Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme musiikinteorian opettajia paikassa Helsinki

29 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 29€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa musiikinteoria paikassa Helsinki!

2. Musiikinteoriaa yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Lue mitä oppilaat ajattelevat musiikinteorian opettajistamme paikassa Helsinki

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: musiikinteoria paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 29€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Musiikinteoria?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Musiikinteoria entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Musiikinteoria?

Superprofissa suuri osa aiheen Musiikinteoria opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: musiikinteoria

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Musiikinteoria?

5 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Musiikinteoria opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 5 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Musiikinteoria?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Musiikinteoria!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Musiikin teorian opiskelu paikassa Helsinki

Aloita musiikin teoriaopinnot Helsingissä

Soitatko kenties jotakin instrumenttia? Vai haluaisitko oppia soittamaan? Tässä tapauksessa on hyvä ottaa huomioon, että musiikin teorialla on yllättävän suuri merkitys soittotaitoon. Sitä kannattaa siis ehdottomasti opiskella, jos haluaa ymmärtää musiikista monipuolisemmin.

Riippumatta tavoitteistasi, niin musiikin teorian opiskelu Helsingissä on helppo aloittaa. Musiikin teoriaa ymmärtämällä, mahdollistaa itselleen erilaisten soittimien sielunmaiseman ymmärtämisen sekä vahvan pohjan omien kappaleiden säveltämiseen. On sivistävää tutustua erilaisiin musiikkityyleihin nimenomaan tutustumalla siihen, mitä taustalla löytyy – miksi klassinen musiikki kuulostaa siltä miltä kuulostaa? Onko olemassa pop-hitille aina toimivaa kaavaa? Mitä soinnuilla ja asteikoilla tarkoitetaan?

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen musiikin teoriasta. Teoriaa ei kannata kuitenkaan pelätä! Tutustutaan seuraavaksi lisää siihen, kuinka pystyt opiskelemaan aihetta Helsingissä.

Erilaisia keinoja oppia musiikin teoriaa

Pääkaupunkiseudulta löytyy useita eri musiikkikouluja ja oppilaitoksia, joissa tarjotaan musiikin teorian oppitunteja. Lisäksi erilaista soitonopetusta löytyy eri tarpeisiin; olennaisena osana näitä sivutaan myös teoriaa. Musiikkiopistoihin ei kuitenkaan aina ole helppoa päästä (puhumattakaan Pop & Jazz Konservatoriosta tai Sibelius-Akatemiasta). Mikäli sinulla riittää kärsivällisyyttä, päättäväisyyttä ja lahjakkuutta – kaikki ovet ovat avoinna.

Jos taas kuitenkin haluat nopeuttaa prosessia kohti musiikin tietotaitoa, voit tutustua internetin mahdollisuuksin. On olemassa erilaisia ilmaisia sivustoja, josta löydät musiikin teorian perusteet. Mikäli englanti ei tuota ongelmia, vaihtoehtoja on huomattavasti enemmän. Myös Youtube-videot ovat hyvä tapa opiskella itsenäisesti, silloin kuin haluat.

Kolmas vaihtoehto on ehdottomasti harkinnan arvoinen. Nimittäin yksityisopetus. Toisin kuin ehkä aiemmin, tänä päivänä lähes kuka tahansa voi osallistua musiikin yksityisopetukseen omassa kotona, kirjastossa tai vaikkapa verkkoyhteyden avulla. Vaihtoehtoja löytyy eri budjetteihin sopivaksi.

Superprofilla on tällä hetkellä Helsingissä 5 opettajaa, jotka tarjoavat musiikin teoriatunteja – tutustutaan asiaan lisää seuraavaksi!

