Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoima historian opettajiamme paikassa Helsinki

21 €/h

Hyvät hinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 21€/h

5 h

Salamannopeaa! Historian opettajamme vastaavat yleensä noin 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa historia paikassa Helsinki!

2. Historian opinnot yksityisopettajan kanssa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Etsi tarpeitasi vastaava vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on hinta historian tunnille paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta historian tunnille paikassa Helsinki on 21€ tunnilta.

 

Tuutoroinnin hinnat vaihtelevat seuraavasti:

  • Yksityisopettajan kokemus
  • Missä tunnit pidetään (verkossa tai luonasi)
  • Tuntien määrä ja jokaisen oppitunnin kesto
  • Historian oppituntien määränpää. Harjoitteletko esimerkiksi pääsykokeeseen tai opiskeletko yliopistotason historiaa?

97% Superprofin yksityisistä valmentajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

 

Tutustu historian yksityisopettajien kustannuksiin alueellasi.

👨🏼‍⚖️ Kuinka moni yksityisopettaja on saatavilla tarjoamaan yksityistä historian opetusta paikassa Helsinki?

6 yksityisopettajaa on saatavilla tarjoamaan yksityistä historian opetusta paikassa Helsinki ja sen lähialueilla.

 

Voit katsella heidän ansioluetteloitaan ja valita juuri sen tuutorin, joka vastaa tarpeitasi.

 

Valitse omia tarpeitasi vastaava yksityinen historian kurssi yli 6 historian yksityisopettajan valikoimastamme.

💻 Miten voin ottaa historian opetusta verkossa?

Superprofissa, voit oppia historiaa verkossa yksityisopettajan kanssa. Mikäli tarvitset kertausta tenttiin, kurssityöt tuntuvat hankalalta, tai haluaisit vain kehittää historian taitojasi, tuutorimme auttavat sinua.

 

Moni opettajistamme tarjoaa yksityisopetusta verkkototeutuksena. Itse asiassa, 80% yksityisistä tuutoreistamme Superprofissa antaa historian opetusta webkameralle ja moni heistä antaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi!

 

Löytääksesi saatavilla olevia tunteja, kirjoita kriteerisi hakukoneeseemme ja valitse verkkokamera vaihtoehto, jotta näet kaikki opettajat, jotka tarjoavat verkko-opetusta haluamassasi aiheessa.

 

Verkkokurssit Skypessä antaa sinulle enemmän hyötyjä. Voit suunnitella oppitunnit omaan aikatauluusi sopiviksi, ja verkkotunnit ovat yleensä myös edullisempia, koska opettajan ei tarvitse matkustaa.

 

Löydä oma verkko-opettajasi historian opiskeluun.

✒️ Mikä on keskimääräinen pisteytys historian tuutorille kaupungissa Helsinki?

Nuoret pisteyttivät historian tuutorinsa keskimäärin / 5 pisteytyksen näytteestä.

 

Asiakaspalvelija Superprofin tiimistä on saatavilla löytämään ratkaisun sähköpostitse arkipäivisin, mikäli sinulla herää kysyttävää oppitunnistasi.

 

Onko sinulla muuta kysyttävää?

🎓 Miksi et ottaisi yksityistä historian opetusta kaupungissa Helsinki?

Historia on yksi haastavimmista aineista yliopistossa. Historia kattaa monia eri aihepiirejä kuten esimerkiksi kotimaisen ja kansainvälisen historian tai 1. ja 2. maailmansodan.

 

Historian opettajan avulla moni opiskelija pystyy selättämään vaikeudet ja korottamaan arvosanojaan.

Rekisteröidy historian tunneille saadaksesi lisätietoa historian eri osa-alueista taitavan yksityisopettajan kanssa.

 

Sinun tulee vain valita sinulle sopiva historian yksityisopettaja ja varata oppitunti kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Alustamme tarjoaa kätevän viestintäalustan, joka helpottaa sinua viestittelemään historian yksityisopettajasi kanssa, jotta voit kätevästi aikatauluttaa tuntisi, mikäli haluat opiskella kotona tai ottaa verkkotunteja.

 

Löydä historian yksityisopettaja.

Tarve oppia lisää aiheessa Historia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Historia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Historian opetus kaupungissa Helsinki

Aloita historian opiskelu Helsingissä yksityisopettajan kanssa

Historia on kiehtova tieteenala, jota ymmärtämällä maailma aukeaa katsojalle aivan uudella tasolla. Monet nykypäivän innovaatiot ovat keksitty vuosisatoja sitten – ilman historian tuntemusta olisi esimerkiksi vaikea ymmärtää nykypäivän politiikkaa ja yhteiskunnan rakenteita. Historian opiskelu kehittää yleissivistyksen lisäksi kriittistä ajattelukykyä ja opettaa lukijaa suvaitsevaisemmaksi. Monipuolista!

Historian opiskelu opettaa meille menneisyyden avulla tapoja ymmärtää nykypäivää ja tarjoaa sitä kautta työkaluja paremman tulevaisuuden rakentamiseen. Historian keskeisimpinä käsitteinä voidaan pitää aikaa, muutosta, jatkuvuutta, syy- ja seuraussuhteita sekä historiallista empatiaa, joka kehittyy eri lähteiden ja näkökulmien kautta. Suomen peruskoulun opetussuunnitelmassa historian opiskelu aloitetaan kolmannella vuosiluokalla ja se jatkuu aina peruskoulun loppuun saakka. Historian tarkoitus oppiaineena on kehittää opiskelijoiden yleissivistystä ja tätä kautta edistää heidän identiteetin rakentumista, jotta heistä tulisi vastuullisia yhteiskunnan jäseniä.  

