Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Ohjelmointi oman opettajasi avulla

4.8 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.8 yli 4 arvostelulla.

23 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 23€.

13 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 13 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Ohjelmointi?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

6 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa ohjelmointi myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 6 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa ohjelmointi?

6 opettajaa aiheessa ohjelmointi on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 6 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: ohjelmointi on 23€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen ohjelmointi verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 4 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 4.8/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

6 opettajaa aiheessa Ohjelmointi saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Ohjelmointi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Ohjelmointi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ohjelmoinnin Opiskelu Etänä

Ohjelmoinnin opiskelu netissä 

Ohjelmointi on nykyään tärkeä oppiaine, jonka taitaminen avaa useita ovia työelämässä. Sitä ei opetettu lainkaan ennen tietokoneiden olemassaoloa, sillä koodausohjelmistoja ei luonnollisestikaan ollut olemassa. Nykyään ohjelmointi tai koodaaminen on osa tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen sekä ohjelmistotekniikan kursseja, ja sitä opetetaan lähes kaikkialla maailmassa. Käydäänpä läpi, miksi on tärkeää opiskella ohjelmointia, mitä haasteita kohtaat, mitä koulussa opetetaan ohjelmoinnista  ja miten ohjelmoinnin yksityinen verkko-opetus voi olla juuri sitä mitä tarvitset.   

Miksi ohjelmoinnin opiskelu kannattaa?

Ohjelmointi on pohjimmiltaan kyky ymmärtää miten tietokoneohjelmistot toimivat. Opiskelemalla lisää koodauksesta opit enemmän ohjelmointikielistä, tietokoneista ja teknologiasta, mutta ohjelmoinnissa on muitakin seikkoja. Opiskelemalla ohjelmistotekniikkaa tai tietotekniikkaa opiskelijat oppivat ongelmanratkaisua ja sitä, miten ongelmia ratkotaan pieni osa kerrallaan. Ohjelmoinnin opiskelu on siis itsessään ongelmanratkaisua. 

Tarvitset kärsivällisyyttä ja malttia saadaksesi koodin toimimaan. Jopa sellaiset ohjelmoijat joilla on vuosikausien kokemus, kirjoittavat välillä viallisia koodeja. Sen lisäksi, että opit olemaan tarpeeksi kärsivällinen korjaamaan ongelman, opit myös hallitsemaan tunteitasi paremmin. Voisi sanoa, että ohjelmointi on eräänlaista terapiaa! Opit myös itsenäistä työskentelyä. Vaikka monet ohjelmointiprojektit ja -kurssit ovat yhteistyöpohjaisia, on myös pitkiä jaksoja jolloin olet yksin koodisi kanssa ruutua tuijottaen. Ohjelmistoinsinöörien on siis kyettävä työskentelemään tiimeissä ja oltava niin ikään valmiita viettämään yksinäisiä tunteja projektinsa parissa.  

Ohjelmoinnin haasteet

Kuten on käynyt ilmi, ohjelmointi ei välttämättä aina ole helppoa. Tietokoneet voivat olla erityisen kinkkisiä vehkeitä. Ihmiset antavat paremmin anteeksi kirjoitus- tai kielioppivirheitä, mutta tietokone ei jousta. Tämä tarkoittaa, että pienikin virhe koodissasi aiheuttaa sen, että ohjelmisto ei toimi tarkoitetulla tavalla tai ei toimi laisinkaan. Näin käydessä sinun on löydettävä virhe ja korjattava se. Joissakin tapauksissa osa koodistasi toimii tietyssä toiminnossa tai sovelluksessa, mutta aiheuttaa ongelmia muualla. Tämä tarkoittaa, että kun löydät ja korjaat ongelman, se voi aiheuttaa sen, että jokin toinen osa koodistasi lakkaa toimimasta.

Ohjelmoinnin opettelu voi olla hidasta ja työlästä. Saatat käyttää tunteja yhden koodirivin korjailuun yrittäessäsi päästä lopputulokseen, jonka luulit olevan helppo nakki. Tämä on kuitenkin osa ohjelmoinnin viehätystä ja se tekee sinusta lopulta kärsivällisemmän. Samalla opit käsittelemään tunteitasi paremmin.  

