Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta photoshop verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 4 arvostelulla.

35 €/h

Parhaat hinnat: 83% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 35€.

7 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 7 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa photoshop!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Photoshop?

Keskimääräinen hinta tunneille on 35€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Photoshop entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Photoshop opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: photoshop

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

12 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Photoshop opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 12 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

4 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa photoshop?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa photoshop!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Photoshop Opetus Yksityisesti

Miksi opiskella kuvankäsittelyä? 

Somekanavilla, lehtien sivuilla ja kaupungilla kävellessä törmää erilaisiin pysäyttäviin otoksiin. Hyvän kuvan ottamiseen vaaditaan tietysti taitava kuvaaja ja pätevä järjestelmäkamera, mutta viimeinen silaus tehdään tänä päivänä tietokoneella. Kuvankäsittelytaidot on tärkeä oppia, jos haluaa luoda kiinnostavaa sisältöä omiin käyttötarkoituksiin. Kuvankäsittelyohjelmia, kuten Adobe Photoshopia käytetään usein esimerkiksi värien, valaistuksen sekä taustan muokkaamiseen. Erilaiset tehosteet, sävyt ja leikkaukset voivat muuttaa alkuperäistä kuvaa jopa niin paljon, ettei sitä enää tunnista kuin itse tekijä.

Olet varmasti törmännyt hauskoihin meemeihin tai tarkoituksella tehtyihin pilakuviin, joilla pyritään aiheuttamaan ajatuksia katsojalle. Photoshopia käytetään paljon esimerkiksi tuote- ja mallikuvissa – mieti vaikka hampurilaisketjujen mainoksia. Todellisuus on usein jotain aivan muuta.  Haluatko tehdä erilaisia taidekuvia, vaihtaa väritystä mustavalkoiseksi tai korjata kuvista pois häiritsevän objektin? Kuvankäsittely mahdollistaa jopa pelottavan paljon erilaisia asioita, joten miksi et siis opiskelisi kuvankäsittelyä yksityisopettajan kanssa!   

Parhaat kuvankäsittelyohjelmat tietokoneelle

Photoshop maksaa kuukaudessa n. 25 euroa, mikä voi tuntua suurelta kustannukselta satunnaiskäyttäjälle. Jos innostut kuvankäsittelystä yksityistuntien jälkeen, tämä on investointi jonka haluatkin tehdä. Mutta aloittelijalle riittää helposti muutkin vaihtoehdot kuvankäsittelyohjelmiksi. Esimerkiksi verkossa toimiva ohjelmisto on joustava valinta monelle ja kynnys aloittaa kuvankäsittely sellaisen avulla huomattavasti pienempi.

Canva on ilmainen selainpohjainen sivusto, joka kannattaa tallentaa omiin kirjanmerkkeihin. Sillä voit lisätä kätevästi tekstiä ja elementtejä kuvan päälle, tehdä erilaisia versioita esimerkiksi somekanaviin. Saatavilla on myös maksullinen versio, mikä tuo lisää ominaisuuksia ja materiaaleja – moni käyttääkin Canva Pro:ta esimerkiksi omiin ja yrityksen tarpeisiin sen helppokäyttöisyyden vuoksi. 

GIMP on monelle tuttu kuvankäsittelyohjelma, jonka ominaisuudet vastaavat pitkälti maksullisia verrokkejaan. Se toimii niin Windows-, macOS- ja Linux-pohjaisesti ja mahdollistaa vaikeidenkin toimenpiteiden tekemisen. Voit luoda erilaisia kerroksia (layereita), muokata värejä ja väritasoja sekä käyttää työkaluja kuvien muokkaamiseksi. Avoin lähdekoodi mahdollistaa jatkuvan kehityksen, mikä tekeekin GIMPistä monipuolisen ohjelman moneen käyttöön.

