Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Photoshop oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 4 arvostelulla.

35 €/h

Parhaat hinnat: 82% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 35€.

6 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 6 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Photoshop?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

11 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa photoshop myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 11 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa photoshop?

11 opettajaa aiheessa photoshop on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 11 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: photoshop on 35€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen photoshop verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 4 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

11 opettajaa aiheessa Photoshop saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Photoshop?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Photoshop!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä itsellesi sopivat photoshop kurssit netissä

Opi käyttämään Photoshopia etänä

Adobe Photoshop on yksi maailman suosituimmista kuvankäsittelyohjelmista, jota käyttävät niin ammattilaiset kuin amatööritkin. Adobe tarjoaa monia muitakin ohjelmistoja, mutta etenkin Photoshop ja Lightroom ovat saavuttaneet maineen, mitä on vaikea ohittaa. Jos ajattelit, että Photoshopin kaltaisen ohjelmiston käyttämisen oppisi yksin kotona, silloin tällöin iltaisin harjoitellen, niin voimme luvata että matka tulee olemaan pitkä. Kun lasketaan yhteen valikot, paneelit, painikkeet, liukusäätimet ja asetukset – erilaisia työkaluja on yhteensä tuhansia. Näin ollen myös vaihtoehtoisia lopputulemia riittää. Älä kuitenkaan pelkää Photoshopia! Perusperiaatteiden ja toimintojen ymmärtämisen  jälkeen käyttäminen helpottuu. Ja onneksi on olemassa myös muitakin kuvankäsittelyohjelmistoja, joita käyttää. Jos haluat oppia kuvankäsittelyä, olet jo lähellä. Luetaan seuraavaksi lisää Superprofin järjestämistä Photoshop-kursseista. 

Adobe Photoshop ja kuvankäsittely

Ei, Photoshop ei ole ilmainen. Se on ammattikäyttöön suunniteltu (ja harrastajillekin sopiva) ohjelmisto, mikä maksaa noin 25€ kuukaudessa ilman lisäosia. Adobe päivittää Photoshopia säännöllisesti, joten lisenssin ostamalla varmistat sen että saat heti uusimmat päivitykset. Photoshopia käyttävät muun muassa valokuvaajat, taiteilijat, kuvittajat, AD:t, markkinointialan toimijat sekä suunnittelijat. Sen osto on hyvinkin perusteltua, jos teet kuvankäsittelyä työksesi. Tarvitsetko apua Photoshopin parissa?

Kuvankäsittelykurssilla saat kaiken irti tästä mainiosta ohjelmasta! Adobe Photoshopin osaaminen mahdollistaa muun muassa uusia työmahdollisuuksia ja tekee valokuvausharrastuksesta monipuolisemman. Jos tykkäät kuvata paljon, etsimällä oman tyylisi myös jälkikäsittelyssä, varmistat sen että työn jälkesi tunnistetaan. 

Ilmaisia kuvankäsittelyohjelmistoja aloittelijalle

Vaikka Photoshop tunnistetaan yleisesti kaikkialla, niin vaihtoehtoisiakin ohjelmistoja kuvankäsittelijöille on onneksi olemassa. Ja myös ilmaisia sellaisia. Monet näistä pitävät sisällään samanlaisia ominaisuuksia, mikä helpottaa kokonaisuuden ymmärtämistä. Kontrasti, valotus, rajaus… Värien muokkaus. Erilaisia tapoja muokata kuvia riittää ja apu saattaa olla tarpeen. 

Sumo Paint on kotimainen ja ilmainen kuvankäsittelyohjelma, joka toimii suoraan selaimessa. Sitä voi käyttää niin piirtämiseen kuin kuvien käsittelemiseen ilmaiseksi. Sen lisäksi Sumo Paint on yhteisöllinen, sillä voit kätevästi jakaa teoksia muille käyttäjille ja arvosteltavaksi.

