Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme musiikinopettajia paikassa Helsinki

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 2 arvostelua

45 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 45€/h

4 h

Salamannopeaa! Musiikinopettajamme vastaavat yleensä noin 4 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa musiikki paikassa Helsinki!

2. Löydä itsellesi kokenut musiikinopettaja paikassa Helsinki

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: musiikki paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 45€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Musiikki?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Musiikki entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Musiikki?

Superprofissa suuri osa aiheen Musiikki opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: musiikki

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Musiikki?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Musiikki opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Musiikki?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Musiikki!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Musiikin opinnot parhaiden opettajien kanssa kaupungissa Helsinki

Musiikin opiskelu Helsinki – aloita Superprofilta!

Jos olet nuorempana käynyt musiikin teorian tunneilla, muistat todennäköisesti kvinttiympyrän sekä intervallit. Saatat muistaa myös sen, että teoria auttoi ymmärtämään paremmin kappaleita ja musiikkityylejä. Jos taas et ole vielä opiskellut musiikin teoriaa, mutta haluaisit aloittaa, niin meillä on hyviä uutisia: Superprofin kautta voit aloittaa teoriaopinnot Helsingissä vain muutamalla klikkauksella! Tarjoamme musiikin opetusta lapsille ja aikuisille, lähiopetuksena ja verkkototeutuksena.

Musiikin teoriasta hyötyvät esimerkiksi säveltäjät, kapellimestarit sekä soittajat. Jos hallitset erilaiset teoriaan liittyvät muistisäännöt, saat ylipäätään paljon enemmän irti musiikin opinnoista. Esimerkiksi musiikin historiaan perehtyminen teorian kautta kertoo vastauksen moneen asiaan. Ja kuten sanotaan, niin kaikki maailman musiikki on tehty jo aikoja sitten. Mistä tämä sitten johtuu? Siihen saat vastauksen aloittamalla musiikin opiskelun Helsingissä.

Yksityisopetus helpottaa musiikin ymmärtämisessä

Kuulutko siihen koulukuntaan, joka luulee yksityisopetuksen sopivan vain harvoille ja valituille? Tämä ei ole ihme. Vasta viime vuosina se on saavuttanut enemmän jalansijaa myös Suomessa. Jos haluat itsellesi uuden harrastuksen musiikin parista tai kenties työskennellä alalla, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan musiikin yksityistunteja. Niissä on nimittäin monia sellaisia etuja, joita et koulussa tai musiikkikerhoissa saa!

Yksityisillä musiikin tunneilla saat aina henkilökohtaisen opetussuunnitelman. Tämä rakentuu tavoitteidesi pohjalta: jos haluat osata kaikista vaikeimmatkin musiikin teorian lainalaisuudet, ei huolta – Superprof tietää mitä tehdä. Jos taas haluat oppia soittamaan bassoa, vaikka et ole ikinä soittanut mitään instrumenttiä, niin se on täysin mahdollista! Suosittelemmekin käyttämään tovin siihen, että tiedät mitä haluat. Näin opettajammekin osaavat lähteä oikeaan suuntaan.

Toinen yksityisopetuksen parhaista puolista on joustavuus. Jos olet energisimmilläsi heti aamusta, voit sopia musiikkitunnit heti aamiaisen perään. Vastaavasti, mikäli kalenteri on täynnä tavaraa ja ainoa vapaa hetki luovuudelle on sunnuntai-ilta – kerro se opettajalle. Mikäli kohtaat ylitsepääsemättömän esteen, sovi opettajan kanssa uudesta ajasta. Näppärää!

Aloita musiikin opinnot perusasioista

Jos olet aiemmin oppinut soittamaan korvakuulolta, voi musiikin teorian opinnot tuntua ärsyttävältäkin. Älä huoli, tämä on täysin normaalia. Me Superprofilla keksimme luovia tapoja, joilla innostut oppimaan musiikin teorian A:sta Ö:hön – kokeile vaikka itse!

Nuottiviivastolle kirjoittaminen vaatii muutakin kuin kynän pitämistä kädessä. Jotta tiedät, kuinka sävellykset tehdään oikeaoppisesti, tarvitset pohjatiedot teoriasta. Miten kappale rakentuu, missä sävellajissa se menee, mikä sen tempo on ja kuinka melodia tavataan…

Helsingissä voit opiskella musiikkia esimerkiksi Metropoliassa, Pop & Jazz Konservatoriolla tai vaikkapa Sibelius-Akatemialla. Lisäksi on olemassa monia musiikkiopistoja, konservatorioita ja kursseja, joissa saat laadukasta ryhmäopetusta. On kuitenkin syytä muistaa, että kaikille ei sovi isossa ryhmässä toimiminen. Yksityisopetus sopiikin monelle sellaiselle, joilla on erilaisia oppimisvaikeuksia tai esimerkiksi niille, ketkä kaipaavat henkilökohtaista apua tietyn osa-alueen kanssa.

Musiikin yksityistunnit sopivat myös pääsykokeisiin valmistautuville! Tilanteita on siis olemassa monia. Jos haluat menestyä musiikin parissa, suosittelemme tutustumaan Superprofin opettajiin ja heidän tarjoamiin yksityistunteihin. Et tule katumaan päätöstä aloittaa! Sen lisäksi, että yksityistuntimme ovat varsin tehokkaita, pyrimme pitämään ne hauskana – ensimmäisestä tunnista lähtien.

Opi soittamaan ja laulamaan

Musiikki on varsin monipuolinen oppiaine. Sitä voi harrastaa esimerkiksi laulamalla, soittamalla, säveltämällä tai osana bändiä, orkesteria tai kuoroa näin muutamia mainitaksemme. Musiikin teorian lisäksi voit erikoistua esimerkiksi musiikkiteknologiaan, jossa keskitytään musiikin äänittämiseen, miksaamiseen, sovittamiseen ja nuotintamiseen.

Tiesitkö, että myös tietokonetta voi hyödyntää monella tavalla musiikinteossa? Halutessasi saat apua tällekin osa-alueelle. Voit opiskella esimerkiksi Logic Pro:n käyttöä tai DJ-sovellusten lainalaisuuksia. Moni opettajamme osaa opastaa musiikin tekemiseen tietokonetta käyttäen, mutta sinun tulee vain huomata pyytää mitä haluat.

Kuten huomaat, niin musiikki on erittäin laaja aine. On tärkeää löytää oma mielenkiinnon kohde, jotta tietää mihin keskittyä. Musiikin teorian opiskelu tulee hyödyntämään joka tapauksessa, halusi sitten musiikista harrastuksen tai uran, joten suosittelemme starttaamaan sillä.

Aloita musiikkiharrastus jo tänään!

Mikäli haluat aloittaa musiikkitunnit Helsingissä, lähetä viesti opettajillemme. Voit sopia ensimmäisestä tapaamisesta, jossa käymme läpi tavoitteesi ja tämän hetken taitotasosi.

Keskimäärin musiikkitunnit maksavat pääkaupunkiseudulla 45, mutta vaihtoehtoja riittää eri budjetteihin sopivaksi. Jos haluat opiskella verkossa, hinnat yleensä hieman laskevat. Mikäli taas englanti ei tuota ongelmia, niin pääset vuorovaikuttamaan koko kansainvälisen opettajaverkostomme kanssa. Tervetuloa mukaan oppimaan!

Mitä haluaisit oppia?