Ruoanlaiton workshopissa voit esimerkiksi oppia, miten järjestetään huippuluokan illanistujaiset, kuinka teet pastaa itse alusta alkaen tai miten keräät ja kasvatat omia raaka-aineita. Lisäksi kokkiopettajasi antaa vinkkejä, miten panostat annosten visuaalisuuteen, makua missään kohtaa unohtamatta.

Yksi piirre, mikä yhdistää kaikkia ruokafaneja, on uusien makujen löytäminen ja niiden yhdistämisen opettelu. Kaikki tietävät, mihin basilika, rosmariini ja korianteri sopii, mutta moni ei osaa arvata että pinaatin voi korvata esimerkiksi nokkosella sen keittämisen jälkeen. Ei, nokkonen ei pistele! Myös mungopapu, eli mungpapu saattaa olla monelle tuntematon raaka-aine.

 

Mungpapuun ja moneen muuhun mielenkiintoiseen tuttavuuteen p√§√§set tutustumaan Superprofin kokkauskursseilla. Saat p√§√§tt√§√§ itse, mink√§laisia ruokia tunneilla tehd√§√§n ‚Äď tai mit√§ ruoanlaiton tekniikkaa harjoitellaan. Voitte tutustua perinteisiin resepteihin ja siihen, miten niist√§ saadaan yll√§tt√§vi√§ ja kokeilla esimerkiksi makkaran ja omenan yhdist√§mist√§. Kuulostaa hullulta, mutta usko pois, makea ja suolainen toimii my√∂s t√§ss√§ tapauksessa. Tai milt√§ kuulostaisi karpalovadelmakakku?

 

Keittiössä on helppo menettää luovuus, sillä kaupasta tarttuu matkaan usein ne tutut ja turvalliset ostokset. Superprofin ruoanlaittotunneilla voit muuttaa tapaasi kokata ja vaikuttaa kulinaarisiin taitoihisi pysyvästi!

Ruoanlaittokurssi omassa kodissa

Superprofin valikoimasta löydät helposti erilaisia ruoanlaittokursseja, jotka voidaan suunnitella yksilöllisesti toiveidesi pohjalta ja järjestää kätevästi omassa kodissasi. Voit myös tarjota kokkauskursseja lahjaksi ja erottautua positiivisesti pehmeiden pakettien seasta!

 

Kun osallistut henkilökohtaiselle ruoanlaittokurssille, opit kokkaamaan monipuolisesti erilaisin tavoin. Kurssin järjestäminen osana polttareita voi myös olla hauska ja mieleenpainuva ohjelmanumero. Veitset voi laittaa viuhumaan myös osana työpaikan tiimiharjoituksia, sillä ruoanlaitossa pääsee kehittämään yhteistyötaitoja luovalla tapaa. Perheen ja ystävien kanssa järjestettävä kurssi taas voi luoda ikimuistoisia hetkiä ja yhteisiä lempiruokia tulevaisuutta varten. Yhteenvetona, kokkaustunti on hieno kokemus aisteille ja mielelle, jonka avulla niin nuoret kuin vanhatkin osallistujat pääsevät herkistämään makuhermojaan ja tutustumaan ruoan valloittavaan maailmaan.

Superprofin yksityistunnit eivät ole pelkästään uutta harrastusta etsiville. Alaa opiskeleville ne voivat tarjota tarpeellista erikoiskoulutusta ja osaamisen syventämistä, joka on jäänyt opinnoissa huomiotta. Haluatko tehdä töitä konditoria-alalla? Henkilökohtaiset leivontatunnit voivat auttaa sinua vaikeampien leivosten pariin. Vai onko haaveissasi oma ravintola? Käytännön osaaminen ja keittiön johtaminen tulee olla vahvaa, jonka vuoksi yksityistunnit voivat tarjota tarvittavaa varmuutta. Jos taas olet kiinnostunut yhdistämään juoman ja ruoan, yksityinen viinikurssi voi auttaa avaamaan ymmärrystä eri ruokalajien ja viinien symbioosista. Mahdollisuuksia siis riittää!

 

Ruoanlaittotunnit ovat erinomainen tapa nauttia hyvi√§ herkkuja ja kehitt√§√§ omaa makuaistia. Sen lis√§ksi, ett√§ opit tekem√§√§n mit√§ haluat ‚Äď p√§√§set tietysti niit√§ my√∂s tunneilla nauttimaan. Mik√§s sen parempaa opiskelua!

Yksityisopetusta keittiötyöskentelyyn

Jos haluat osallistua ruoanlaittokursseille, et välttämättä tarvitse kokin hattua. Pelkästään into oppia laittamaan herkullista ruokaa itselle ja lähipiirille riittää. Siihen kun lisää ammattilaisen opetuksen, ei mene enää kauaa oman elämän masterchefiksi. Superprofilta löytyy monia ruoanlaiton opettajia, joiden profiileihin voit tutustua rauhassa etukäteen. Haluatko tutustua intialaiseen keittiöön? Tutustu paikalliseen osaajaan ja opi tandoorin taika! Kiinnostaako tietää, mitä Michelin-tähden alla työskentely tarkoittaa? Sovi yksityistunnista huippukokin kanssa!

Vie kulinaristiset taidot seuraavalle asteelle Superprofilla

Haaveiletko huippuluokan illallisesta kotonasi, mutta se tärkein eli ruoanlaittotaito uupuu? Syövätkö lapsesi mieluummin pikaruokaa kuin antimiasi? Tiedätkö, miten kananmuna keitetään?

 

Aina on hyvä syy osallistua ruoanlaittotunnille. Kauttamme löydät mitä monipuolisempia ravintola- ja ruoanlaittoalan ammattilaisia, jotka ovat erikoistuneita eri maiden ruokakulttuureihin. Aloita matka kohti Jamie Oliverin taitoja jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Ruoanlaitto?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 42‚ā¨.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ruoanlaitto entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta t√§st√§ aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Ruoanlaitto opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ruoanlaitto

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa t√§ss√§ aiheessa?

8 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Ruoanlaitto opetusta l√§hell√§si.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 8 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.