Paint.Net. Pelkästään sana paint tuo monelle mieleen kuvanmuokkauksen, jota hyödynnettiin alkukantaisten editointien tekemiseen vuosia sitten. Paint.Net on aloittelijoille sopiva ilmainen kuvankäsittelyohjelma, jota on todella yksinkertaista käyttää. Se ei välttämättä sovellu edistyneempiin kuvanmuokkaustehtäviin, mutta on hyvä ponnahduslauta kaikille käsittelystä kiinnostuneille. 

Eri tapoja oppia käyttämään Photoshopia

Jälleen yksi taito, minkä voi oppia yksin omatoimisesti tai yhdessä tehokkaammin. Photoshopin kaltaista kuvankäsittelyohjelmaa voit harjoitella käyttämään esimerkiksi YouTube-videoilla ja verkkokursseilla, joissa sivutaan aina alkeiden käyttöä sekä erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia. Photoshop-kurssille osallistuminen on intensiivisempää ja enemmän käytännönläheisempää ja niitä löydätkin monilta eri paikkakunnilta. Ja ainahan on olemassa sekin vaihtoehto, että erehdyksen ja kantapääopin kautta pääsee hyviin lopputuloksiin! Yksi keino varmistaa kuvankäsittelytaitojen oppiminen ilman pitkiä puurtamisia tai hermostuneita fiiliksiä, on etsiä kotikaupungista Photoshop-opetusta.

Superprof on yksityisopetuksen edelläkävijä, josta löydät yksittäisiä tunteja ja pidempiä Photoshop-kursseja moneen lähtötilanteeseen. Haluatko oppia Photoshopin alkeet? Tutustua erilaisiin ilmaisiin kuvankäsittelyohjelmiin? Tai kehittää nykyistä ammattitaitoa vieläkin paremmaksi? Kuvankäsittelykurssi on hyvä vaihtoehto, kun haluat perusteellista opetusta. Superprofin editointitunneilla opit niin Photoshopin salat kuin Lightroomin alkeet. Jos olet kiinnostunut graafisesta suunnittelusta, suosittelemme jatkamaan lukemista! Tällaisista taidoista hyötyy niin markkinointialan työtehtävissä kuin omassa arjessakin. Etenkin jos olet aloittanut valokuvausharrastuksen, kuvankäsittely seuraa luonnollisesti perässä. Ja toisinpäin. Tästä lisää seuraavaksi!   

Photoshop-kurssi ja yksityisopetus Suomessa

Superprofin sivustolle on rekisteröitynyt 12 suomalaista opettajaa, jotka tarjoavat opetusta kuvankäsittelystä – aloittelijoista edistyneisiin. Voit valita itse, osallistutko lähiopetukseen vai verkkokurssille. Jos englanti ei ole ongelma, niin opettajien määrä kasvaa satoihin ja tuhansiin – kiitos internetin. Sen lisäksi että saat vaikuttaa opetuksen sijaintiin, lisäksi mielipiteesi siihen, minkälaisiin osa-alueisiin yksityistunneilla keskitytään on tärkeä.

Otitko valokuvan, mikä vaatii editointia? Haluatko käsitellä viime vuotiset hääkuvat, jotka otit sukulaisen juhlissa? Onko sinulla kotialbumi, mikä pitäisi yksinkertaisesti pistää järjestykseen? Kuvankäsittely on noussut suosituksi aiheeksi myös yksityisopettajien keskuudessa. Superprofin yksityisopettajien taustat vaihtelevat valokuvauksesta taiteen ammattilaisiin ja päteviin media-alan opettajiin. Voit vertailla taustojen lisäksi myös muiden jättämiä arvosteluita, opetustyyliä ja erikoisosaamista sekä luonnollisesti hintaa. Yksityistunnit pyörivät 35€ molemmin puolin, riippuen opettajan pätevyydestä ja saatavuudesta. Osa heistä tarjoaa jopa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jotta löytäisit nopeasti sinulle sopivan editointikumppanin. Opi kaikki Photoshopista ja muista editointiohjelmista Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?