Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima python ohjelmoinnin opettajiamme paikassa Helsinki

20 €/h

Loistohinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 20€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa python paikassa Helsinki!

2. Opi Python ohjelmointikieli

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Löydä juuri itsellesi sopiva ohjelmointikurssi ja opettaja

Ota yhteyttä opettajiin ja löydä itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: python paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 20€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Python?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Python entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Python?

Superprofissa suuri osa aiheen Python opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: python

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Python?

2 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Python opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 2 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Python?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Python!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä parhaimmat ja edullisimmat Python kurssit paikassa Helsinki

Aloita Python-kurssi Helsinki ja opi koodaamaan

“You may not think that programmers are artists, but programming is an extremely creative profession. It’s logic-based creativity.” -John Romero

Kuten varmaan jo suomensitkin, niin ohjelmointi on tämän päivän tapa näyttää luovuutta. Koska suurin osa tietokoneohjelmoijista tekee työnsä ruutupäätteiden takana, emme aina osaa antaa arvostusta erilaisia elämäämme helpottavia tekijöitä kohtaan. Moni koodari tekeekin jatkuvasti parannuksia ohjelmiin ja tietokonejärjestelmiin, joita käytämme päivittäin.

Sen lisäksi, että ohjelmoijat ovat tehokkaita ja palvelevat epäsuorasti lukemattomia yksilöitä, niin he ovat myös taiteilijoita. Ohjelmoijien tulee jatkuvasti keksiä luovia ratkaisuita, joilla järjestelmät pysyvät ajan tasalla ja käyttökelpoisena.

Oletko haaveillut uranvaihdosta? Tai jos koodaus kiinnostaa muuten vaan, niin koskaan ei ole myöhäistä aloittaa ohjelmoimaan. Koodaus on ikään kuin eri kielten puhumista: moni oppii muitakin, kuin vain sen yhden. Python on yksi näistä ja monessa yhteydessä suosituin. Voit ottaa Python-kursseja Helsingissä juuri silloin kuin haluat.

Tästä syystä kannattaa opiskella tietokoneohjelmointia

Jos olet kaivannut uusia haasteita, niin koodauksen parissa riittää työtä asiasta kiinnostuneille. Ne, jotka oppivat koodaamaan ja tuntevat erilaisia ohjelmointikieliä, ovat kysyttyjä kavereita eri aloilla. Koska elämme keskellä digitaalista verkostoa, niin työpaikkojen määrä ei tule lähiaikoina vähenemään – päinvastoin.

Yksi syy, miksi moni hakeutuu ohjelmoinnin pariin, on hyvä palkkataso. Verrattuna moniin muihin toimialoihin, jo aloituspalkat saattavat olla suhteessa isompia. Myös nykyaikana suosittu paikkariippumattomuus sopii monelle koodaajalle, koska etänä työskentely onnistuu varsin hyvin. Voit työskennellä kotoa tai ulkomailta, kun hoidat omat työsi ajallaan. Ohjelmointikielten, kuten Pythonin, JavaScriptin tai HTML:n opiskelu kannattaa – ja niitä voit oppia Helsingin seudulla esimerkiksi yksityisopettajan kanssa!

Erilaiset ohjelmointikielet

Aivan yhtä lailla kuin ihmiset kommunikoivat toistensa kanssa, myös tietokoneiden välillä on olemassa kieliä. Näitä kutsutaan ohjelmointikieliksi, mitä käytetään erilaisiin käskyihin ja yhteyksiin. Koodauskieliä on olemassa monia erilaisia, joista Python on yksi suosituimmista.

Muita suosittuja kieliä ovat C, Java sekä C++. Aivan kuten muillakin toimialoilla, niin myös koodauksessa on olemassa eri koulukuntia. Toiset puhuvat Swiftin ja PHP:n puolesta, mikä tekeekin aiheesta niin mielenkiintoista. Moni koodari opiskelee useamman ohjelmointikielen, mikä tekee osaamisesta monipuolisempaa. Voit tutustua Superprofin koodauskursseihin sivuiltamme – perusteiden lisäksi saat meiltä apua myös haasteellisimpiin käyttöjärjestelmiin ja toimenpiteisiin. Seuraavaksi kerromme lisää, miksi kannattaa harkita nimenomaan Pythonin opiskelua.

Pythonin hyödyt ohjelmoinnissa

Miksi juuri Python? On tärkeää ymmärtää, että erityyppisiä ohjelmointikieliä käytetään luonnollisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Python on turvallinen vaihtoehto sellaiselle koodaajalle, joka haluaa laajan otannan tietokoneiden ja niiden ohjelmistojen ylläpitämiseksi.

Pythonissa on iso valikoima kirjastoja, aina tieteellisestä tietojenkäsittelystä kuvankäsittelyyn, datanhallinnasta koneoppimiseen ja muuhun syväoppimiseen. Monet käyttävät Pythonia siitä syystä, että koodi on luettavissa ja ylläpidettävissä tekijältä toiselle. Lisäksi kieli tukee useita ohjelmointiparadigmoja, joita voidaan hyödyntää koodin käsitteestä toiseen. Python on varma valinta kaikille, ketkä haluavat oppia koodaamaan!

Python-tunnit Helsingissä ja verkossa

Tiesitkö, että Helsingissä on tällä hetkellä 2 opettajaa, jotka opettavat Python-ohjelmointikieltä? Sen lisäksi tavoitat Superprofin kautta useita muita ammattilaisia, keiden kanssa toimia verkon välityksellä. Verkkotuntien järjestäminen on joustavampaa, sillä niitä varten tarvitaan vain toimiva verkkoyhteys ja esimerkiksi älypuhelimen kamera.

Teamsin ja Zoomin kautta toimiessa voi jakaa kätevästi ruutua, hyödyntää kuvan ja äänen lisäksi tekstiä ja jakaa muistiinpanoja. On varsin luonnollista toimia tietokoneella, kun opiskelee koodaamaan. Kaikki tämäkin teknologia on syntynyt ohjelmoijien käsistä! Oli etsinnässä sitten verkkotunnit tai lähiopetus, Superprof voi auttaa. Lähde murtamaan koodirivi taikaopettajamme kanssa!

Aloita koodauskurssi Superprofilla

Superprof on yksi maailman suurimmista verkossa toimivista yksityisopetuksen tarjoajista. Meillä on suuri asiakastyytyväisyys niin opettajien kuin oppilaidenkin keskuudessa, helposti lähestyttävien ja laadukkaiden oppituntien myötä. Viimeisimpien lukujen mukaan tällä hetkellä yli 15 miljoonaa yksityisopettajaa tarjoaa palveluja Superprofin kautta esimerkiksi matematiikasta, musiikista, ruoanlaitosta ja tietokoneohjelmoinnista.

Koodaustunnit Helsingissä ovat hyvin kohtuuhintaisia. Hinta vaihtelee opettajan tason mukaan, mutta vaihtoehtoja on erilaisiin budjetteihin. Osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, mikä on helppo tapa tutustua opettajaan ja koodauksen saloihin. Kun päätät aloittaa koodauksen, tutustu ensimmäiseksi opettajiimme profiilien kautta. Löydät arvokasta tietoa kokemuksesta, koulutuksesta, muiden jättämistä arvioista sekä hinnoista.

Löydä Pythonin taitava yksityisopettaja pääkaupunkiseudulta, lähetä hänelle viesti ja ota ensimmäinen askel kohti ohjelmointiuraa!

Mitä haluaisit oppia?