Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Uravalmennus oman opettajasi avulla

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

45 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 45€.

5 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 5 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Uravalmennus?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

8 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa uravalmennus myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 8 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa uravalmennus?

8 opettajaa aiheessa uravalmennus on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 8 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: uravalmennus on 45€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen uravalmennus verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 1 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

8 opettajaa aiheessa Uravalmennus saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Uravalmennus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Uravalmennus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Uravalmennus netissä yksityisopettajan kanssa

Aloita uravalmennus verkossa

Tarvitseko apua ammatinvaihdossa? Kaipaatko sparrausta työelämän haasteissa ja muutoksissa? Vai koetko yksinkertaisesti olevasi hukassa? Miksi et siis kokeilisi uravalmennustunteja verkossa! Helppoa ja näppärää.

Tänä päivänä arjessa korostuu työelämä ja sen jatkuvat muutokset. Uuden opettelua on paljon ja moni saattaakin turhautua nykyiseen tilanteeseen, jos ei pääse vaihtamaan ajatuksia kannustavassa ilmapiirissä. Omasta työyhteisöstä sitä ei välttämättä löydy, eikä perheelle halua aina puhua kaikesta.

Välillä on erittäin tärkeää pysähtyä ja pohtia omaa elämää: onko nykyinen työpaikka mieluinen? Vai kenties työttömänä ja mietit seuraavia liikkeitä? Koska juuri työelämä vie usein suurimman osan päivittäisestä ajastamme, mitä enemmän teet itsellesi merkityksellisiä asioita, sen paremmin voit ja saat energiaa. Kun on energisempi, myös ajatus kulkee nopeammin.

Superprofilla on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja uravalmennukseen ja life coachingiin. Etenkin verkkotunnit ovat suosituimpia kuin koskaan niiden joustavuuden ja tehokkuuden myötä. Verkkotunnit mahdollistavat paikkariippumattomuuden, joka helpottaa monen kiireiseen ihmisen arkea.

Tutustutaan tarkemmin, miten uravalmennus voi auttaa juuri sinua!

Mitä uravalmennus oikeastaan on?

Joskus on hyvä miettiä, mikä on oman elämän tarkoitus ja suunta. Minkälainen työ olisi kiinnostava? Mistä asioista saa iloa tai onnistumisen tunteita? Uravalmennus on ratkaisu monenlaisiin elämän solmukohtiin ja haasteisiin. Siinä käydään läpi esimerkiksi elämän arvoja, omia vahvuuksia, tietoja ja taitoja. Näiden avulla oman polun löytäminen on mahdollista.

Uravalmennuksen tarkoituksena ei välttämättä ole hioa omaa CV:tä edustuskuntoon (vaikka sekin on täysin mahdollista), vaan miettiä asioita isommassa mittakaavassa. On tärkeä lähteä liikenteeseen perusteista ja siirtyä sen jälkeen yksityiskohtaisempiin toimenpiteisiin. CV:n päivitys voikin olla hyvä toimenpide, sen jälkeen kun tiedät ja ymmärrät mitä varten se tehdään.

Uravalmentajan avulla opit saamaan näkökulmia ja asettamaan merkityksellisiä tavotteita, joiden saavuttaminen ei ole pelkkää sanahelinää. Parasta on, että Superprofin valmentajat saat kiinni sinulle sopivaan aikaan – kiitos Teamsin, Zoomin, Google Meetsin ja muiden nykyaikaisin keinoin.

Uravalmennus verkossa kustannustehokkaasti

Uravalmennusta järjestetään erilaisiin tarpeisiin, eri ikäisille ihmisille. Yksittäiset käynnit, pidemmät valmennusessiot tai esimerkiksi vuoden pituiset projektit suunnitellaan aina asiakkaan toiveet ja tarve edellä. Valmennuksen tavoitteena on selkeyttää ammatillisia suuntia, omia kehityskohteita ja kartoittaa esimerkiksi opiskeluvaihtoehtoja.

Moni mieltää erilaiset yksityistunnit kalliiksi ja varakkaampien mahdollisuuksiksi. Vaihtoehtoja on olemassa kuitenkin moniin eri budjetteihin: uravalmennustunnit verkossa maksavat Suomessa n. 45€ tunnissa. Tunteja voit ensimmäisen kerran sopia niin usein kuin haluat ja valmentaja kokee viisaaksi järjestää. Osa heistä tarjoaa sen jopa ilmaiseksi, jotta löytäisit heti sopivan kumppanin tavoitteiden saavuttamiseksi.

Koska uravalmennus on aina yksilöllistä, niin sen sisältö vaihtelee. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan nykytilanne sekä suunta ja tavoitteet, mitä kohti lähdetään etenemään. Tämä auttaa etenkin niissä tapauksissa, kun oma tilanne on epäselvä. Jatkosta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Näin löydät sopivan valmentajan

Superprof on tehnyt valmennuksen aloituksesta helppoa. Voit perehtyä rekisteröityneiden valmentajien profiileihin rauhassa etukäteen. Helppokäyttöisen hakutoimintomme avulla tämä onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Voit esimerkiksi:

  • Tutustua muiden asiakkaiden jättämiin arvosteluihin. Rehelliset mielipiteet auttavat tekemään valinnan sopivan henkilön löytämiseksi.
  • Vertailla valmentajan koulutukseen ja työkokemukseen. Jotta tietäisit tarkemmin, osaako valmentaja auttaa tilanteessanne, on hyvä tietää mikä heidän taustansa on.
  • Katsoa, ketkä valmentajat toimivat verkossa. Osa tarjoaa myös lähitunteja, jos haluat tavata mieluummin henkilökohtaisesti.

Uravalmennuksen aloittaminen – ota elämäsi suunta haltuun

Opiskeletko parhaillaan, mutta et ole varma oletko sittenkään oikeassa paikassa? Tuntuuko arki puuduttavalta ja kaipaisit muutosta? Usein elämän solmukohdissa tätä ei itse edes tajua, ennen kuin istahtaa alas ja katsoo omaa elämää eri näkökulmista.

On monia syitä, miksi uravalmennuksen ja life coachingin pariin hakeudutaan, eikä yksikään niistä ole sen enemmän oikea kuin väärä. Uravalmennus tarjoaa tärkeää tietoa, ohjausta sekä suuntaviittoja oman elämän laittamiseksi järjestykseen. Voit aloittaa helposti ottamalla yhteyttä Superprofin ammattilaisiin.

Valmennus sopii kaikille niille, jotka haluavat apua tavoitteiden kirkastamiseen. Elämäntapamuutokset, työelämä, ajanhallinta ja itsensä kehittäminen ovat usein sellaisia asioita, mitä ei saa yksin aikaan. Tästä syystä valmentajan apu asettuu tärkeään asemaan.

Mitäpä siis vielä odotat? Voit aloittaa matkasi kohti merkityksellisempää arkea jo tänään. Sovi tapaaminen ja järjestä elämäsi suunta. Tarvitset vain rohkaisun aloittaa, verkkoyhteyden sekä puhelimen tai tietokoneen. Muissa asioissa autamme lisää.

Mitä haluaisit oppia?