Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Python oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

4.9 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.9 yli 4 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 80% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 22€.

11 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 11 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Python?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Zoom
 • Discord
 • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

10 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa python myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 10 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa python?

10 opettajaa aiheessa python on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 10 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: python on 22€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
 • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen python verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 4 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 4.9/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

10 opettajaa aiheessa Python saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Python?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Python!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä oma opettajasi aiheessa Python auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Starttaa Python-kurssi verkossa Superprofilla

Haluatko oppia käyttämään Pythonia? Mitä jos tutustuisit tarkemmin Superprofin tarjontaan! Meiltä löydät erilaisia ohjelmointikursseja, joita voit suorittaa paikan päällä opettajan kanssa tai kätevästi netissä. Löydät opetusta alkeistasolle ja edistyneempiin tekniikoihin.

Oletko aina halunnut oppia ohjelmoimaan? Tarvitsetko tukiopetusta koulukurssille? Miksi et aloittaisi yksityistunteja opettajan kanssa Superprofilla? Voit osallistua oppitunneille kotisohvalta (tai työpöydän äärestä). Oppitunnit voit sopia haluamallesi ajankohdalle. Tutustu ensimmäiseksi Superprofin opettajien profiileihin ja lähesty opettajaa viestillä. Osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, joten kyseessä on varsin matala kynnys aloittaa.

Mikä on Python?

Python on yksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä. Se on alustariippumaton ja nimetty loogisesti Monty Python -fanin mukaan. Pythonia voi verrata esimerkiksi Perliin, Rubyyn, Shelliin ja Smalltalkiin. Se on yksinkertaisesti jäsennelty, oliopohjainen ja funktionaalinen kieli, jossa on automaattinen muistinhallinta. Pythonin avulla voit hallita erilaisia rajapintoja, analysoida tietoa ja kehittää ohjelmistoja. Se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin kieli, mikä puoltaa suurta käyttäjämäärää.

Oletko valmis aloittamaan koodauksen ja tutustumaan Pythonin alkeisiin? Superprofin koodauskurssit suunnitellaan oppilaskohtaisesti. Olit sitten noviisi tai yliopistossa opintojasi suorittava, löydät kauttamme eri tasoilla opettavia ammattilaisia, joihin saat helposti yhteyden. Oppitunnit järjestetään esimerkiksi Zoomissa ja niissä hyödynnetään muitakin nykyaikaisia ratkaisuja. Monet opettajistamme osaavat käyttää useita ohjelmointikieliä, joten jos haluat siirtyä Pythonin jälkeen seuraavaan, tiedät mistä löydät apua. Todennäköisesti jopa omalta opettajaltasi!

Monta hyvää syytä aloittaa koodaamaan

Jos haluat työskennellä tulevaisuudessa koodaajana, Pythonin hallitseminen on erittäin hyvä pohja. Pythonia käytetään laajalti niin tietojenkäsittelyssä, verkkosivujen luomisessa, peliohjelmoinnissa sekä tekoälyn parissa. Monet IT-alan rekrytoijat ja työnantajat arvostavat ohjelmointikielen osaamista, joten ilahdut varmaan kuullessasi, että Python on varsin helppo kieli oppia.

Yksityisopettajien lisäksi Pythonin parissa toimii aktiivinen käyttäjäyhteisö, joten saat apua useilta verkkofoorumeilta. Sinun ei tarvitse siis mennä yliopistoon tai kalliiseen yksityiskouluun. Apua saat yhtälailla yksityisopettajiltamme, tunti kerrallaan. Verkko-opetuksen etuna on paikkariippumattomuus: voit sopia opettajan kanssa tunneista oman kalenterisi mukaan.

Superprofin opettajat ovat ammattilaisia ohjelmistokehittäjiä, jotka haluavat jakaa osaamistaan myös muille. Näin ollen voit olla varma myös siitä, että saat juuri sellaista opetusta jota työmarkkinoilla osataan arvostaa. Mitäpä vielä odotat? Jos etsit Python-kurssia, kysy lisää meiltä.

