Erinomainen
lausunto aiheesta

Valikoima historian opettajiamme paikassa Turku

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

22 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 22€/h

2 h

Salamannopeaa! Historian opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa historia paikassa Turku!

2. Historian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: historia paikassa Turku?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Historia?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Historia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Historia?

Superprofissa suuri osa aiheen Historia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: historia

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Historia?

5 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Historia opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 5 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Historia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Historia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Historian opetus kaupungissa Turku

Löydä historian opettaja Turusta

Historia on aihe, jota emme voi paeta. Uutta historiaa syntyy sekunnin jokaisella murto-osalla ja sen opiskelu on tärkeää monestakin eri syystä. Historiaa tutkimalla voimme esimerkiksi selvittää ihmiskuntaa pitkään askarruttaneita asioita, minkä avulla saamme vastuksia muun muassa siihen, miksi maailma on juuri sellainen kuin se on juuri nyt. Historiaa opiskellaan siis ennen kaikkea ymmärtääksemme paremmin nykyisyyttä. Opimme myös menneisyyden virheistä, jotta osaamme rakentaa kirkkaamman huomisen jälkeläisillemme.

Tarvitsetko apua historian opintojen kanssa, jotta voit parantaa arvosanojasi koulussa? Ehkä haluat valmennuskurssin yliopiston pääsykokeita varten, tai sitten haluat muuten vain sivistää itseäsi. Oli motiivisi ja tavoitteesi mikä tahansa, niin Superprof tarjoaa mahdollisuuden löytää juuri sopiva historian opettaja omiin tarpeisiisi. Turussa toimii monia opettajia, jotka odottavat yhteydenottoasi!  

Miksi historian opiskelu on tärkeää?

Historian opiskelu aloitetaan Suomessa peruskoulun kolmannella luokalla ja se jatkuu pakollisena oppiaineena aina lukion viimeiselle luokalle saakka. Sinun ei tarvitse kuitenkaan mennä lukioon peruskoulun jälkeen oppiaksesi lisää historiasta. Sen opiskelusta on hyötyä aivan kaikille tulevaisuuden suunnitelmista huolimatta.

Miksi historian opiskelu on sitten niin tärkeää? Jotta voisimme ymmärtää, miksi elämme nykyisenkaltaisessa maailmassa, on meidän tutkittava historiaa. Täten saamme selville, kuinka eri keksinnöt ja innovaatiot ovat saaneet alkunsa ja sen, miten nämä ovat vaikuttaneet yhteiskunnan kehitykseen. Yksi historian keskeisimpiä käsitteitä on syy- ja seuraussuhde. Ymmärtämällä historiallisten tapahtumien syyt, voimme perustella useita tämän päivän ilmiöitä. Historia on pohjimmiltaan tarinankerrontaa, eikä aina voi olla täysin varma tiedon todenperäisyydestä. Siksi historian opiskelu kehittää ihmisen lähdekriittisyyttä ja kykyä käsitellä tietoa. Tämän lisäksi oppilaan empatiakyky kehittyy, kun osaa tarkastella asioita menneisyyden perspektiivistä, jolloin tajuaa, miksi maailma oli esimerkiksi 1400-luvulla hyvin erilainen tähän päivään verrattuna. Tätä kutsutaan historialliseksi empatiaksi.

Jotkut saattavat ajatella, etteivät tarvitse historiaa, mikäli eivät aio ryhtyä historian opettajiksi tai tutkijoiksi. Historian opiskelusta on kuitenkin hyötyä lähestulkoon kaikilla aloilla. Taidealalla on osattava eri tyylisuunnat ja niiden syntymäaika. Myös muusikon koulutuksessa musiikin historia on pakollinen osa koulutusta. Kirjallisuudessa, yhteiskuntaopissa, filosofiassa ja tähtitieteessä historialla on hyvin keskeinen asema. Historian tutkiminen on myös kiehtovaa viihteellisestä näkökulmasta. Merkittävä osa kirjojen, tv-sarjojen ja elokuvien miljöistä sijoittuu menneeseen aikaan. Historian tuntemuksesta voi olla siis tältäkin osin hyötyä, kun ymmärtää sen ajan käsitteiden ja normien päälle.  

Turulla on merkittävä osa Suomen historiassa

Turku on myös itse hienon historian omaava kaupunki, johon sen asukkaana kannattaa tutustua. Turku perustettiin Aurajoen suulle jo ennen 1200-lukua, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Turku toimi vuosisatoja Suomen tärkeimpänä kaupunkina, millä on ollut suuri merkitys suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin syntymisessä. Ruotsin vallan alla Turku oli se kaupunki, jonka kautta maailmalta saapuneet innovaatiot levisivät muualle Suomeen.

Tiesitkö esimerkiksi, Turkuun perustettiin Suomen ensimmäinen lukio, yliopisto ja sairaala? Mikael Agricolan toimesta Suomen kirjakieli sai alkunsa ja kirjapaino aloitettiin Turussa. Vuonna 1809 Turusta tuli Suomen suuriruhtinaskunnan ja samalla autonomisen Suomen ensimmäinen pääkaupunki, jona se ehti toimia kolmen vuoden ajan, ennen kuin Venäjän keisari Aleksanteri I nimitti Helsingin uudeksi pääkaupungiksi.

Suomen teatterikulttuuri sai myös alkunsa Turussa, kun näyttelijä ja teatterinjohtaja Karl Gustav Bonuvierin rakennuttama teatteritalo valmistui vuonna 1817. Turun palossa vuonna 1827 tuhoutunut rakennus korvattiin vuonna 1839 Åbo Svenska Teaterilla, joka on Suomen vanhin ja pisimpään toiminnassa ollut teatteri.  

Opiskele historiaa Turussa yksityisopettajan avulla

Turussa historian opiskeluun on hyvät mahdollisuudet. Peruskoulun pakollisen oppimäärän lisäksi tarjolla on valmentavia verkkokursseja sekä kokonaisia tutkinto-ohjelmia yliopistossa. Turun yliopistossa voit opiskella muun muassa poliittista historiaa, historiaa ja arkeologiaa, taidehistoriaa ja folkloristiikkaa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla varsinainen historian opiskelija oppiaksesi lisää menneisyydestä. Superprof-yksityisopettajan kanssa voit opiskella historiaa ihan muuten vain vaikkapa harrastuksena.

Tai ehkä tarvitset apua lukion kurssien kanssa päästäksesi läpi kokeista? Meiltä löydät Turun alueen parhaat historian yksityisopettajat, jotka osaavat vankalla kokemuksella opettaa kaikentasoisia oppilaita. Tutustu Turun seudun historian opettajiin heidän profiilisivulla ja tarkastele aikaisempien oppilaiden jättämiä arvosteluja. Näet myös, antaako opettaja ensimmäisen oppitunnin veloituksetta. Tämä on oiva mahdollisuus tutustua opettajaan paremmin ja se kannattaa ehdottomasti myös hyödyntää. Voitte rauhassa käydä läpi, mitä haluat oppia ja millä tavalla. Hyppää siis kiehtovalle aikamatkalle ja aloita historian opiskelu jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?