Etusivu
Tarjoa opetusta
,
Etsi läheltäni Verkossa

Suosituimmat kaupungit

Etusivu
Tarjoa opetusta
Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta Ruoanlaitto oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

33 €/h

Parhaat hinnat: 82% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 33€.

2 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Ruoanlaitto?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

11 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa ruoanlaitto myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 11 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa ruoanlaitto?

11 opettajaa aiheessa ruoanlaitto on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 11 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: ruoanlaitto on 33€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen ruoanlaitto verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 3 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

11 opettajaa aiheessa Ruoanlaitto saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Ruoanlaitto?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ruoanlaitto!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä oma opettajasi aiheessa Ruoanlaitto auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Opi laittamaan ruokaa verkossa

Asutko yksin? Haaveiletko muutosta omillesi? Vai onko vanhempasi ja puolisosi aina ottaneet kauhan käteen, kun nälkä iskee? Ruoanlaiton oppiminen on tärkeä tieto kaikille, ikään katsomatta. Kun opit laittamaan ruokaa, saat arkeesi uuden harrastuksen, mikä tuottaa iloa ja terveellisempiä aterioita. Kaiken lisäksi säästät vielä rahaa, kun loihdit ravintolatason ruokaa kotona. Kyllä – kun tarpeeksi harjoittelee, ei enää ole ikävä notkuvaan lounasbuffettiin. Itse tehty ruoka on maukasta ja konkreettinen näyte omista kädentaidoista. Kaverisikin tykkää! Sen lisäksi, että lompakkosi lihoo kuin itsestään, saatat itse välttää sen. Ruoanlaitossa tiedät tismalleen, mitä syöt ja minkälaisilla ravintoarvoilla päivän kalorit täyttyy. Ei yllätyksiä tai epäilyttäviä e-koodeja, vaan puhdasta ruokaa ja energiaa. Jos jokin vie mukanaan, niin itse tehty lasagne tai taidolla muotoillut muffinsit. Näitä (ja tuhansia muita herkkuja) yhdistää yksi asia: sinä. Kuka tahansa voi oppia kokkaamaan ja aloittamisen jälkeen löydät itsesi yllättävän nopeasti juhlien keittiöstä. Ruoka yhdistää ja mikä onkaan sen parempaa kuin laatuaika ystävien ja perheen kanssa. Opi laittamaan ruokaa Superprofin verkkokurssilla!

Kokkauskurssit edullisesti verkkosivuiltamme

Superprof on alusta, missä opettajat ja oppijat kohtaavat. Mikäli etsit kokkauskurssia, kiinalaisen keittiön salaisuuksia, leipomisen perusperiaatteita tai helppoja arkiruokareseptejä, käänny puoleemme. Keskimäärin ruoanlaittokurssit maksavat 33€ tunnilta. Oppituntien hinnoittelu perustuu opettajan osaamiseen ja kokemukseen. Eli alkeiskurssin hinta on luonnollisesti halvempi kuin ranskalaisen menun perinpohjainen opiskelu. Verkkokurssit sopivat kaikille, joilla on tietokone (tai älypuhelin) ja nettiyhteys. Toisin kuin perinteisessä opetuksessa, ei aikaa kulu matkusteluun ja pystyt hyödyntämään omaa keittiötäsi. Tarvitset siis vain iloa ja intoa oppia uutta! Verkkokursseilla voit harjoitella perusasioita tai tehdä Jamie Oliverin luomia klassikkoaterioita. Jos tykkäät makeasta, kukaan ei estä sinua tutustumasta täytekakkujen valmistukseen. Niihin saa nimittäin uppoamaan aikaa enemmän kuin uskotkaan. Jos et ole ikinä opetellut laittamaan ruokaa, on hyvä ottaa huomioon että koska vaan voi aloittaa. Superprofin verkkokurssi on matala kynnys kaikille kotikokeille ja alalla jo toimiville ammattilaisille. Kreikkalainen, italialainen, thaimaalainen… Tyylejä on monia ja sinä saat päättää, mitä haluat oppia kaikista eniten. Ja vauhtiin päästessäsi voit panostaa moneen eri tyylilajiin!  

Löydä ruoanlaiton opettaja ja ota yhteyttä jo tänään

Kun tutustut sivustollemme rekisteröityihin opettajiin, huomaat että mukana on toinen toistaan innokkaampia leipureita ja ravintolakokkeja. Virallisia kotitalousaineiden opettajia unohtamatta. Verkko-opetus mahdollistaa sen, että voit kontaktoida opettajia ympäri maailman – paikkariippumattomuus on nykypäivää! Superprofin opettajaprofiileista voit tarkastaa saadut arvostelut, koulutuksen ja kokemuksen, erikoisosaamisen sekä saatavuuden. Profiileja on helppo vertailla keskenään, joten pystyt helposti löytämään tilanteeseesi sopivia kandidaatteja. Kaikista tärkeintä yksityisopetuksessa on se, että löydät opettajan, jonka kanssa tulet toimeen. Tämä lisää motivaatiota oppimiseen ja samanhenkisen opettajan kanssa innostut kokkaamisesta entistä enemmän. Kiinnostaako makujen yhdistäminen? Tai viiniharrastuksen aloittaminen? Selvitä, mitä haluat oppia ja miksi, niin aloittaminen helpottuu huomattavasti. Kun sanomme, että ruoanlaitto on yksi parhaimmista harrastuksista ja taidoista, emme liioittele – sillä on niin monia erilaisia etuja, mitä tulee terveyteen ja vuorovaikutukseen muiden kanssa. Miksi et siis lähtisi mukaan makujen maailmaan?  

Aloita ruoanlaitto ja leivonta Superprofin kanssa

Kun päätät aloittaa ruoanlaiton Superprofin opettajan kanssa, huomaat nopeasti kuinka paljon hyötyä se tuo arkeen. Sen sijaan, että tuijotat kännnykän ruutua tai notkut sohvanpohjalla ruoan kotiinkuljetuspalveluita käyttäen. Kädentaitojen harjoittaminen ja maittavan ruoan tekeminen on päätös, mikä ei varmasti kaduta! Ruokakurssit verkossa on hauska tapa viettää vapaa-aikaa. Oletko halunnut oppia käyttämään keittiöveistä oikeaoppisesti? Tai valmistamaan aitoa napolilaista pizzaa? Ja jos tavoitteesi on tehdä maailman paras makaronilaatikko, sekin onnistuu. Sen lisäksi, että opit tekemään lempiruokiasi, opettajamme kertovat parhaat vinkit arkiruokiin ja haastavampiin resepteihin.  Joko haluat päästä itse asiaan? Näin löydät kokkaamisen verkkokurssin helposti:

  1. Tutustu Superprofin opettajiin. Lähesty sopivia ehdokkaita viestillä ja kerro mitä haluat oppia. Haastattele ja kysele, jotta opit tunnistamaan sopivan opettajan. 
  2. Sovi ensimmäinen tapaaminen. Voitte kokata etänä uusia ruokalajeja tai opiskella ruoanlaiton tekniikoita. Sinä päätät ja opettaja suunnittelee. 
  3. Huomaa, kuinka edistyt. Ruoanlaitto opettajan kanssa on yllättävän helppoa (ja kustannustehokasta)! Voit aloittaa jo tänään.

Kerran viikossa, kerran kuussa… Rytmi on sinun päätettävissä. Voit esimerkiksi aloittaa yksittäisillä tunneilla ja palata myöhemmin Superprofin pariin. Tuntimme sopivat niin aloittelijoille kuin ammattikokeillekin, opetusta löytyy kaikila tasoilta. 

Mitä haluaisit oppia?