Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Valikoimamme uravalmentajia paikassa Helsinki

47 €/h

Kohtuuhinnat: 95% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi ja oppitunneista keskimäärin maksat 47€/h

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa uravalmennus paikassa Helsinki!

2. Uravalmennusta itsenäisessä ohjauksessa

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä käy helposti Superprofin kautta.

3. Valitse itsellesi paras vaihtoehto

Esimerkiksi oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta ihan uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💸 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Tunnit aiheessa: uravalmennus paikassa Helsinki?

Keskimääräinen hinta tunneille on 47€.

Tuntiesi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi kannattaa ottaa tunteja aiheesta Uravalmennus?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Uravalmennus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!.

đź’» Voinko oppia verkko-opetuksen kautta aiheesta Uravalmennus?

Superprofissa suuri osa aiheen Uravalmennus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: uravalmennus

Löytääksesi verkko-opetusta haluamassasi aiheessa suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprofissa on saatavilla aiheessa Uravalmennus?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Uravalmennus opetusta lähelläsi.

Katso ilmoitukset ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa aina maanantaista perjantaihin.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Tarve oppia lisää aiheessa Uravalmennus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Uravalmennus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä itsellesi hyvä uravalmentaja kaupungissa Helsinki

Uravalmennus Helsinki – löydä valmentaja Superprofilta

Me kaikki tiedämme sankaritarinat ja historian merkkihenkilöt. Ihmiset kautta aikain ovat tehneet hienoja asioita, joista puhutaan pitkään. Ihminen on osoittanut kykynsä keksiä ja luoda uutta. Ja totuus on se, että jokaisella meistä on potentiaalia tehdä ja saavuttaa unelmia. Monet meistä eivät kuitenkaan koskaan löydä välttämättä omaa juttuaan tai kykene tuntemaan onnistumisia.

Life coaching eli uravalmennus sopii kaikille niille, ketkä haluavat tehdä niitä asioita mistä ovat aina haaveilleet. Ihminen pärjää monessa asiassa yksin, mutta toisten avulla oivaltaa usein sellaisia asioita mitä ei itse näe. Monen huippu-urheilijan takana on kokenut ja osaava valmentaja. Ja aivan kuten urheilijat tukeutuvat valmentajan puoleen, voi tavan tallaajakin hyötyä opastuksesta ja neuvoista.

Sait varmaan ajatuksesta kiinni. Henkilökohtainen uravalmentaja auttaa löytämään vahvuutesi ja suunnittelee kanssasi tulevaisuutta, jotta tiedät kuinka edetä. Asuit sitten Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla, Superprofin kautta voit tavata useita valmentajia joiden kanssa päästä alkuun. Kerromme lisää tästä seuraavaksi.

Aloita life coaching Helsingissä

Helsinki on kiistattomasti Suomen paras paikka löytää erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia. Kiireinen pääkaupunkiseutu ja isoimpien yritysten toimipisteet muodostavat kokonaisuuden, jossa on hyvä omata päättäväisyyttä ja erottua markkinoilta. Olit sitten opiskelijana tai jo työelämässä, uravalmentajalle voi mennä missä vaiheessa tahansa. Päätös tästä saattaa vaikuttaa pelottavalta, mutta heti ensimmäisen käynnin jälkeen pohtii usein, että olisipa käynyt aiemmin.

Jotta tunnistat oman osaamisen ja tiedät itsellesi parhaat vaihtoehdot edetä, on hyvä perehtyä uravalmennukseen ja opintoneuvontaan. Keskellä kiireistä arkea löytää harvoin sopivaa hetkeä pohtia isompaa kuvaa, mistä syystä life coachin kanssa tapaaminen – esimerkiksi kuukausittain – on järkipäätös. Ja etenkin, jos koet vaikeuksia tai koet olevasi umpikujassa, life coach auttaa avaamaan mahdolliset lukot omissa ajatuksissa. Superprof tarjoaa yksityisiä valmennustunteja, joten voit itse vaikuttaa ja päättää kenen kanssa toimit.

