Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta koodaus verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

4.7 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.7 yli 1 arvostelulla.

14 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 14€.

0 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa koodaus!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Koodaus?

Keskimääräinen hinta tunneille on 14€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Koodaus entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Koodaus opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: koodaus

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

3 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Koodaus opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 3 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 4.7/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa koodaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa koodaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Löydä juuri itsellesi paras koodauskurssi

Opi ohjelmointia yksityisopettajan kanssa

Tietokoneet ovat vallanneet 2000-luvun aikana tehokkaasti jokapäiväistä elämäämme. Päätelaitteet, älypuhelimet ja rannekellot diginäyttöineen ovat tulleet jäädäkseen. Erilaisesta ohjelmoinnista ja tietotekniikkaan liittyvistä tieteistä on tullutkin yhä useammalle opiskelijalle se pääsuuntaus, jonka varaan uraa rakennetaan. Ohjelmointi on tullut väistämättä tutuksi joko tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen tai ohjelmistotekniikan parissa toimiville. Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin siihen, minkä takia ohjelmointia ja koodausta on tärkeä opetella, millaisia haasteita siinä kohdataan, mitä osa-alueita koulussa opiskellaan ja miten yksityiset kurssit voivat olla asian suhteen avuksi. Ratkaisun näihinkin asioihin löydät Superprofilta.   

Miksi ohjelmoinnin opiskelu on tärkeää?

Kun opit ohjelmoimaan, opit antamaan tietokoneille käskyjä ja toimintaohjeita, monen muun asian lisäksi. Ohjelmointi mahdollistaa muun muassa tietokoneohjelmien, sovellusten, verkkosivustojen ja robottien rakentamisen, eli se on taitona varsin monipuolinen. Saatat tulla ajatelleeksi, että ohjelmointitaidot eivät ole tärkeitä jos mikään edellä mainituista ei ole tulevaisuuden suunnitelmissa, mutta asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen.  Ohjelmoinnin opiskelu voi opettaa sinulle paljon sellaisia taitoja, joista hyödyt muissa tehtävissä. Koodausta opiskelleet taas tietävät mitä ongelmanratkaisu tarkoittaa, sillä koodaamalla siitä tulee konkreettista. Se käytännössä on pelkkää ongelmanratkaisua. Vaikka luulisi että tietokoneet ovat jo niin kehittyneitä, että ne toimisivat vallan itsekseen, niin fakta on se että tekemäsi taustatyö merkitsee paljon – tämän vuoksi moni koodaaja viettääkin välillä tunteja, päiviä tai jopa viikkoja korjatessaan yksinkertaiselta vaikuttavaa ongelmaa. Kärsivällisyyden kehittämistä parhaimmillaan! Ohjelmointi ja ohjelmointiprojektien vieminen loppuun edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä vahvaa omatoimisuutta. Vaikka oletkin paljon yhteydessä muihin kanssatekijöihin, niin koodia kirjoittaessasi olet usein pitkän aikaa yksin. Näppäimistön kanssa.   

Koodauksen opetuksesta

Tietotekniikka oli pitkään uusi ja eksoottisen kuuloinen oppiaine, jonka valitsivat vain ne, ketkä olivat aiheesta kiinnostuneet. Tietotekniikkaa voi toki opiskella tänäkin päivänä, mutta kyse ei välttämättä ole tietokoneiden ohjelmoinnista vaa oikeastaan siitä, miten niitä käytetään. Ei siitä, miten ne saadaan toimimaan. Tietojenkäsittelytiede tai tietojenkäsittely ovat oppiaineita, jotka valitaan jos halutaan opiskella koulussa erilaisista ohjelmointikielistä ja koodauksesta.  Yleisimpiä osa-alueita, mitä ohjelmoinnista yleensä opetetaan ovat erilaiset algoritmit, ohjelmointirakenteet sekä ohjelmointitekniikat ja ohjelmointikielet. Teorian puolella tutustutaan tietokonejärjestelmiin, muistin ja tallennusmuistin toimintaan, tietojenkäsittelyn perusteisiin, verkkoihin, protokolliin ja kyberturvallisuuteen. Suomessa on viime vuosina aloittanut monia erilaisia koodauskouluja ja ohjelmia sen jatkuvan suosion kasvun vuoksi.  Koodaustaito on yksi sellaisista, mikä on yhä merkittävämmässä roolissa eri toimialueilla. Voikin siis sanoa, että kun opit ohjelmoimaan, niin CV:si erottuu positiivisesti muista. Erilaisia uravaihtoehtoja löytyy aina yksityisestä sektorista julkiseen, omaa liiketoimintaa unohtamatta.

Ohjelmoinnin opiskelu yksityistunneilla

Vaikka fanitammekin kaikkia tietotekniikan opettajia ja opiskelijoita, niin lienee totta, että mikään ohjelmointiin tai koodaukseen liittyvä oppiaine ei ole se kaikista helpoin suurille ja eritasoisille oppilasryhmille toteutettuna. Osa opiskelijoista voi jäädä pimentoon ja jälkeen oppimisvaikeuksien tai erilaisen oppimistyylin vuoksi, mihin opettaja ei voi helposti vaikuttaa. Yksityisopetus mahdollistaa oppilaan mukaan suunnitellut opintokokonaisuudet, joissa huomioidaan kunkin vahvuudet, tavoitteet ja tavat oppia mahdollisimman tehokkaasti. Koodauksen ja ohjelmoinnin yksityisopettajat saattavat olla kalliimpi vaihtoehto, mutta se johtuu siitä tosiasiasta että jokainen tunti suunnitellaan opiskelijalle sopivaksi. Osa tarjoaa mahdollisuutta myös verkko-opetukseen, mikä on usein halvempi vaihtoehto yksityisopetukselle. Lisäksi se mahdollistaa opettajien tapaamisen ympäri maailmaa. Jos siis kielitaito on kunnossa, niin löydät sivustomme kautta huippukoodaajia monista maista. 

Yksityisopettajat koodaukseen ja ohjelmointiin Superprofilta

Etsitkö ammattitaitoista ohjelmoinnin opettajaa? Haluaisitko aloittaa koodauskurssin? Olet oikeassa paikassa. Superprofilta löydät toinen toistaan osaavampia opettajia, jotka toimivat joustavasti tavoitteidesi ja aikataulujesi mukaan. Saat sopia niin monta tuntia kuin haluat – ja osallistua halutessasi vaikka vain yhteen. Mieti tavoitteesi, kerro miten haluaisit opiskella ja tulokset seuraavat perässä, kun alamme yhdessä töihin. Pystyt vertailemaan yksityisopettajien profiileja, kokemusta, opetustasoa ja -tyyliä sekä arvosteluja, joita he ovat saaneet. Ihannetapauksessa löydät juuri sinulle sopivan ohjelmoinnin opettajan pelkästään profiileja selaamalla. Tässä kohti kannattaakin huomioida, että osa opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi. Kyseessä on etu, joka kannattaa hyödyntää – saat maistiaisia opetuksesta, ennen sitoutumista. Ei onnistu perinteisillä kursseilla! Oli mielessäsi sitten tietyn ohjelmointikielen kuten Javan, Pythonin tai C++:n oppiminen, yliopiston ohjelmistotekniikan tentti tai uusi ura, yksityisopetus voi laittaa päässäsi pyörivät ykköset ja nollat järjestykseen!

Mitä haluaisit oppia?