Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta python verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.9 yli 4 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 80% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 22€.

11 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 11 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa python!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Python?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Python entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Python opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: python

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

10 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Python opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 10 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

4 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 4.9/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa python?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa python!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Python

Löydä Python-kurssi helposti Superprofilta

Jos olet tutustunut jonkin verran koodauksen maailmaan, niin tiedät että Python on yksi suosituimmista tavoista tehdä ohjelmointia. Tämän ohjelmointikielen avulla voidaan muun muassa luoda ohjelmistojen, sovellusten ja verkkosivustojen infrastruktuuria. Pyhton on siis ikään kuin tiili ja laasti, joilla rakennetaan taloja näin vertauskuvallisesti ajatellen.

Monet ihmiset opettelevat – ja myös oppivat – koodaamaan omatoimisesti. Mikäli muistat mikä on MySpace, niin saatoit jopa kokeilla varhaisia koodaustaitojasi oman profiilin mukauttamisessa! Fakta on kuitenkin se, että nopeimmin taidon oppii koodauskurssilla. Superprof järjestää Python-kursseja ympäri Suomen, joista saat lisätietoa lukemalla tämän sivun loppuun. Sivuiltamme voit tutustua tarkemmin koodauksen yksityisopetukseen.

Ohjelmoinnin opiskelua voisi myös verrata uuden kielen oppimiseen. Se vaatii paljon aikaa, useita toistoja ja sinnikästä harjoittelua. Hyvä opettaja nopeuttaa prosessia huomattavasti ja ymmärrät helpommin koodauksen syy-seuraussuhteita.

Tärkeimpiä koodauskieliä ovat muun muassa:

  • Java
  • Python
  • Swift
  • HTML
  • Ruby

Mikä on Python?

Kuten todettua, Python on oma ohjelmointikieli. Jos olet kiinnostunut Pythonista, olet varmasti jo jonkin verran perillä tietotekniikan termeistä. Tunnusomaista ohjelmointikielelle on esimerkiksi hyvä luettavuus, kehittyneet kirjastot sekä suuri suosio. Sitä voidaankin hyödyntää erilaisiin sovelluksiin numeerisen laskennan, web-kehityksen ja grafiikan parissa.

Toisin kuin monet luulevat, niin Python on suhteellisen helppoa oppia. Tämä onkin hyvä uutinen kaikille niille, ketkä haluavat oppia ohjelmoimaan ja kenties työskennellä alalla. Superprofin Python-kursseilla käydään läpi perusteet sekä haastavammat toimenpiteet, oppilaan toiveiden mukaan. Haluatko löytää uuden suunnan työuralle? Kaipaatko tukiopetusta ohjelmoinnista? Kerro se opettajillemme ja autamme eteenpäin!

Missä opiskella Pythonia?

Asuit sitten Helsingissä, Turussa tai pohjoisessa, tavoitat Superprofin kautta muutamalla klikkauksella lähialueesi ohjelmointiopettajat. Voit etsiä sekä lähi- että verkko-opetusta haluamallesi päivälle. Koska koodauksesta on tullut viime vuosina yhä suositumpaa, niin voit hakeutua opiskelemaan esimerkiksi tutkintoon johtavaan koulutukseen, tutustua oppisopimuskursseihin ja totta kai valita yksityisopetuksen.

Mikäli et tarvitse todistuksia (joita voit hakea luonnollisesti myöhemmin), suosittelemme aloittamaan henkilökohtaisen Python-kurssin yksityisopettajan kanssa. Tämä on kaikista joustavin tapa päästä liikkeelle perusteista, keskittyä itselle haastaviin osa-alueisiin tai saada apua työelämätaitojen kehittämiseen.

Superprofin opettajan kanssa työskentely on motivoivaa. Voitte tavata missä haluat, suunnitella opiskeluun sopivan ajankohdan aamun tai illan tunneille sekä tarvittaessa neuvotella ryhmätunnista yhdessä ystävien tai kollegoiden kanssa. Mikä olisikaan hyödyllisempi tapa, kuin järjestää koodauksen intensiivikurssi viikonlopulle ja lähteä kehittämään omaa liikeideaa eteenpäin?

ICT-kurssit, joissa oppia Pythonia

Toisin kuin pari vuosikymmentä sitten, jolloin ATK-tunnit koulussa olivat monelle puuduttava kokemus, tänä päivänä tietotekniikan taidot korostuvat huomattavasti enemmän. Ne auttavat monella eri toimialalla ja ovat syystäkin tärkeä osa koulujen opintosuunnitelmaa.

Jos haluat edetä koodaajana, suosittelemme tutustumaan yksityisiin Python-kursseihin. Kurssit avaavat monelle ovia jo uusiin työpaikkoihinkin, sillä osa työnantajista etsii tietynlaista osaamista projekteihinsa. Ja miksi et kokeilisi siipiäsi kenties yrittäjänä? Python-ohjelmointikieli CV:ssä näyttää hyvältä monessakin mielessä!

Suosittelemme rohkeasti tarttumaan tilaisuuteen oppia koodaamaan. Monipuolinen Python on helppo oppia ja lisäksi sillä on iso kysyntä, joten investoimasi aika ja raha ei taatusti mene hukkaan. Jos haluat opiskella verkossa, osana tutkintoa tai muuten vaan – kysy lisää Superprofilta!

Opi ohjelmoimaan verkossa tai lähiopetuksessa

Superprof on ympäri maailman toimiva yksityisopetussivusto, jossa on tuhansia koodauksen opettajia. Voit lähestyä näistä periaateessa ketä vaan (jos osaat puhua kieliä), sopia ensimmäisestä tunnista ja lähteä opiskelemaan. Vaikka moni oppiikin ohjelmoinnin itsekseen, niin usein kaikista nopein ja tehokkain vaihtoehto, on hankkia yksityisopetusta aiheeseen.

Verkossa opiskelusta on tullut yhä suositumpaa ja Pythonia voi oppia myös tällä tavalla. Toisin kuin YouTube-videoita katsomalla, saat arvokasta palautetta omasta etenemisestä ja näin ollen varmistat oppimisprosessin sujuvuuden. Nykyaikana on helppo hyödyntää erilaisia ohjelmistoja (Teams, Zoom) sekä tiedonhallintapalveluita, jotka tekevät oppimisesta helppoa ja sujuvaa. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi, jotta tiedät mitä on edessä!

Keskimäärin Python-tunnit maksavat 22€. Hinnat riippuvat opettajan asettamasta tasosta, johon vaikuttaa muun muassa opettajan pätevyys ja kokemus. On luontevaa maksaa enemmän sellaiselle henkilölle, joka on tehnyt haastavia Python-ohjelmointeja jo vuosien ajan. Kaikki riippuu kuitenkin omasta lähtötilanteesta ja tavoitteista: opettajan osaamisesta riippumatta olemme haastatelleet kaikki rekisteröityneet etukäteen. Näin ollen saat totuudenmukaisen kuvan kunkin opettajan profiilista, josta löytyy hyödyllistä tietoa osaamisesta, opetustyylistä, erikoistumisesta ja saatavuudesta.

Aloita koodauskurssi Superprofilla ja sovi aloituksesta jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?