Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta valokuvaus verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

29 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 29€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa valokuvaus!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Valokuvaus?

Keskimääräinen hinta tunneille on 29€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Valokuvaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Valokuvaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: valokuvaus

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

8 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Valokuvaus opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 8 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa valokuvaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa valokuvaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Valokuvaus opiskelu vie sinut pitkälle

Valokuvauksen historia juontaa vuoteen 1839, jolloin Arago esitteli Daguerren keksinnön Academy of Sciencelle. Tämän historiallisen hetken jälkeen – mikä on mullistanut tapamme viestiä ja vuorovaikuttaa, on valokuvaus kehittynyt jatkuvasti eteenpäin aina nykypäivään saakka, jossa lähes kaikilla on mahdollisuus kuvata. Älypuhelimilla otetut ja sosiaaliseen mediaan päivitetyt otokset poikkeavat kuitenkin merkittävästi siitä, mitä ammattikalustolla on mahdollista taltioida.

 

Jos haluat oppia valokuvaamaan ja ymmärtämään mitä kameran asetukset mahdollistaa, miksi et harkitsisi yksityisopettajan apua? Superprof esittelee sinulle erilaisia vaihtoehtoja aina pidemmästä valokuvauskurssista perusteiden opetteluun.

Opi valokuvauksen perusteet

Jokaisella meistä on tietty kiinnostus tai intohimo kuvausta kohtaan. Toiset meistä kuvaa kaiken mahdollisen, kun taas osa tyytyy kauniiden perhetapahtumien ikuistamiseen. Valokuvia löytyykin kiistämättä kaikkialta – mustavalkokuvat sukulaisten luona, perhepotretit vitriinissä, selfiet kännykässä. Taide- ja luontokuvia unohtamatta, haluamme ikuistaa hetkiä omalla tavallamme tilaisuuden tullen.

 

Jotta saat otettua järjestelmäkameralla edes siedettäviä kuvia, tulee sinun hallita kameran asetukset ja valokuvauksen perusteet. Automaattiasetuksella on toki mahdollista pelata, mutta kaikkeen sekään ei riitä. Itseopiskelu on yksi vaihtoehto ja moni valokuvaaja onkin omatoimisesti perehtynyt esimerkiksi aukon, polttovälin, tarkennuksen, syvyyden, optisen zoomin ja sommittelun saloihin. Koska huomioon otettavia asioita on edellä mainittujen lisäksi monia muitakin, ammattivalokuvaajan apu saattaa olla tarpeen. Yksityisopetusta tarjoava ammattikuvaaja kertoo käytännönläheisesti, kuinka kamerasi toimii ja miten saat siitä kaiken mahdollisen irti. Saat myös palautetta ottamistasi kuvista ja kuvaustyylistä. Voitte sopia yksityistunnin esimerkiksi luontokohteeseen tai kaupungin keskustaan, jolloin opettaja osaa kertoa livenä, kuinka kuvaustekniikkaasi kannattaa parantaa.

 

Ammattivalokuvaajan vetämiä valokuvauskursseja tai yksittäisiä tunteja voit varata kätevästi Superprofin kautta. Löydät tarjonnastamme monia vaihtoehtoja aina järjestelmäkameran opetuksesta maisemakuvaukseen ja editointiin. Aiheen saat valita itse. Kun tavoitteena on ottaa mestariteos, kameran valinta, luononvalo, sopiva objektiivi ja salaman käyttö liittyvät kaikki valokuvauksen tekniikan hallintaan, jonka vuoksi niitä kannattaa oppia ja kerrata.

Valokuvausta huvin ja uran vuoksi

Jos aiemmin oli välttämätöntä hankkia lomakuvia varten DLSR- tai digikamera, tänä päivänä tilanne on toinen. Älypuhelinten vallankumous on mahdollistanut sen, että esimerkiksi Samsungin, Applen ja Sonyn valmistamilla puhelimilla voi ikuistaa jo todella laadukkaita otoksia. Kuvauksen nopeus, syvyystasot, tarkennus ja muut ominaisuudet sekä kamera-asetukset ovat tulleet tutuksi älypuhelinten ansiosta.

