Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme photoshopin opettajia paikassa Helsinki

27 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 27€/h

13 h

Salamannopeaa! Photoshopin opettajamme vastaavat yleensä noin 13 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa photoshop paikassa Helsinki!

2. Photoshop kurssi yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Sinulla on rajaton mahdollisuus ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: photoshop paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 27€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Photoshop?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Photoshop entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Photoshop?

Superprofissa suuri osa aiheen Photoshop opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: photoshop

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Photoshop?

2 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Photoshop opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 2 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Photoshop?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Photoshop!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Photoshop kurssit kaupungissa Helsinki

Photoshop-kurssit Helsingissä ja etänä

Jos etsit Photoshop-kurssia Helsingistä, olet jäljillä. Kuten tiedät, niin monet kuvankäsittelykurssit ovat kalliita kokonaisuuksia, joihin sitoutuminen saattaa pelottaa. Tuhansien eurojen arvoinen paketti menee kieltämättä hukkaan, jos ei ole tutustunut rauhassa opettajan opetustyyliin ja kurssin sisältöön. Tätä varten on olemassa yksityisopettajat Helsingissä ja näitä löydät Superprofilta.

Adobe Photoshop on suosituimpia sovelluksia, joiden avulla loihdit kuvasta persoonallisen tuhansien ja tuhansien asetusten avulla. Fakta on kuitenkin se, että Adoben ohjelmisto ei ole ilmainen, joten sellaisen ostaminen päähänpistosta kostautuu useimmille. Keskimäärin puhutaan noin 25 euron kuukausimaksusta, jolle on hyvä saada vastinetta. Tarvitsetko apua Photoshopin käytössä? Vai haluatko kokeilla mieluummin jotakin ilmaista kuvankäsittelyohjelmaa, jolla päästä alkuun? Pixlr, Sumo Paint ja Photopea ovat erinomaisia esimerkkejä tällaisista.

Kuvankäsittelytunneilla keskitytään esimerkiksi värimuokkaukseen, erilaisiin tiedostomuotoihin, kokoon ja resoluutioon, tasojen tekemiseen, tekstin asetteluun, retusointiin ja kuvamanipulaatioon. Kun päätät ottaa yksityistunteja, niin tärkein asia on ymmärtää se, että päätät itse mitä tehdään ja milloin tehdään. Äläkä ymmärrä väärin – jos nimenomaan et tiedä, mitä tehdä niin motivoituneet opettajamme osaavat auttaa. Jos haluat kehittyä graafisen suunnittelun ja markkinointiviestinnän ammattilaiseksi, suosittelemme ottamaan yksityistunteja sekä täydentämään osaamista YouTube-videoiden ja verkkosivustojen avulla. Kuvankäsittelytaidot ovat luonnollinen vastapaino valokuvaukselle ja mahdollistavat paljon niin työelämään kuin arkeenkin. Lue lisää alta ja löydä kuvankäsittelykurssi Helsingistä!

Adobe Photoshop CC pähkinänkuoressa

Adobe Photoshop on kuvankäsittelyohjelmisto, jota käytetään niin ammattilaisten kuin harrastajien toimesta. Se sopii digitaaliseen kuvankäsittelyyn: voit luoda käden käänteessä printti- ja painotuotteita, muokata valokuvia, tehdä mainoksia sosiaaliseen mediaan ja pilailla jopa kaverin kustannuksella – hyvän maun rajoissa! Adobella on pitkä historia tietokoneohjelmistojen kehittämisessä, joten törmäät siihen väistämättä myös media-alan muissa toimenkuvissa.

Photoshopista on erilaisia versioista kuten CC ja CS. Käytit sitten mitä versiota tahansa, niin fakta on se että voit tehdä ohjelmistolla paljon erilaisia asioita. Valkotasapainon säätäminen, valotuksen muokkaaminen, kuvien yhdistäminen, tehosteiden ja efektien lisääminen, ilmeiden muuttaminen… Mitä tahansa mielikuvituksesi keksiikään, niin ahkeralla Photoshopin käytöllä opit tekemään näyttäviä teoksia tietokoneesi avulla. Kuvan ottaminen kameralla on yksi asia, mutta kuvankäsittelyn roolia ei sovi unohtaa. Samalla tapaa kuin kitaravahvistimella haetaan sopiva soundi, Photoshopilla luodaan omannäköinen teos josta tekijän tunnistaa.

