Erinomainen
lausunto aiheesta

Opi lisää aiheesta Läksyapu oman opettajasi avulla

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

14 €/h

Parhaat hinnat: 86% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 14€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Läksyapu?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

 • Skype
 • Google Hangouts
 • Zoom
 • Discord
 • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

7 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa läksyapu myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 7 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa läksyapu?

7 opettajaa aiheessa läksyapu on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 7 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: läksyapu on 14€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

 • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
 • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen läksyapu verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 3 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

7 opettajaa aiheessa Läksyapu saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Läksyapu?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Läksyapu!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä oma opettajasi aiheessa Läksyapu auttamaan läksyissä, testeissä ja kokeissa.

Paranna arvosanoja Superprofin läksyavulla

Yksityisopetuksen suosio on noussut viime vuosina huomattavasti. Yhä useampi tekee perustellun ratkaisun ottaessaan yhteyttä yksityiseen opettajaan kotitehtäviä helpottaakseen. Aiemmin yksityisopetus miellettiin helposti ainoastaan varakkaampien iloksi, mutta kiitos internetin ja helpon tavoitettavuuden, hintataso on laskenut suotuisaksi isolle yleisölle. Moni ei saa tarvitsemaansa tukiopetusta koulussa suurten ryhmäkokojen ja opettajien vähäisyyden vuoksi ja tällöin apua on etsittävä toisaalta. Tässä kohtaa kuvioon astuu yksityisopetus, josta saat tukea niin opiskeluun itsessään, arvosanojen korotukseen kuin pääsykokeisiin valmistautumiseen. Monessa oppilaitoksessa vaaditaan todella korkeita arvosanoja sisäänpääsyyn, joita ei ole yksikseen niin helppo saavuttaa.  

Apua kotitehtäviin – näin läksyapu helpottaa opiskelua!

Jos koet tarvitsevasi tukea opintoihin tai haluat etsiä lapsellesi pätevän tukiopettajan, alta löydät tiivistetyn listan läksyavun hyödyistä. "Eikä tässä vielä kaikki" –yksityisopettajan kanssa toimiessa seuraa monia henkilökohtaisia etuja, jotka tiedät vain testaamalla.  Kun päätät hakea tukiopetusta yksityisopettajalta, niin:

 • Saat opinnoista enemmän irti 
 • Parannat arvosanoja ja menestyt kokeissa
 • Löydät hauskoja ja tehokkaita tapoja oppia
 • Saat henkilökohtaista ja rakentavaa palautetta
 • Voit sovittaa tukiopetuksen omien menojen mukaan
 • Opit uusia taitoja kotisohvalta käsin
 • Siirryt tekemisessä seuraavalle tasolle

Mitä tehokkaampi opiskelu, henkilökohtainen opetus tai uudet taidot sitten tarkoittaa? Peruskoulussa, toisella asteella ja korkeakoulussa on rakennettu kaavamaiset opetussuunnitelmat, jotka soveltuvat suurille massoille. Yksityisopetuksessa taas panostetaan personoituihin toteutuksiin. Näiden kahden asian suurin ero on siinä, että henkilökohtaisesti suunnitellut opetussuunnitelmat mahdollistavat nopeamman oppimisprosessin. Koska ihmiset ovat erilaisia, niin myös opetuksen tulee joustaa – oppilaan osaaminen ja kompastuskivet on hyvä selvittää, jotta tiedetään mihin oikein keskitytään. Hyvä opettaja osaa tunnistaa eri oppijoiden tarpeet ja mukauttaa opetusta sen mukaan.  Yksityiset kertaustunnit verkossa ovat ennen kaikkea hauskempia, mielekkäämpiä ja monipuolisempia kuin koulussa!  

