Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima historian opettajiamme paikassa Turku

5.0 /5

Yksityisopettajat, joilla on keskimäärin 5.0 tähteä ja enemmän kuin 1 arvostelua

24 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 24€/h

2 h

Salamannopeaa! Historian opettajamme vastaavat yleensä noin 2 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa historia paikassa Turku!

2. Historian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Kuinka hintava historian yksityisopettaja on paikassa Turku ja sen lähiseuduilla?

Keskimääräinen kustannus historian tunnille paikassa Turku on 24€ tunnilta.

 

Hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Yksityisopettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (webkameralla tai jossain muussa paikassa)
  • Tuntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
  • Historian oppituntien tavoite. Harjoitteletko esimerkiksi pääsykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason historiaa?

97% Superprofin yksityisistä opettajista antaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu historian tuutoreiden kustannuksiin kaupungissasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni opettaja on saatavilla kaupungissa Turku antamaan historian yksityisopetusta?

6 yksityisopettajaa on saatavilla tarjoamaan historian kursseja paikassa Turku ja sen lähiseuduilla.

 

Jotta löydät juuri itsellesi sopivan opettajan, voit lukea heidän opettajaprofiileitaan saadaksesi lisätietoa opettajien tarjoamista kursseista.

 

Valitse sinulle sopiva oppitunti paikassa Turku yli 6 saatavilla olevan opettajaprofiilin joukosta.

💻 Voinko ottaa yksityisiä historian tunteja netissä?

Superprofissa, voit oppia historiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta pääsykokeeseen, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain harjoitella historian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni tuutoreistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä opettajistamme Superprofissa tarjoaa historian opetusta verkossa ja moni heistä tarjoaa 1. tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia kursseja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit webkameralla antaa sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska tuutorin ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi historian opiskeluun.

✒️ Miten oppilaat pisteyttivät historian opettajansa paikassa Turku?

Oppilaat arvostelivat historian tuutorinsa keskimäärin 5.0 / 5 1 arvostelun näytteestä.

 

Ongelman ilmetessä kurssisi kanssa, asiakaspalveluasiantuntija Superprofilta auttaa sinua löytämään ratkaisun puhelimitse arkipäivisin.

 

Tarvitsetko lisätietoa?

🎓 Miksi et ottaisi historian yksityiskursseja kaupungissa Turku?

Historia on yksi vaikeimmista aineista yläasteella. Historia kattaa monia eri aihepiirejä kuten esimerkiksi kotimaisen ja kansainvälisen historian tai 1. ja 2. maailmansodan.

 

Historian tuutorin avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Rekisteröidy historian yksityisopetukseen saadaksesi lisätietoa historian eri osa-alueista pätevän opettajan kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva opettaja ja varata oppitunti kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Superprofin viestintäalustan avulla, voit jutella tuutorisi kanssa järjestääksesi historian kurssin haluat sitten opiskella kotisi mukavuudessa tai jossain muussa paikassa.

 

Löydä historian yksityisopettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Historia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Historia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Historian opetus kaupungissa Turku

Löydä historian opettaja Turusta

Historia on aihe, jota emme voi paeta. Uutta historiaa syntyy sekunnin jokaisella murto-osalla ja sen opiskelu on tärkeää monestakin eri syystä. Historiaa tutkimalla voimme esimerkiksi selvittää ihmiskuntaa pitkään askarruttaneita asioita, minkä avulla saamme vastuksia muun muassa siihen, miksi maailma on juuri sellainen kuin se on juuri nyt. Historiaa opiskellaan siis ennen kaikkea ymmärtääksemme paremmin nykyisyyttä. Opimme myös menneisyyden virheistä, jotta osaamme rakentaa kirkkaamman huomisen jälkeläisillemme.

Tarvitsetko apua historian opintojen kanssa, jotta voit parantaa arvosanojasi koulussa? Ehkä haluat valmennuskurssin yliopiston pääsykokeita varten, tai sitten haluat muuten vain sivistää itseäsi. Oli motiivisi ja tavoitteesi mikä tahansa, niin Superprof tarjoaa mahdollisuuden löytää juuri sopiva historian opettaja omiin tarpeisiisi. Turussa toimii monia opettajia, jotka odottavat yhteydenottoasi!  

Miksi historian opiskelu on tärkeää?

Historian opiskelu aloitetaan Suomessa peruskoulun kolmannella luokalla ja se jatkuu pakollisena oppiaineena aina lukion viimeiselle luokalle saakka. Sinun ei tarvitse kuitenkaan mennä lukioon peruskoulun jälkeen oppiaksesi lisää historiasta. Sen opiskelusta on hyötyä aivan kaikille tulevaisuuden suunnitelmista huolimatta.

