Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta saksa verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 2 arvostelulla.

19 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 19€.

12 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 12 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa saksa!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Saksa?

Keskimääräinen hinta tunneille on 19€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Saksa entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Saksa opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: saksa

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

21 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Saksa opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 21 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

2 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa saksa?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa saksa!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Saksan kielen kurssi juuri sinulle

Vieraat kielet saattavat tuottaa päänvaivaa. Esimerkiksi Saksan tunneilla moni opiskelija joutuu toteamaan, että menestyäkseen kielen parissa on tehtävä todella paljon töitä. Tässä kohti onkin hyvä miettiä, haluaisiko saksaa opiskella ennemmin henkilökohtaisella ja helposti lähestyttävämmällä tavalla? Ratkaisu on nimittäin helppo: yksityisopettaja, joka opettaa siellä missä haluat. Saksan kieli ja saksan alkeet on helpompi oppia ryhmätuntien sijaan kahden keskeisillä yksityistunneilla, jotka suunnitellaan oppilaan toiveiden pohjalta – yleisiä opetussuunnitelmia hyödyntäen. Tämän helpommaksi saksan opiskelua ei voi enää tehdä.

Saksan kielen merkitys Euroopassa ja maailmassa

On totta, että saksan kieli ei välttämättä sijoitu yleisesti lempioppiaineiden pariin. Saksan opiskelua ei pidetä niin coolina kuin esimerkiksi englannin tunteja. Syykin on yksinkertainen – saksa on paljon vaikeampi kieli oppia sen monimutkaisuuden vuoksi. Kielen merkitystä ei kuitenkaan parane väheksyä, vaan sillä on tärkeä rooli ympäri Euroopan ja maailman. Tämä onkin kaikkien opiskelijoiden, akateemikkojen ja muiden tahojen hyvä tiedostaa.

Saksa on Euroopan yleisin äidinkieli

Saksan kielen opiskelu ei ole helppoa. Saksan kielikurssit ovat haastavimpia sisäistää, jonka vuoksi käytännön kokemus sen puhumisesta ja erilaiset yksityistunnit ovat lähes välttämättömiä tehokkaassa oppimisessa. Opiskeltavia asioita on monia: löytyy saksan kielioppia, sanastoa, kulttuuria ja käännöksiä, puheharjoituksia ja luetunymmärtämisiä. Tehtäviä tulee tehdä niin kirjoittamalla kuin suullisestikin edistyäkseen.

Saksa on Euroopan puhutuin kieli, eli sitä puhutaan enemmän kuin englantia, espanjaa tai ranskaa. Sitä puhuu jopa 79 miljoonaa ihmistä, eli peräti 15,7% EU:n väestöstä. Tämä antaa hyvää perspektiiviä siitä, kannattaako kieltä opiskella. Saksan kieltä puhutaan Saksan lisäksi enemmistönä myös Itävallassa, Sveitsissä ja Liechtensteinissa. Muita saksankielisiä löytyy Belgiasta, Ranskasta, Italiasta, Luxemburgista, Etelä-Amerikasta ja Yhdysvalloista.

Kielitaito kannattaa – Saksa on Suomen merkittävin kauppakumppani

Jos vielä epäilet, kannattaako saksan kieltä opetella, voit lähestyä kantaa uramahdollisuuksien kautta. Sen lisäksi, että maa on Euroopan johtavimpia talousmahteja, niin se oli vuonna 2020 jälleen Suomen tärkein kauppakumppani. Tämä on merkittävä tekijä kielen opiskelun puolesta.

Saksan kielen opiskelu on mahdollista aloittaa monin tavoin. Kotona tai etänä tehtävä yksityisopetus on yksi niistä, ilmaisista verkkokursseista puhumattakaan. Voit valita opettajasi satojen kieltenopettajien joukosta, jotka auttavat saksan alkeiden kanssa. Myös muita vaihtoehtoja kannattaa pohtia. Esimerkiksi vaihto-opiskelu tai kielikurssi, maahan tehtävästä ekskursiosta puhumattakaan voivat olla sopivia väyliä saksan kielen oppimiseen.