Ohjelmoinnin opiskelu koulussa

Aiemmin oppilaat oppivat tietokoneista vain tietotekniikan tunneilla. Tietotekniikka oppiaineena on kuitenkin enemmänkin sitä, miten tietokoneita käytetään arkielämässä. Nykyään, jos haluat oppia lisää koodauksesta ja tarkoituksenasi on alkaa työskennellä ohjelmistotekniikan alalla, tietojenkäsittely on oppiaine, jota sinun pitäisi opiskella koulussa. Tietojenkäsittelytieteen opiskelijat oppivat algoritmeja, ohjelmointirakenteita, ohjelmointitekniikoita, ohjelmointikieliä ja tietojen esittämistä. He opiskelevat myös teoriaa kaiken tämän takana ja tarkastelevat tietokonejärjestelmiä, muistia ja tallennustilaa, tietojenkäsittelyn perusteita, verkkoja, topologioita ja protokollia sekä tietoverkkoturvallisuuden perusteita.  

Yksityinen ohjelmoinnin verkko-opetus

Niin palkitsevaa kuin ohjelmoinnin ja koodauksen oppiminen voikin olla, on selvää ettei se ole aina helppoa. Koulun oppitunneilla opettajalla on useita eritasoisia oppilaita, joilla kaikilla on omat tyylinsä oppia. Tämä tarkoittaa sitä, että joidenkin kohdalla oppiminen kärsii, koska oppitunti ei ole mukautettu heille sopivaksi. Tai vastaavasti sitä, että lahjakkaat oppilaat eivät saavuta potentiaaliaan, koska opetus on hitaampaa, kuin mihin he kykenisivät. Yksityisen ohjelmoinnin opettajan avulla kuka tahansa voi oppia lisää ohjelmoinnista ja koodauksesta itselleen sopivalla tavalla. Verkko-opetuksen myötä voit etsiä opettajia mistä päin maailmaa tahansa. Koska näiden opettajien ei tarvitse huolehtia siitä, että he tuhlaavat aikaa ja rahaa matkustaessaan jokaiselle tunnille, veloittavat he yleensä vähemmän kuin henkilökohtaiset opettajat. Ja koska ohjelmointi on aihe, joka tapahtuu pääasiassa tietokoneen takana, oppilas voi oppia samalla tavalla kuin jos opettaja olisi vieressä paikan päällä. Nykyaikaista!  

Ohjelmoinnin verkko-opettajan löytäminen

Jos etsit verkko-opettajia, jotka auttavat sinua oppimaan lisää ohjelmoinnista, tutustu Superprofin sivuilla ammattitaitoisiin ja kokeneisiin opettajiin. Voit tutustua jokaisen opettajan profiiliin ja lukea muiden opiskelijoiden jättämiä arvosteluja ilmaiseksi. Voit opiskella useita eri ohjelmointikieliä (Python, Java, C++ jne.). Jos et ole varma mitä tarvitset, älä unohda, että monet Superprofissa olevat opettajat tarjoavat ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, jotta voit rauhassa tutusta tarpeisiisi opettajan kanssa ennen kuin maksat pidemmästä kurssista. 

Olipa tasosi ja tavoitteesi mikä tahansa, verkko-opettaja voi auttaa sinua oppimaan ohjelmointikieliä, verkkokehitystä, kyberturvallisuutta tai vaikkapa vain auttamaan sinua tietotekniikan kokeissa lukiossa, korkeakoulussa tai yliopistossa. Yleisesti ottaen mitä korkeammalla tasolla olet ja mitä harvinaisempi ohjelmointikieli, sitä enemmän opettajasi luultavasti veloittaa oppitunneista. Kuten mainitsimme, verkko-opetus on yleensä halvempaa kuin henkilökohtainen oppitunti. Keskimäärin tunnit maksavat 23€. Jos verkko-opetus ei sovi sinulle, Superprofissa toimivat opettajat tarjoavat myös henkilökohtaista yksityisopetusta ja ryhmäopetusta. Lue lisää sivuiltamme ja aloita ohjelmoimaan!

Mitä haluaisit oppia?