Uravalmentajaa ei ole välttämättä järkevää kokea opettajana tai ohjaajana. Uravalmentaja on pikemminkin kumppani, joka työskentelee yhdessä tavoitteidesi eteen ja näkee vaivaa juuri sinulle sopivien ratkaisujen löytämiseksi. Kun päätät aloittaa työskentelyn valmentajan kanssa, pääset käsiksi lukemattomiin etuihin. Näistä kerromme seuraavaksi lisää.

Monta syytä tavata life coach

Uravalmentajan kanssa työskentely sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Ei siis ole olemassa välttämättä yhtä tai kahta tilannetta, joissa valmentajasta on eniten apua. Jos haluat kehittää omaa keskittymiskykyä, löytää vahvuuksia ja tunnistaa heikkouksia, ota yhteys Superprofiin.

Tässä muutamia syitä, joita uravalmentajan kanssa työskentely tarjoaa:

Hanki selkeyttä ja sitoutuneisuutta itsensä kehittämiseen. Uravalmentaja opastaa ja auttaa näkemään tilanteesi kolmannesta persoonasta. Tämä saa sinut ajattelemaan asioita erilaisista näkökulmista ja visioimaan elämääsi.

Määrittele tavoitteesi uudelleen. Kun toimimme yksin, meillä on usein taipumus tyytyä nykytilanteeseen ja ajatella helpoimman kautta. Life coaching -tunti auttaa määrittelemään tavoitteet eri lähtökohdista.

Vastuu itsestä ja omasta tekemisestä. Uravalmennus auttaa ottamaan oman elämän hallinnan, joka on mahdollisesti ollut hukassa. Isompi elämäntapamuutos tai pienikin käännös on helpompi tehdä yhdessä valmentajan kanssa.

Lisää suorituskykyä, luovuutta ja joustavuutta. Koko prosessiin liittyy paljon positiivisia muutoksia. Kukin määrittää ne omalla tavallaan.

Mitä uravalmentajan kanssa työskentely opettaa?

Oikean valmentajan löytäminen saattaa olla pitkä prosessi. Tärkeintä on selventää itselleen, millä elämän osa-alueella kaipaa opastusta. Superprofilta löydät valmentajia ja mentoreita, jotka työskentelevät muun muassa liike-elämän, ihmissuhteiden ja psykologian parissa. Kun olet hahmottanut sopivan suunnan, voit lähestyä sopivia valmentajia helppokäyttöisen verkkosivustomme kautta.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä on löytää luottamus valmentajan kanssa. Tämä ei synny silmänräpäyksessä, joten on hyvä vertailla eri vaihtoehtojen välillä rauhassa. Jos ja kun haluat saada kaiken irti valmennustunneista, on tärkeää antaa itsestä kaikki olennainen. Henkilökohtaisia asioita kun saattaa olla vaikea jakaa tuntemattomien kanssa.

Kun aloitat uravalmennuksen tai osallistut life coaching -tunneille, tulet oppimaan paljon. Voit olla varma, että prosessin aikana tulet muuttumaan – positiivisella tapaa. Henkilökohtaiset tavoitteet ja ammatilliset kehittämisen kohteet ratkaisevat sen, mitä tulee tapahtumaan.

Aloita yhdessä uravalmentajan kanssa tänään

Nyt kun tiedät, mitä uravalmennukselta kannatta odottaa, on aika tehdä ensimmäinen päätös. Varata ja sopia aika sekä aloittaa elämänpituinen matka. Mitä paremmin opit tuntemaan itsesi, sen enemmän voit tehdä toimenpiteitä jotka tuottavat onnellisuuden ja onnistumisen tunteita.

Helsingissä tunnit maksavat keskimäärin 47€, mutta voit etsiä myös etävalmennusta tai jakaa kulut puolisosi tai perheesi kanssa, mikäli yksin meneminen jännittää liikaa. Muutos alkaa tästä!

Mitä haluaisit oppia?