Pixlr on kuvankäsittely- ja suunnittelutyökalu, joka toimii selaimessa niin puhelimella kuin tietokoneella. Voit esimerkiksi käyttää valmiita kuvamalleja, poistaa taustaa, tehdä kollaaseja ja lisätä erilaisia suodattimia. Pixlr tarjoaa kolme eri tilausmallia aina ilmaisesta Premium ja Creative Packiin. 

Photopea on yksi hyvä vaihtoehto ohjelmaksi. Voit avata myös PSD-tiedostoja ja RAW-kuvia, jolloin pääset muokkaamaan vaikeampiakin editointeja. Kuten muutkin, niin Photopea muistuttaa vahvasti Photoshopin ulkoasua, mutta pitää sisällään vähemmän työkaluja.  Jos etsit kuvankäsittelukurssia netistä, niin siellä käytetään hyvin todennäköisesti Adobe Photoshop CC tai CS -versiota.

Suosittelemmekin seuraamaan mahdollisia tarjouksia ja hyödyntämään ilmaisen kokeilun, sillä kun kerran pääset “fotarin makuun”, niin paluuta harvemmin on. Superprofilta löydät apua kuvankäsittelyyn ja Photoshopiin – lue lisää alta. 

Aloita Photoshop-kurssi Superprofin opettajan kanssa

Uskotko kun sanomme, että kuvankäsittelytaidot on helppo oppia verkossa? YouTube pitää sisällään rutkasti oppimateriaalia ja erilaisia verkkokurssejakin riittää. Ongelma tällaisissa toteutuksissa on kuitenkin se, että palaute omasta tekemisestä jää korvien väliin. Kukaan ei kerro, miten oikeasti sujuu ja minkälaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ja fakta on se, että harva pystyy yksin ymmärtämään kuvankäsittelyohjelmien laajoja ominaisuuksia! On olemassa myös tehokas tapa.

Tiesitkö, että tavoitat Superprofin kautta parilla klikkauksella Photoshop-opettajat, joiden kanssa voit käydä läpi perusteita tai edistyneempiä editointityökaluja? Voit itse valita, otatko mieluummin etäopetusta vai lähitunteja. Jos osaat valokuvata, niin miksi et ehdottaisi kuvauspäivää jälkitöineen? Kaikki on mahdollista, sillä saat itse vaikuttaa opetuksen sisältöön ja opetustapaan. Verkko-opetus mahdollistaa paikkariippumattomuuden ja tänä päivänä tällaiset ovat suosituimpia kuin koskaan. Englannin kieli mahdollistaa tuhansien opettajien palvelut, mutta onneksi Superprofilta löytyy myös motivoituneita ja innokkaita suomenkielisiä opettajia. 

Näin löydät kuvanmuokkauksen opettajan verkosta

Opitko helpoiten tekemällä? Vai haluatko nähdä ensin luentomaisesti yleiskuvan ja sen jälkeen soveltaa opittua omatoimisesti? Yksityisopetuksen juju on siinä, että siinä otetaan huomioon kunkin yksilölliset tavat oppia. Jos haluat aloittaa kuvankäsittelyn, toimi seuraavasti: Etsi hakutoiminnollamme yksityisopettajaa. Pääset vertailemaan opettajien profiileita, joista löydät kattavasti tietoa opettajan editointitaidoista, asiakkaiden jättämistä palautteista sekä erikoisosaamisesta. Kun vauhtiin pääset, niin huomaat että aikaa saa kulumaan runsaastikin opettajia vertaillessa. Tämä ei haittaa lainkaan, päinvastoin. Mitä paremmin teet valinnan yksityisopettajasta, sen helpommin pääset vauhtiin.

Oikean opettajan löytäminen on tärkeää motivaation syntymiseksi. Jos haluat loistaa kuviesi muokkaamisessa ja väritasapainon hallinnassa, yksityisopettajan rooli on merkittävä – mutta ennen kaikkea oma tekeminen ratkaisee. Lähetä viesti Superprof-opettajalle ja sovi verkkokurssin aloittamisesta jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?