Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Historia oman opettajasi avulla

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 5 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 22€.

1 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Historia?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

32 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa historia myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 32 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa historia?

32 opettajaa aiheessa historia on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 32 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: historia on 22€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen historia verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 5 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

32 opettajaa aiheessa Historia saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Historia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Historia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Historian Opiskelu Netissä Yksityisopettajan Kanssa

Löydä historian opettaja ja kokeile Superprofin etätunteja!

Halusi tai ei, niin meillä kaikilla löytyy yhteys historiaan. Omaan, perheen, kaupungin, valtion ja niin edelleen – mennyttä ei voi kiistää. Tänään tehty päätös on historiaa jo heti huomenna sekä toimenpiteet mitä teemme, vaikuttavat merkittävästi tulevaisuuteen. Historia onkin yksi mielenkiintoisimmista asioista, mitä opiskella! Oletko harkinnut yksityisopetusta? Tänä päivänä se on tehty helpommaksi kuin koskaan. Saat niin paljon tietoa ja mahdollisuuksia pelkän verkkoyhteyden avulla, että Egyptin hieroglyfikirjoittajiakin kauhistuttaa. Superprof on asiakasystävällinen sivusto kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Meiltä löydät useita historian opettajia, jotka tarjoavat opetusta verkossa – silloin kun sinulle sopii. Jos koet oppimisvaikeuksia peruskoulussa historian kanssa, haluat hakeutua yliopistoon tai etsit urallesi uutta suuntaa, ota yhteyttä Superprofiin. Asiantuntevalla ja rohkaisevalla opettajalla on suuri rooli siinä, että pääset oppimisen iloon kiinni. Ja niitähän meiltä löytyy. Historia on mielenkiintoinen oppiaine, mikä vie mukanaan. Kun avaa itseään kiinnostavan kirjan, niin lukemisesta ei välttämättä tule loppua. Miksi et hyödyntäisi historian opetusta ja löytäisi itsellesi uutta harrastusta tai jopa työpaikkaa!  

Opi historiaa verkkotunneilla

Yksityistunti on yksi tehokkaimmista tavoista oppia uutta ja kerrata vanhaa. Syy on yksinkertainen: opettajan sataprosenttinen keskittyminen sinuun. Historia on oppiaine, missä muistilla on merkitystä: vuosiluvut, päivämäärät, henkilöt, paikat. Jos viimeisimmästä historian tunnista on jo aikaa tai koulussa keskittyy mielummin kännykän tarjontaan, osaamme auttaa sinut eteenpäin. Yksityisopettajan tuki ja henkilökohtainen opetussuunnitelma ovat täsmäaseet historian kirjoihin! Sen lisäksi, että voit etsiä yksityisopettajia omalta paikkakunnaltasi, niin tarjolla on runsaasti apua myös internetin välityksellä. Web-kamera päälle ja opiskelemaan! Parasta yksityisissä historian oppitunneissa on se, että saat itse päättää milloin ja mitä käsitellään. Selvitä vain itsellesi aluksi tavoite, jota kohti haluat ponnistaa ja Superprof auttaa sinut perille, toimimalla tärkeänä tukena opintopolullasi. Toisin kuin perinteisillä ryhmätunneilla, saat pomppia aiheesta toiseen ja hypätä yli aihealueet, mitkä eivät kiinnosta tai missä olet jo asian ytimessä. Etenkin historian kaltaisessa oppiaineessa, missä on todella paljon oppimateriaalia ja lähdevaihtoehtoja, on hyvä jutella ammattitaitoisen Superprof-opettajan kanssa. Verkkotunnit ovat nykyaikainen tapa oppia. Teams, Zoom, videopuhelut kännykällä – sinä saat päättää mieluisimman keinon opiskella. Tutustu antiikin ajan merkittäviin tapahtumiin, esihistoriallisiin dinosauruksiin, ihmisen syntyyn ja Suomen sotahistoriaan helposti ja nopeasti.   

Näin verkkotunnit hyödyttävät – tutustu Superprofin tarjontaan

Kuinka yksityisopettaja voi auttaa sinua oppimaan historiaa? Hyvä kysymys. Ja kerromme seuraavaksi vastauksen. Ensinnäkin, etäyhteyksin toteutettavat historian tunnit saavat sinut innostumaan. Pätevä, kokenut ja motivoiva yksityisopettaja on tottunut kahdenkeskiseen opetukseen ja pystyy tarjoamaan erilaisille ihmisille työkaluja sen hyödyttämiseen. Toinen merkittävä tekijä on joustavuus – toisin kuin ryhmätunneilla, voit soittaa opettajallesi ja sopia tunnin siirrosta. Kolmas syy, miksi yksityisopetus on kannattavaa, johtuu sen tehokkuudesta. Henkilökohtainen ja rakentava palaute, yksilölliset opetussuunnitelmat ja käytetyn ajan maksimointi: monta syytä ottaa yhteyttä Superprofiin! Meillä on 32 opettajaa, keiden kanssa voit sopia ensimmäisestä historian oppitunnista. Miksi et siis aloittaisi jo tänään?

Aloita historian opetus kotisohvalta

Muistatko, mihin maihin Suomi on alunperin kuulunut? Tiedätkö, ketkä olivat merkittäviä henkilöitä teollisen vallankumouksen eri keksinnöissä? Haluatko kerrata vanhoja oppeja? Tai löytää itsellesi uuden uran historian parista? Paljon kysymyksiä. Paljonpuhuva vastaus. Superprofin kanssa voit sopia sinulle mieluisasta opintokokonaisuudesta tai tarvittaessa käydä vain yhdellä kertaustunnilla. Superprofilla moni opettaja tarjoaa ensimmäisen näistä jopa ilmaiseksi, siitä syystä että löytäisit sinulle sopivan opettajan. Kuinka Superprof oikein toimii? 

  1. Tutustu opettajiimme hakutoiminnolla. Voit hakea historian opettajia haluamastasi kaupungista tai etänä. Opettajien profiileista löydät tietoa esimerkiksi hinnoittelusta, opettajan kokemuksesta, erikoisosaamisesta sekä saatavuudesta. 

 

  1. Lähetä opettajalle viesti ja sovi tunnista. On tärkeää tietää etukäteen, mitä haluaa saavuttaa, sillä tällöin opetuksen suunnittelutyö helpottuu ja opettaja pystyy käyttämään sinulle sopivia opetusmenetelmiä. 

 

  1. Ota mukava asento ja aloita verkkotunti. Kotisohva, kirjasto, työpaikka (töiden jälkeen)... Etäopiskelu on tehnyt merkittävän muutoksen monen elämään. Jos tämä kiinnostaa, olet oikeassa paikassa!

Tässä kohtaa päätös on sinun. Jos olet kiinnostunut historian kertauskurssista, tukiopetuksesta tai itsesi sivistämisestä, yksityisopettaja auttaa. Ota tänään ensimmäinen askel kohti syvällistä historian tuntemusta ja aloita opiskelu Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?