Miksi historian opiskelu on sitten niin tärkeää? Jotta voisimme ymmärtää, miksi elämme nykyisenkaltaisessa maailmassa, on meidän tutkittava historiaa. Täten saamme selville, kuinka eri keksinnöt ja innovaatiot ovat saaneet alkunsa ja sen, miten nämä ovat vaikuttaneet yhteiskunnan kehitykseen. Yksi historian keskeisimpiä käsitteitä on syy- ja seuraussuhde. Ymmärtämällä historiallisten tapahtumien syyt, voimme perustella useita tämän päivän ilmiöitä. Historia on pohjimmiltaan tarinankerrontaa, eikä aina voi olla täysin varma tiedon todenperäisyydestä. Siksi historian opiskelu kehittää ihmisen lähdekriittisyyttä ja kykyä käsitellä tietoa. Tämän lisäksi oppilaan empatiakyky kehittyy, kun osaa tarkastella asioita menneisyyden perspektiivistä, jolloin tajuaa, miksi maailma oli esimerkiksi 1400-luvulla hyvin erilainen tähän päivään verrattuna. Tätä kutsutaan historialliseksi empatiaksi.

Jotkut saattavat ajatella, etteivät tarvitse historiaa, mikäli eivät aio ryhtyä historian opettajiksi tai tutkijoiksi. Historian opiskelusta on kuitenkin hyötyä lähestulkoon kaikilla aloilla. Taidealalla on osattava eri tyylisuunnat ja niiden syntymäaika. Myös muusikon koulutuksessa musiikin historia on pakollinen osa koulutusta. Kirjallisuudessa, yhteiskuntaopissa, filosofiassa ja tähtitieteessä historialla on hyvin keskeinen asema. Historian tutkiminen on myös kiehtovaa viihteellisestä näkökulmasta. Merkittävä osa kirjojen, tv-sarjojen ja elokuvien miljöistä sijoittuu menneeseen aikaan. Historian tuntemuksesta voi olla siis tältäkin osin hyötyä, kun ymmärtää sen ajan käsitteiden ja normien päälle.  

Turulla on merkittävä osa Suomen historiassa

Turku on myös itse hienon historian omaava kaupunki, johon sen asukkaana kannattaa tutustua. Turku perustettiin Aurajoen suulle jo ennen 1200-lukua, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Turku toimi vuosisatoja Suomen tärkeimpänä kaupunkina, millä on ollut suuri merkitys suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin syntymisessä. Ruotsin vallan alla Turku oli se kaupunki, jonka kautta maailmalta saapuneet innovaatiot levisivät muualle Suomeen.

Tiesitkö esimerkiksi, Turkuun perustettiin Suomen ensimmäinen lukio, yliopisto ja sairaala? Mikael Agricolan toimesta Suomen kirjakieli sai alkunsa ja kirjapaino aloitettiin Turussa. Vuonna 1809 Turusta tuli Suomen suuriruhtinaskunnan ja samalla autonomisen Suomen ensimmäinen pääkaupunki, jona se ehti toimia kolmen vuoden ajan, ennen kuin Venäjän keisari Aleksanteri I nimitti Helsingin uudeksi pääkaupungiksi.

Suomen teatterikulttuuri sai myös alkunsa Turussa, kun näyttelijä ja teatterinjohtaja Karl Gustav Bonuvierin rakennuttama teatteritalo valmistui vuonna 1817. Turun palossa vuonna 1827 tuhoutunut rakennus korvattiin vuonna 1839 Åbo Svenska Teaterilla, joka on Suomen vanhin ja pisimpään toiminnassa ollut teatteri.  

Opiskele historiaa Turussa yksityisopettajan avulla

Turussa historian opiskeluun on hyvät mahdollisuudet. Peruskoulun pakollisen oppimäärän lisäksi tarjolla on valmentavia verkkokursseja sekä kokonaisia tutkinto-ohjelmia yliopistossa. Turun yliopistossa voit opiskella muun muassa poliittista historiaa, historiaa ja arkeologiaa, taidehistoriaa ja folkloristiikkaa. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla varsinainen historian opiskelija oppiaksesi lisää menneisyydestä. Superprof-yksityisopettajan kanssa voit opiskella historiaa ihan muuten vain vaikkapa harrastuksena.

Tai ehkä tarvitset apua lukion kurssien kanssa päästäksesi läpi kokeista? Meiltä löydät Turun alueen parhaat historian yksityisopettajat, jotka osaavat vankalla kokemuksella opettaa kaikentasoisia oppilaita. Tutustu Turun seudun historian opettajiin heidän profiilisivulla ja tarkastele aikaisempien oppilaiden jättämiä arvosteluja. Näet myös, antaako opettaja ensimmäisen oppitunnin veloituksetta. Tämä on oiva mahdollisuus tutustua opettajaan paremmin ja se kannattaa ehdottomasti myös hyödyntää. Voitte rauhassa käydä läpi, mitä haluat oppia ja millä tavalla. Hyppää siis kiehtovalle aikamatkalle ja aloita historian opiskelu jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?