Opiskele musiikin teorian perusteet yksityisopettajan kanssa

Yksityisopettajan kanssa työskentely on ennen kaikkea palkitsevaa. Toisin kuin koulussa, saat itse vaikuttaa siihen mitä tehdään, miksi tehdään ja milloin tehdään. Saat siis itse säveltää oman musiikin opintosuunnitelmasi – ja ammattilaisemme auttavat! Täysin henkilökohtainen opetus mahdollistaa tietysti nopeamman oppimiskokemuksen, mutta myös valinnanvapauden.

Voit esimerkiksi päättää, missä haluat opiskella ja teetkö sen mieluiten ilta-aikaan vai päivällä. Teoriatunteja voit sopia esimerkiksi viikottain (tai ihan vain yksittäinkin). Esimerkiksi kokeisiin valmistautuminen tai kotitehtävien kertaaminen ovat hyviä syitä hakeutua yksityisopettajan pariin. Osalle se on myös suorastaan pelastus: isossa ryhmässä tippuu helposti kärryiltä, jos ei saa tarpeeksi huomiota. Näin ollen moni sellainen oppilas, kelle musiikin teoria on ollut hieman ärsyttävääkin, saavat rutkasti apua yksityisopettajalta.

Mikäli haet Googlesta “musiikin teoria Helsinki”, et välttämättä löydä haluamaasi. Superprofin helppokäyttöisiltä hakusivuilta taas pääset heti tutustumaan opettajiimme, jotka toimivat pääkaupunkiseudulla. Opettajien omista profiileista löydät hyödyllistä tietoa, kuten esimerkiksi:

  • Työ- ja koulutustaustan, jotka auttavat ymmärtämään opettajan ammatitaitoa
  • Suositukset, joita muut oppilaat ovat jättäneet opettajan tuntien jälkeen
  • Hinnoittelun, jonka opettaja tunnista veloittaa (keskimäärin 29€ Helsingissä)
  • Opetustyylin ja toteutustavan (lähiopinnot vai etätunnit)

Hintatasoa löytyy kuitenkin joka lähtöön, joten voit näppärästi valita itsellesi sopivan hintaista opetusta.

Musiikin perusteet haltuun

Moni itseoppinut soittaja ei välttämättä ole ikinä nähnytkään nuottikirjaa saati sävelasteikkoa. Tämä on ihan OK – jos näin nimenomaan haluaa toimia. Korvakuulolta ja ulkoa opettelu on yksi tapa oppia musiikkia (oli kyse soittamisesta tai laulamisesta), mutta silloin menettää teorian tuomat hyödyt.

Oletko säveltänyt hyvän kappaleen? Mutta et osaa laittaa sitä paperille, jotta muut pääsisivät mukaan juoneen? Musiikin teoria auttaa ymmärtämään, miten kappale koostuu: mitä osia siihen kuuluu, missä sävelasteikossa kappale menee ja kuinka melodia ja rytmi kulkee.

Musiikin teoriassa tutkitaan eri elementtejä, mistä musiikki koostuu. Sitä hyödynnetään niin analysoinnissa, kuuntelemisessa kuin ymmärtämisessäkin. Helsingin Sibelius-Akatemia on tarjonnut laadukasta teoriaopetusta niille, ketkä pyrkivät alalle töihin. Jos haluat ponnahduslaudan: suosittelemme aloittamaan teoriatunnit Superprofilla!

Opit ymmärtämään harmonian ja sävellajit ennen kuin huomaatkaan. Yksityisopettajan kanssa opiskelussa parasta on ehdottomasti palaute, jota omasta tekemisestä ja suoriutumisesta saa. Rakentava palaute nimenomaan on salainen keino kehittyä nopeasti kohti omia tavotteita.

Haluatko isona muusikoksi? Musiikin opettajaksi? Säveltäjäksi tai laulajaksi? Oli tavoitteesi sitten mikä tahansa, ota yhteys Superprofin musiikin opettajiin. Suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan kokonaisuuden, jolla pääset etenmään musiikin parissa.

Tervetuloa opiskelemaan musiikin teoriaa!

Mitä haluaisit oppia?