Kuvankäsittelyn perusteet ja yleisimmät termit 

Jos raavit päätäsi äsken, kun luettelimme asioita mitä voit tehdä Photoshopilla, niin ei hätää. Monelle aloittelijalle ja edistyneemmällekin kuvankäsittelijälle riittää opiskeltavaa vuodesta toiseen. Ja se tekeekin kuvankäsittelystä niin kiinnostavaa! Tekeminen ei nimittäin lopu kesken. Tässä muutamia yleisimpiä termejä, joihin törmäät Photoshopin ja muiden ohjelmien kanssa:

Valotuksen korjaus. Jos haluat muokata kuvastasi vaaleamman tai tummemman, niin pystyt tekemään sen kuvankäsittelyohjelman avulla. Tämä auttaa etenkin tilanteeseen, jossa valotus on ollut huono kuvaustilanteessa.

Kontrasti. Kontrastilla kuvataan eroa vaaleiden ja tummien alueiden välillä. Sen lisääminen syventää varjoja, kun taas vähentämällä loivennetaan kuvan sävyalaa. Kontrasti on monelle tuttu jo TV-ruudun ja puhelimen asetuksista. 

Valkotasapaino. Jos haluat muokata kuvasta luonnollisen, niin valkotasapaino on yksi yleisimmistä työkaluista. Hassun värinen iho, vääristymät miljöön väreissä. Nämä korjaat valkotasapainoa säätämällä.

Rajaaminen. Otitko kuvan, mutta reunasta pilkistää ei-toivottu esine tai asia? Rajaamalla voit saada epäoleelliset alueet pois kuvasta ja esimerkiksi suoristaa sitä, jos käsi on heilahtanut kuvaa ottaessa.   

Muokkaa kuvia Photoshopin avulla – löydä opettaja Helsingistä

Superprofilta löydät opettajia, jotka tarjoavat opetusta kuvanmuokkaukseen ja -käsittelyyn. Superprof on ympäri maailman toimiva sivusto, jonka tavoitteena on saattaa oppimisesta kiinnostuneet eteenpäin tavoitteitaan kohti. Mikä olisikaan parempia tapa opiskella kuvankäsittelyä, kuin yhdessä innostavan yksityisopettajan kanssa? Henkilökohtainen palaute, konkreettiset käytännön esimerkit ja yksilöllinen opetussuunnitelma ovat kullanarvoisia tekijöitä oppimisessa. Voit valita lähi- ja etätuntien välillä ja löydät tiedon opettajan saatavuudesta heidän profiileistaan.

Superprofin haulla löydät kaikki Helsingissä toimivat opettajat, joiden välillä voit vertailla. Tänä päivänä referenssit ovat suuressa roolissa, joten voit lukea muiden jättämiä arvosteluja opettajan suoriutumisesta. Jos ja kun hinnalla on väliä, niin voit etsiä budjettiisi sopivaa opettajaa. Keskimäärin Photoshop-tunteja Helsingissä saa 27€ hintaan – ja toisin kuin ryhmätunneilla, niin opettaja keskittyy vain ja ainoastaan sinun opettamiseen. Tehokasta, motivoivaa ja ennen kaikkea hauskaa! Osa opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi. Syy on yksinkertainen: jotta löytäisit sopivan opettajan. Toimi siis seuraavasti:

  • Tutustu Superprofin opettajiin, jotka järjestävät kuvankäsittelytunteja ja Photoshop-kursseja
  • Lähetä viesti sopiville opettajille ja kerro, mikä on tavoitteesi
  • Sovi ensimmäisestä oppitunnista ja aloita matkasi kohti maagisia editointitaitoja!
Mitä haluaisit oppia?