Löydä intohimosi valokuvauksesta

Miksi jotkut inspiroituvat valokuvauksesta? Jotta he voisivat ottaa parempia kuvia. Valokuvauskurssi on tässä kohti hyödyllinen valinta ja valokuvaus harrastuksena oivallista ajankäyttöä. Opit ottamaan hienoja valokuvia itseäsi ja perhettä varten halutessasi voit jakaa niitä sosiaalisen median kanaviin tai teettää kuvia kotiin. Ja vaikka painattaa lahjaksi. Työmahdollisuuksien kannalta opiskelusta on myös paljon etua – taitoa tarvitset niin toimittajan, valokuvaajan kuin graafisen alan tehtävissä. Koska luovuutta ja lahjakkuutta ei voi opettaa, valokuvaustekniikan ymmärrys korostuu.

Eikö olisikin hienoa oppia, miten HDR-kuvia tai valomaalauksia otetaan? Yöllä ikuistetuista ja jalustan kanssa oteotuista tähtitaivaskuvista puhumattakaan.

Opi ottamaan kauniita muotokuvia

Muotokuvaus on yksi keino ansaita elantonsa. Järjestelmäkameralla kuvaus studiossa, Nikonin Flash Cobraa, pitkää valotusta ja vastavaloa käyttäen kuulostaa jännittävältä! Puhumattakaan siitä, että osaa makrokuvata tai käyttää sujuvasti erilaisia ammattiohjelmistoja. Vaihtoehtoja siis riittää.

Valokuvauksen perusteet ammattivalokuvaajan opein

Etsitkö jotain muuta kuin “Valokuvausta vasta-alkajille” -kirjaa? Haluatko mielummin käytännönläheisen valokuvauskoulutuksen, jonka on suunnitellut alan ammattilainen? Se nimittäin kannattaa. Vaikka löydät monipuolisesti erilaista materiaalia verkosta, ne eivät tarjoa tarpeeksi konkreettista tietoa kuinka juuri sinä voit kehittyä kuvaajana. Parhaiten kehitystä tapahtuukin ammattikuvaajan opissa.

Yksityisopetusta tarjoava kuvaaja tietää, kuinka kamerasi toimii ja miten sillä otettu kuva saadaan erottumaan editointipöydän ääressä, esimerkiksi Photoshopia tai Gimpiä käyttäen. Ammattiohjelmistot saattavat vaikuttaa todella monimutkaisilta, minkä vuoksi henkilökohtainen opetus on nopein tapa ottaa uusi työkalu haltuun. Voit esimerkiksi poistaa muotokuvasta punaiset silmät tai säätää kuvan väriä, kirkkautta ja kontrastia. Photoshopin avulla pystyt myös rajaamaan kuvia ja poistamaan kuvasta häiritseviä yksityiskohtia. Yksityisopetuksen avulla pystyt siis muokkaamaan kuvistasi juuri sellaisia, kuin haluat.

Mistä valokuvausopettajia löytää?

Jotta voi menestyä valokuvaajana, on järkevää pyytää sparrausta ammattilaiselta. Itseopiskelu on myös mahdollista ja terävät kaverit pärjäävät yksinkin. Fakta on kuitenkin se, että osaavampikin valokuvaaja voi saada paljon irti esimerkiksi kaupunki-, matka- tai maisemakuvaukseen erikoistuneelta kanssakuvaajalta. Superprofilta löydätkin monia alan ammattilaisia ja osaajia, jotka tarjoavat valokuvausopetusta ympäri Suomen.

Ryhdy valokuvaajaksi Superprofilla

Superprof yhdistää uudella tavalla opettajat ja oppijat. Opiskelusta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet hyötyvät lahjakkaan opettajan taidoista ja ajasta, jolloin yksityistuntiin investoiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin. Superprofilta bongaat monia ammattikuvaajia ja heidän järjestämiään valokuvauskursseja, joista voi valita itselleen mieluisimman. Tai vaikka useamman. Yksityisopettajana toimiva kuvaaja ohjaa toimintaasi juuri siihen suuntaan kuin haluat – ja ennen kuin huomaatkaan, ottamasi kuvat ihastuttavat kauneudellaan.

 

Superprof tarjoaa erilaisia yksityistunteja, joita voi vapaasti valita omien mieltymysten mukaan – valmennuskursseista ruuanlaittoon ja pianotunneista piirtämiseen. Etsi yksityisopettajasi ja aloita jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?