Saksan kielen yksityisopettajan tehtävänä on opettaa tehokkaasti ja ymmärrettävästi sellainen kielitaito, jonka haluat. Kaikilla ei ole koulussa edes mahdollista opiskella saksaa, jonka vuoksi yksityisopetus saattaa olla ainoa vaihtoehto kielen opiskeluun. Verkossa tai kotona työskentelevät yksityisopettajat ovat joko koulutettuja opettajia, kaksikielisiä, natiiveja tai itseoppineita saksan osaajia, jotka auttavat sinua kieliopintojen kanssa – vahvoja aksentteja korostaen!

Hinnat alkaen 19 euroa – opi saksaa kustannustehokkaasti!

Opiskelijan budjetti on yleensä tiukka, eikä ajatus kotiopetuksesta välttämättä kuulosta houkuttelevalta vaihtoehdolta perjantai-illan riennoille. Ota kuitenkin huomioon, että saksan opettaja voi opettaa sinulle sellaisia taitoja, joista hyödyt tulevaisuudessa. Tutkintotodistukset, yliopiston pääsykokeet, valmennuskurssit, kansainväliset työharjoittelut tai peräti saksan kielen opettajan työ. Näitä kaikkia varten tarvitset tarpeeksi hyvän kielitaidon, ja äkkiä kielikurssille osallistuminen ei kuulostakaan enää niin kalliilta. Superprofilla saksan kielen opiskelu onnistuu halvimmillaan 19 kohtuullisen tuntihintaan. Vaihtoehtoja on saatavilla monenlaiseen lompakkoon sopivaksi.

Löydä opettajasi yli 2700 ammattilaisen joukosta

Saksan kielen kurssit ovat Superprofin suosituimpia oppiaineita ja meiltä löytyykin tuhansia rekisteröityneitä saksan kielen yksityisopettajia. Oli mielessäsi uusi ura, pääsykokeet tai vain tahto osata karismaattista kieltä, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Kustomoidut saksan kielen tunnit

Yksityisopettajat suunnittelevat tunnit tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Saat apua niin saksan sanastoon, kielioppiin, maantieteeseen ja historiaan, kulttuuriin sekä ymmärtämiseen ja ääntämiseen. Opiskele kieltä kotonasi juuri niin paljon ja perusteellisesti kuin haluat. Oli tavoitteenasi saksan alkeet tai pääsykokeet – sinä päätät, mitä tunneilla tehdään.

Miten oppia saksaa?

Halusit oppia saksaa sitten ammatillisista syistä tai huvin vuoksi, saksan opettajamme ovat valmiina auttamaan. Saat apua yleisimpiin ongelmiin, mitkä liittyvät kieli- ja lauseoppiin, verbeihin, adjektiiveihin tai kääntämiseen. Goethe, Grimmin veljekset, Hesse, Mann ja kaikki muut tunnetut saksalaiskirjailijat paljastavat taikansa natiivien, kaksikielisten ja koulutettujen yksityisopettajiemme ansiosta.

Jos haluat tarjota esimerkiksi lapsellesi mahdollisuuden oppia saksaa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Avuliaat yksityisopettajamme osaavat auttaa niin nuorempia kuin vanhempia oppijoita uuden kielen pariin – ja kuka tietää, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. Saksan yksityisopetusta on saatavilla niin aloittelijoille kuin keskitasoisillekin puhujille pienryhmistä henkilökohtaisiin tunteihin vaihtelevin hinnoin. Mikäli pelkkä saksan kielitaito ei riitä, vaan haluaisit oppia myös ranskaa, ei hätää. Superprofilta löytyy monen kielen ja taidon taitajia.

Tutustu tarjontaamme ja saksan kielen opettajiimme, niin ”Ich spreche Deutsch” on lähempänä kuin koskaan.

Mitä haluaisit oppia?