Mitä Python-kurssilla voi oppia?

Python-kurssit räätälöidään kunkin oppilaan toiveiden mukaan. Se, mitä voit oppia riippuu pitkälti omasta motivaatiosta ja tahdosta. Superprofin yksityistunneilla voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia osa-alueita:

 • Pythonin alkeet
 • Koodauksen perusteet ja käsitteet
 • Standardikirjastojen käyttö
 • Verkkosivujen luominen
 • Ohjelmointisovellukset
 • Sovelluskehitys
 • Ohjelmointipelit ja videopelit
 • Tietojen analysointi
 • Projektinhallinta

Mikäli haluat oppia näistä kaiken ja muuta, voit hyvällä mielin kutsua itseäsi Python-ammattilaiseksi. Nappaa siis itsellesi arvokas merkintä CV:hen ja kysy lisää Superprofilta! Ohjelmoinnin parissa on tällä hetkellä runsaasti avoimia työpaikkoja. Lisäksi hyödyt taidosta myös muissa yhteyksissä. Erilaisia koodauksen tuotoksia nimittäin näet arjessasi – myös tätä tekstiä lukiessa. On mieltäavartavaa ajatella, mihin kaikkeen ohjelmoinnilla pystyy!

Pyhton-opetus verkossa – näin löydät opettajan

Jos etsit hakusanoilla “Python-ohjelmointikurssi etäopiskelu”, huomaat nopeasti että Google on pullollaan erilaisia oppaita ja kursseja. Voit luonnollisesti opiskella (ja myös oppia) Pythonia yksin, mutta on paljon tehokkaampaa aloittaa opettajan kanssa. Superprof panostaa tekemisensä yksilöllisyyteen: opettajamme tuntevat erilaiset oppijat ja ovat itse opiskelleet ohjelmointikieliä perinpohjaisesti. Näin ollen saat varmasti konkreettisia, kattavia ja ennen kaikkea olennaisia ohjeita, miten kannattaa edetä.

Halusit sitten oppia Pythonin perusteet tai syventyä edistyneempiin osa-alueisiin, Superprofilta löydät ratkaisun. Yksityistuntimme ovat tehokkaita, joustavia ja ennen kaikkea hauskoja – etkä tule katumaan. Aloita siis matkasi kohti ohjelmointia kanssamme ja tutustu opettajien profiileihin etukäteen hakutoiminnollamme! Ensimmäisellä tunnilla (mikä on usein ilmainen), voit kertoa lisää tavoitteistasi ja kertoa millä tavalla opit mieluiten. Näin opettajat pääsevät suunnittelussa hyvään vauhtiin.

Varaa ohjelmointikurssi tänään

Oletko valmis aloittamaan opiskelun? Superprofilla sinun ei tarvitse odottaa kurssin aloitusajankohtaa tai varata jokaista tiistai-iltaa kalenteristasi, vaan pääset liikkeelle joustavasti. Tutustu opettajien profiileihin hakutoiminnollamme. Löydät tietoa muun muassa arvosteluista, hintatasosta, opetustyylistä ja opettajien taustasta. Voit verkko-opetuksen lisäksi tutustua lähiopetusmahdollisuuksiin.

Kun olet löytänyt sopivan opettajan, niin voit viestitellä hänen kanssa etukäteen. Moni opettaja vastaa saman päivän aikana. Jos haluat oppia kaiken koodauksesta, tästä se lähtee. Keskimäärin yksityisiä Python-tunteja saat 22€ hintaan, mutta mikäli osaat englantia niin voit laajentaa hakuehtojasi ympäri maailman. Tässä kohtaa hinnatkin muuttuu. Suomessa ohjelmoinnin opettajia on tällä hetkellä 10, mutta ympäri maailman tuhansia.

Mitä haluaisit oppia?