Mitä historian opiskelu sisältää?

Historian opiskelun tarkoituksena on antaa opiskelijalle raamit sille, miksi asiat ovat niin kuin ne ovat nykypäivänä. Lukemalla tekstejä menneisyydestä opit, kuinka yhteiskunnat ovat syntyneet eri puolilla maapalloa. Kulttuurillisia eroja on helpompi ymmärtää kun taustat ovat selvillä. Historia on oikeastaan tarinoiden kerrontaa. Osa tarinoista saattaa olla hyvinkin kaukaa haettuja, joten siksi on tärkeää osata suhtautua kriittisesti lukemaansa. Opiskelijan on kyettävä erottamaan toisistaan fakta ja fiktio – kuten arjessa yleensäkin. Loppujen lopuksi mitä pidemmälle ajassa taaksepäin matkataan, sitä enemmän tiedon todenperäisyys hämärtyy. Oppilaan suvaitsevaisuus ja empatiakyky vahvistuvat historiaa lukiessa. On ymmärrettävä, että yhteiskunnan rakenteet ja ajattelutavat ovat jatkuvassa muutostilassa. Ei tarvitse mennä kuin pari vuosikymmentä taaksepäin huomatakseen, että maailma oli siihen aikaan erilainen paikka: tietyt yhteiskunnan normit eivät päde enää tänä päivänä.   

Historian opiskelun tärkeys

On tärkeää ymmärtää historiaa, jotta ymmärtäisimme omaa elämäämme paremmin. Historian avulla voimme löytää ratkaisuja nykypäivän ongelmiin ja tätä kautta rakentaa paremman huomisen tuleville sukupolville. Sanotaan, että virheistä oppii. Tätä voi käyttää hyödyksi ongelmanratkaisussa, jotta tulevaisuus olisi kirkkaampi. Historia saattaa tuntua tylsältä oppiaineelta, eikä sen merkitystä ymmärretä täysin. Miksi meidän pitäisi keskittyä menneeseen? Menneisyyteen ei tietenkään saa jäädä jumiin, mutta kuten on käynyt jo ilmi, sitä ymmärtämällä elämämme helpottuu kun saamme käsityksen siitä, miten olemme päätyneet tähän pisteeseen. Jotkut saattavat ajatella, että historialla ei tee mitään jos tavoitteenasi ei ole tulla historioitsijaksi tai museon työntekijäksi. Historian ymmärryksestä on kuitenkin hyötyä aivan kaikilla aloilla. Esimerkiksi muusikolle on suurta etua siitä, että ymmärtää, kuinka nuottikirjoitus on syntynyt. Politiikassa historian tuntemus on miltei välttämätöntä, sillä se avaa uusia näkökulmia yhteiskuntarakenteisiin ja yksilön merkitykseen niissä.   

Historia opettaa meille ennen kaikkea nykyisyydestä

Oletko miettinyt, miksi Venäjä ja Ukraina sotivat keskenään 2020-luvulla? Tai miksi Lähi-idässä konfliktit ovat olleet arkipäivää jo usean vuosikymmenen ajan? Monet nykypäivän kriisit selittyvät, kun tutkii hieman historiaa. Mikään tilanne ei eskaloidu yht’äkkiä sodaksi, vaan niissä on taustalla aina jokin suurempi kuvio. Monet sinunkin arkipäivässä käyttämät innovaatiot ovat keksitty kauan sitten. Tiesitkö esimerkiksi, että perunan viljely aloitettiin jo 2000 vuotta ennen ajanlaskun alkua? Tai, että sähkö keksittiin 1870-luvulla?  Jos siis haluat oppia lisää nykypäivästä, niin sinun on sukellettava menneisyyteen. Aikakonetta ei ole vielä keksitty, mutta onneksi meillä on säilynyt paljon tietoa menneestä, ja uutta tietoa löydetään jatkuvasti. Lue lisää historian tunneista Helsingissä.   

Löydä historianopettaja Helsingistä Superprofin avulla!

Jos asut Helsingissä ja haluat löytää historian yksityisopettajan, niin se ei voisi olla helpompaa! Superprofista löydät pääkaupunkiseudun parhaat historian yksityisopettajat, jotka odottavat yhteydenottoasi. Ei ole väliä haluatko parantaa lukion kurssiarvosanojasi vai tarvitsetko apua yliopiston pääsykokeissa. Meiltä löydät opettajia, jotka osaavat auttaa sinua tavoitteesta toiseen. Opettajamme räätälöivät kurssit juuri sinulle sopiviksi. Sinun tarvitsee vain kertoa tavoitteesi. Iloksenne voimme todeta, että osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi, jotta voitte tutustua rauhassa ja käydä läpi opetukseen liittyviä seikkoja.

Superprof-opettajan palkkaaminen on paras valinta, mikäli haluat päättää opiskeluaikasi itse. Voitte myös sopia opettajan kanssa, haluatko käydä oppitunnit lähiopetuksena vai etänä. Enää sinun ei tarvitse huolehtia, ehditkö ajoissa tunnille, sillä tarvittaessa voit vain painaa tietokoneen päälle ja oletkin jo valmis aloittamaan oppitunnin kameran välityksellä! Seuraava askeleesi on siirtyä Superprofin hakusivulle ja etsiä itsellesi Helsingin paras historian yksityisopettaja, jotta onnistut tavoitteissasi. 

Mitä haluaisit oppia?