Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta läksyapu verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 5 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 82% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 22€.

1 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa läksyapu!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Läksyapu?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Läksyapu entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Läksyapu opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: läksyapu

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

11 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Läksyapu opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 11 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

5 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa läksyapu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa läksyapu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Laajenna osaamistasi ja hio kykyjäsi oman opettajan kanssa aiheessa Läksyapu

Löydä tukiopetusta kotitehtäviin Suomessa

Moni kokee oppimisvaikeuksia etenkin ala- ja yläasteella, mutta lisäksi tukea tarvitaan myös toisella asteella yhä useammin. Mistä tämä huolestuttava ilmiö sitten johtuu? Yksi syy tähän on todennäköisesti se, että nykyinen koulutusjärjestelmä ei ole mukautettu yksittäisen oppilaan tarpeisiin. Ei liene yllätys, että oppiminen tehostuu kun toimitaan kahden kesken yhdessä opettajan kanssa. Henkilökohtainen opetus on sujuvampaa ja helpompaa verrattuna suurempiin ryhmiin. Syy siihen, että yksityisopetus on erinomainen vaihtoehto, johtuu siitä että opettaja pystyy keskittymään ja suunnittelemaan opetuksen täysin oppijan ehtojen mukaan. Tätä ei tapahdu täydessä luokkahuoneessa parinkymmenen muun opiskelijan rinnalla. Jossain kouluissa luokkakoot ovat jopa suurempia – yliopistoista puhumattakaan. Kuvittele vaikkapa sadan hengen luento sekä aihealue, mikä aiheuttaa kysymyksiä… Voit arvata, että harva saa apua jos tippuu kärryiltä ja näin ollen asia helposti jää kaivertamaan mieltä.   

Mitä tehdä jos jää jälkeen koulussa 

Onko otsikon tilanne tuttu? Koetko, että opetus on joskus niin nopeatempoista, että on vaikea pysyä sen perässä mukana? Tai oletko ollut joskus kahden viikon pätkän kipeänä ja koittanut kiriä opetuksessa kiinni?  Yksi asia on enemmän sääntö kuin poikkeus: opettaja ei pysty odottamaan yksittäistä oppilasta, vaan opetus jatkuu normaaliin tahtiin. Tällöin tilanne on usein sellainen, että oppilaan oletetaan selvittävän rästiin jääneet hommat omatoimisesti. Usein tämä johtaakin siihen, että asiat jäävät oppimatta. Työt kasautuvat koko poissaolon ajan ja työtä on yhtäkkiä aivan liikaa. Lumipalloefekti kasvaa ikään kuin huomaamatta. Tämä on yksi perinteisen opetuksen ongelmista. Yksilöt unohtuvat suurempien massojen seassa eikä tukiopetus kuulu aina tarjontaan. Onneksi on olemassa selkeä ratkaisu: yksityisopetus, joka sopii kaikille.   

Hanki apua kotitehtäviin Superprofin läksyavulla

Oletko tilanteessa, että rästiin on jäänyt englannin läksyjen lisäksi myös useampi kokonaisuus muista oppiaineista? Sanotaan suoraan – on vaikeaa kiriä opetusta kiinni, jos on jäänyt jälkeen esimerkiksi sairausloman tai vaikean aiheen vuoksi. Tilanne voi tuntua toivottomalta ja tämä johtaa usein luovuttamiseen. Ongelmaan on onneksi olemassa ratkaisu! Sen sijaan, että joutuisit puurtamaan yksin, voit kysyä apua yksityisopettajalta. Olisi luontevaa pyytää tukiopetusta suoraan koulusta, mutta harvalla opettajalla on kuitenkaan aikaa jäädä työpäivän jälkeen käymään oppituntien aiheita alusta alkaen. Tätä ei ole resursoitu tarpeeksi, vaan vastuu rästihommien tekemisestä annetaan liian helposti  yksittäiselle oppilaalle.

Entäpä sitten lähipiiri? Omalta perheeltä tai tuttavilta on luonnollista pyytää apua läksyjen kanssa. Tässä kohtaa ongelmaksi muodostuu kuitenkin, että yllättävän harva vanhempi saati vertainen osaa opettaa asioita, vaikka niistä perillä olisikin. Puhumattakaan ajankäytöstä. Opettaminen vaatii paljon sellaisia ominaisuuksia, joita ei luonnostaan ole: soveltamista, ongelmanratkaisua, psykologisia taitoja sekä ennen kaikkea kärsivällisyyttä.  Onneksi on olemassa yksityisopetus. Termi kuulostaa ylellisemmältä kuin se on, sillä tänä päivänä yksityisopettajan tunnit ovat kustannuksiltaankin helposti saavutettavampia. Ja kiitos internetin, yksityisopettajien löytämisestä on tullut suorastaan helppoa. Ei enää paperilappuja kauppojen ilmoitustauluihin, vaan ratkaisu on Superprof!  

Näin hyödyt yksityisopettajan kertaustunneista

Kun päätät kääntyä ammattilaisen puoleen, seuraa siitä paljon erilaisia etuja. Kuten todettua, yksityisopettajan kanssa opiskelu on luontevaa ja helppoa. Opetus pystytään mukauttamaan kunkin oppilaan tarpeita varten. Joku oppii kuuntelemalla, joku kirjoittamalla ja joku keskustelemalla. Osa taas pitää käytännön tekemisestä ja osa teoriapainotteisemmasta lähestymistavasta. Yksityisopettajat ovat erinomaisia tunnistamaan oppilaan tavan toimia ja mukauttaa opetustyyliä sen pohjalta. Yksityisopetuksessa on monia muitakin hyötyjä, joita ei osaa heti ottaa huomioon: 

  • Yksityisopettajan kanssa saavutat paremmat arvosanat
  • Opiskelusta tulee hauskempaa ja luovempaa
  • Henkilökohtainen lähestymistapa mahdollistaa tehokkaan oppimisen
  • Saat päättää, mitä tehdään ja milloin tehdään

Hanki tukiopetusta Superprofilta!

Jos etsit tukiopetusta lapselle, haluat parantaa arvosanoja tai yksinkertaisesti käydä läpi vanhoja oppeja, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Toisin kuin menneinä vuosina, yksityisopettajan löytäminen on helpompaa kuin koskaan. Asutko Helsingin keskustassa? Maaseudulla tai kasvukeskuksessa? Löydät alueellasi toimivat yksityisopettajat hakutoimintomme avulla muutamassa sekunnissa.  Superprof on helppokäyttöinen sivusto, jonne syötät aiheen sekä sijainnin. Voit etsiä matematiikan opettajaa Jyväskylästä, hankkia tukiopetusta kotitaloustunneille Etelä-Suomesta tai kerrata äidinkielen ylioppilaskokeisiin Vaasassa.

Superprofin sivustolla vertailet etukäteen opettajien profiileja, joista löytyy tietoa esimerkiksi koulutuksesta, opetustyylistä, muiden jättämistä arvosteluista sekä hinnoista. Opettajaan tutustuminen etukäteen on arjen luksusta, mitä ei koulusta saa. Tärkein asia yksityisopetuksessa on löytää opettaja, kenen kanssa tulee toimeen. Tästä syystä osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi. Löydä apua läksyihin ja hanki tukiopetusta jo tänään! Superprof on tukenasi, aiheeseen katsomatta.

Mitä haluaisit oppia?