Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta ohjelmointi verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

4.9 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.9 yli 5 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 22€.

14 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 14 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa ohjelmointi!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Ohjelmointi?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Ohjelmointi entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Ohjelmointi opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: ohjelmointi

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

7 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Ohjelmointi opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 7 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

5 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 4.9/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa ohjelmointi?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa ohjelmointi!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Ohjelmoinnin opiskelu yksityisopettajan kanssa

Löydä ohjelmoinnin opettaja

Tietokoneet ovat viime vuosikymmenten aikana nousseet erottamattomaksi osaksi arkipäiväistä elämäämme. Tämän myötä ohjelmoinnista ja tietokoneisiin liittyvistä akateemisista aiheista on tulossa yhä tärkeämpi osa useimpien opiskelijoiden elämää. Opit ohjelmoinnista sitten tietotekniikan, tietojenkäsittelyn tai ohjelmistotekniikan tunneilla, olet todennäköisesti oppinut siitä jossakin. Katsotaanpa, miksi on tärkeää opiskella ohjelmointia tai koodausta, mitä haasteita ohjelmoijat kohtaavat, mitä ohjelmoinnin osa-alueita koulussa opiskellaan ja miten yksityiset ohjelmointiopettajat voivat auttaa ratkaisemaan ongelmia.

Miksi on ohjelmoinnin opiskelu on tärkeää?

Kun opit ohjelmoimaan, pystyt kärjistetysti antamaan tietokoneille toimintaohjeita. Ohjelmoinnin avulla voit luoda tietokoneohjelmia, sovelluksia, verkkosivustoja ja jopa ohjata robotteja. Saatat ajatella, että ohjelmointitaidot eivät ole tärkeitä, jos et aio tehdä mitään näistä asioista, mutta älä heitä pyyhettä vielä kehään. Ohjelmoimalla voi oppia useita taitoja – jokainen, joka on tehnyt jonkinlaista koodausta, tietää kuinka paljon ongelmanratkaisutaidot hioutuvat koodausta kokeilemalla. Tietokoneet eivät kaikesta siitä huolimatta, mitä ne voivat tehdä meidän hyväksemme, ole oikeastaan kovin älykkäitä. Näin ollen sinun on tehtävä kaikki oikein, jos haluat ohjelman toimivan moitteettomasti. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjelmoijat oppivat kärsivällisyyttä, kun he viettävät tunteja, päiviä tai jopa viikkoja yrittäessään ratkoa ongelmia koodin sisällä. Ohjelmointi ja ohjelmointiprojektien loppuunsaattaminen edellyttävät, että työskentelet osana tiimiä ja opit myös työskentelemään itsenäisesti. Vaikka sinun on säännöllisesti otettava yhteyttä tiimin muihin jäseniin varmistaaksesi, että projektin osat toimivat hyvin yhteen, koodia kirjoittaessasi olet usein pitkiä aikoja yksin.  

Ohjelmoinnin haasteet

Mainitsimme edellä joitakin ohjelmoinnin varjopuolia ja haasteita, joita saatat kohdata. Vaikka on mahdollista kirjoittaa sana väärin tai käyttää kielioppia hieman väärin puhekielessä (ja tulla silti ymmärretyksi), pienikin virhe ohjelmoinnissa voi johtaa suuriin ongelmiin. Joissakin tapauksissa yhden ongelmakohdan korjaaminen koodissa voi aiheuttaa uusia ongelmia. Joskus voi tuntua siltä, että olet puun ja kuoren välissä, kun muutat koodirivejä varmistaaksesi, että projektin jokainen osa toimii kuten niiden pitäisi. Tämä yksityiskohtiin keskittyminen voi tehdä ohjelmointikielten opiskelusta tai ohjelmistotekniikan kursseista melko raskaita, ainakin aluksi. Ohjelmointi on yksi niistä taidoista, jotka vaativat paljon kokemusta ennen kuin alat olla siinä hyvä ja tunnet tekeväsi jotain merkittävää. Onneksi koko tämä opintie opettaa kärsivällisyyttä ja tekee sinusta motivoituneemman.  

Koulussa opiskellut ohjelmoinnin osa-alueet

Tieto- ja viestintätekniikka oli pitkään uusi ja hieno oppiaine, jonka opiskelijat valitsivat, jos he halusivat oppia lisää tietokoneista. Tietenkin opiskelijat voivat edelleen opiskella tietotekniikkaa, mutta kyse ei välttämättä ole tietokoneiden ohjelmoinnista, vaan pikemminkin siitä miten niitä käytetään; ei siitä, miten ne saadaan toimimaan. ATK-tunneilla opiskelet algoritmeja, ohjelmointirakenteita, ohjelmointitekniikoita, ohjelmointikieliä ja tietojen esittämistä. Teorian puolella opit myös tietokonejärjestelmistä, muistista ja tallennusmuistista, tietojenkäsittelyn perusteista, verkoista, topologioista, protokollista ja kyberturvallisuudesta.

Ohjelmoinnin yksityisopetus kannattaa

Vaikka ohjelmointi ja tietotekniikka on hyvä oppiaine, se ei ole aina kaikkein helpoin. Etenkään kouluissa, joissa opettajat joutuvat opettamaan koodausta suurille oppilasryhmille, täynnä eritasoisia ja -kykyisiä oppilaita. Yksityisopetuksen avulla oppilaat saavat opetusta, jotka on räätälöity heidän tasolleen, heidän haluamalleen oppimistyylilleen ja persoonallisuudelleen. Yksityiset tukiopettajat veloittavat yleensä enemmän kuin muut. Tämä johtuu siitä, että he räätälöivät oppitunnin jokaiselle opiskelijalle sopivaksi ja matkustavat usein myös edestakaisin sovittuun paikkaan. 

Etäopetus webkameran välityksellä on myös mahdollista, jos et löydä sopivia opettajia läheltäsi. Verkko-opetus on hyödyllistä, koska voit oppia opettajilta ympäri maailmaa. Oppitunnit ovat yleensä myös halvempia, koska opettajan ei tarvitse huolehtia ajasta tai rahasta, joka kuluu matkustamiseen opiskelijan kotiin.  

Ohjelmoinnin opettajan löytäminen Superprofista

Jos etsit ammattimaista ohjelmoinnin tukiopetusta, löydät runsaasti kokeneita ja päteviä tukiopettajia Superprof-sivustolta. Yllätyt kun kuulet, kuinka monia eri oppiaineita voitkaan opiskella yksityisen opettajan kanssa! Voit tarkastella verkossa opettajien profiileja, heidän opetustaustaansa, mitä tasoa he opettavat, millaista tukiopetusta he tarjoavat ja millaisia arvosteluja heidän aiemmat oppilaat ovat jättäneet. Parhaassa tapauksessa haluat opettajan, joka täyttää mahdollisimman monet kriteereistäsi ja vastaa nopeasti viesteihinsä. 

Tietenkin voi olla vaikeaa nähdä, mitkä opettajat sopivat sinulle tai lapsellesi pelkästään heidän profiilinsa perusteella. Onneksi useat opettajat tarjoavat ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi. Käytä tämä mahdollisuus siihen, että tutustut opettajan opetustyyliin ja hinta-laatu -suhteeseen. Halusitpa sitten oppia tietyn ohjelmointikielen kuten Javan, Pythonin tai C++:n, läpäistä yliopiston ohjelmistotekniikan kurssin kokeen tai hankkia uusia ammattitaitoja, yksityisopetus Superprof-opettajan kanssa on järkevä valinta. Opi ohjelmoimaan jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?