Kertaustunnit ja yksityisopetus verkossa

Toisin kuin koulupäivän jälkeen luokkahuoneessa järjestettävä tukiopetus, verkossa tapahtuva toiminta on paikkariippumatonta. Tämä tekee siitä saavutettavan ja joustavan tavan kerrata esimerkiksi matematiikan laskujen välivaiheita, tentata englanninkielistä sanastoa tai käydä läpi nuottiasteikkoa. Moni asuu kaukana kaupunkikeskustoista, joten verkko-opinnot mahdollistavat tehokkaamman ajankäytön, kun ei tarvitse reissata pitkiä matkoja edestakaisin. Parasta Superprofin tarjoamissa yksityistunneissa on ehdottomasti se, että et ole sidottu ainoastaan oman paikkakuntasi tarjontaan. Muutamalla klikkauksella löydät osaavia opettajia oppiaineesta toiseen. Miten olisi laulunopetus verkossa huippuopettajan kanssa? Tai biologian kertaus ylioppilaskokeisiin professorin opein? Moni opettajakin vannoo nykyään etäopetuksen nimeen sen helppouden vuoksi. He voivat keskittyä täysillä siihen, mistä pitävät ja missä ovat hyviä – eli sinun opettamiseen.  Ja verkko-opetus on helppo yhdistää ns. hybridiksi – voit joskus käydä näkemässä opettajaasi kasvotustenkin!

Löydä yksityisopettaja verkosta

Kun olet tehnyt fiksun päätöksen ja haluat aloittaa opiskelun verkossa, niin mieleesi saattaa juolahtaa kysymys: mistä sen kaikista parhaan opettajan sitten tunnistaa? Tämä on luonnollista, sillä internetin etujen lisäksi se tuo myös monelle runsaudenpulan ja valinnanvapauden. Mistä löytää omaan tilanteeseen sopiva yksityisopettaja, kun vaihtoehtoja on niin paljon? Superprof on suunniteltu tätäkin tilannetta varten. Jotta opettajat ja oppilaat löytävät toisensa. Haluatko kerrata kokeeseen? Harmittaako huonot maantiedon arvosanat? Tarvitsetko läksyapua koulun jälkeen? Erilaisia tilanteita riittää, joissa yksityisopetuksesta on selkeää etua. Sosiaalisesta mediasta voit löytää opettajan, mutta et välttämättä tiedä tämän taustoja. Superprof tekee tähän poikkeuksen.   

Löydä tukiopettaja netistä Superprofin sivuilta

Uskomme siihen, että tiedon jakaminen on järkevää ja siitä tulisi tehdä mahdollisimman helppoa. Tätä varten verkkosivustomme on rakennettu. Löydät kauttamme miljoonia opettajia ympäri maailman – läksyapua on saatavilla runsaasti. Kuinka siis päästä alkuun? Oletettavasti tiedät jo tässä kohtaa oppiaineen tai aiheen, jossa tarvitset apua. Kirjoita hakuun esimerkiksi fysiikka, niin eteesi avautuu opettajien profiileja haluamasi sijainnin perusteella. Vertailu opettajien välillä on helppoa: hintataso, arvostelut, opetustyyli, koulutustausta… Tutustu etenkin muiden opiskelijoiden jättämiin kommentteihin, niin saat lisätietoa siitä miten opettajat ovat suoriutuneet. On tärkeää tutustua etukäteen ja ottaa yhteyttä niihin opettajiin, jotka vaikuttavat tavoitteesi perusteella parhaalta. Osa Superprofin opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin jopa ilmaiseksi – tämän avulla tutustut helposti opettajaan ja opetustyyliin.

Läksyapua on saatavilla aina Helsingistä Ouluun ja muihinkin suuntiin. Tarkistamme opettajien profiilit, jotka rekisteröityvät meille etukäteen, joten voit olla luottavaisin mielin laadun suhteen. On hyvä huomata, että verkossa tapahtuva yksityisopetus on usein hieman edullisempaa, kuin perinteiset lähitunnit. Mitäpä siis odotat? Kerro Superprofille tavoitteesi, asiat mitkä tuottavat vaikeuksia oppimisessa ja lähdemme yhdessä ratkaisemaan asian tavalla, josta taatusti innostut. Hae läksyapua verkosta ja aloita jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?