Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Koodaus oman opettajasi avulla

4.8 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 4.8 yli 1 arvostelulla.

15 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 15€.

1 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 1 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Koodaus?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

3 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa koodaus myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 3 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa koodaus?

3 opettajaa aiheessa koodaus on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 3 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: koodaus on 15€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen koodaus verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 1 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 4.8/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

3 opettajaa aiheessa Koodaus saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Koodaus?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Koodaus!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Koodaus opetus oman opettajan kanssa

Aloita koodauksen opettelu helposti netissä

Ohjelmointi, eli tuttavallisemmin koodaus, on yksi tämän hetken kuumimmista ammateista. Tästä syystä koodaajille löytyy melkeinpä 100% varmuudella töitä, toimialasta toiseen. Oppiaineena koodaus on luonnollisesti suht uusi, sillä tietokoneet ovat yleistyneet arkikäyttöön vasta parin viime vuosikymmenen aikana. Nykyään koodausta opetetaan jo useissa eri oppilaitoksissa osana tietotekniikan kursseja.

Käydäänpä seuraavaksi läpi, miksi koodausta on tärkeää opiskella, mitä haasteita siihen sisältyy ja millaisin eri tavoin voit hyödyntää oppimaasi.

Mitä koodaus on?

Yksinkertaistettuna koodaus on tietokoneohjelmien luomista ja muokkaamista. Koodausta opiskelemalla opit ohjelmointikieltä ja tietokoneiden toimintatapoja. Ohjelmisto- ja tietotekniikan opiskelu kehittävät ongelmanratkaisukykyä, sillä sitä koodaus pohjimmiltaan on: ongelmien selvittämistä ja niiden ratkaisua.

Koodauksessa tarvitset ennen kaikkea kärsivällisyyttä ja rautaista keskittymiskykyä. Monimutkaisen koodin kirjoittaminen voi olla puuduttavaa työtä niin psyykkisesti, mutta myös fyysisestikin. Varsinkin silmät ja hartiaseudun lihakset ovat koetuksella. Koodaus auttaa sinua hallitsemaan tunteitasi paremmin kun joudut kärsivällisesti ratkaista erilaisia ongelmia.

Koodaus on pitkälti itsenäistä työtä, vaikka myös ryhmätyöskentelytaitoja vaaditaan isompien projektien parissa työskennellessä. Tällöin sinun on kyettävä antamaan ja vastaanottamaan palautetta sekä vaihtamaan ideoita muiden ohjelmoijien kanssa.

Koodauksen erilaiset haasteet

Koodaus voi olla paikoin haastava laji. Tietokoneet ovat monimutkaisia laitteita, joiden kanssa ohjelmistot eivät aina pelaa kuten olisi tarkoitus. Tietokone on esimerkiksi varsin armoton, kun mietitään kirjoitusvirheitä. Ohjelmiston koodin täytyy olla täydellinen ja pienikin virhe voi johtaa suureen katastrofiin, toisin kuin vaikkapa kirjaa kirjoittaessa.

Jos siis toteat, että ohjelmisto ei toimi toivotulla tavalla, on aika sukeltaa syvemmälle koodiin ja etsiä virhe. Tämä voi olla aikaa vievä prosessi ja kun löydät virheen, saattaa olla että sen korjatessa aiheutat uuden virheen jossain koodin toisessa osassa. 

Koodauksen opiskelu vaatii siis paljon aikaa ja hermoja, eikä se tästä syystä sovi kaikille. Voit viettää useita tunteja pienen koodinpätkän kimpussa päätymättä mihinkään lopputulokseen. On kuitenkin palkitsevaa, kun lopulta useiden tuntien jälkeen saat ratkaistua ongelman. Tämä tekee sinusta kärsivällisemmän ja sinnikkäämmän ihmisen ja opit käsittelemään vaikeita tunteita paremmin.

Koodauksen opiskelu koulussa

Aiemmin tietotekniikan oppitunnit olivat ainoa paikka, jossa oppilaat tutustuivat tietokoneisiin ja niiden toimintaan. Tietotekniikka on kuitenkin enemmän sitä, miten tietokoneilla työskennellään ja miten niitä käytetään arkielämässä. Koodaus on oppiaineena paljon monimutkaisempi ja syvällisempi.

Tietojenkäsittelyä ja ohjelmointia voi opiskella useissa eri kouluissa, joissa opiskelijat oppivat algoritmeja, ohjelmointitekniikoita ja ohjelmointikieltä. He opiskelevat myös teoriaa näiden takana ja perehtyvät tietokonejärjestelmiin, muistiin, tallennustiloihin, tietojenkäsittelyn perusteisiin, verkkoihin, topologioihin, protokollin sekä kyberturvallisuuteen.

Opi koodaamaan verkko-opetuksen avulla

Koulussa oppiminen voi olla joillekin haastavaa, kun opettaja ei käytä kaikkea aikaa juuri sinun henkilökohtaiseen opetukseen. Tästä syystä myös kaikista lahjakkaimmat oppilaat saattavat jäädä hyödyntämättä täyden potentiaalinsa, koska oppitunnit eivät etene tarpeeksi nopeasti. Sinun ei tarvitse hakeutua kouluun oppiaksesi koodaamaan. Onneksi on olemassa Superprof, jonka avulla voit löytää itsellesi yksityisen ohjelmoinnin opettajan verkosta. Vain muutamalla klikkauksella. 

Yksityisen opettajan avulla kuka tahansa voi oppia koodaamaan kotonaan. Verkko-opetus mahdollistaa myös sen, että voit etsiä opettajaa lukuisista vaihtoehdoista ympäri maailman, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pääsetkö paikan päälle oppitunnille. Etäyhteyttä varten tarvitset vain internetin ja kameran. 

Verkko-opettajat ovat usein myös edullisempi vaihtoehto lähiopetukselle, sillä opettajan tai sinun ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa matkustamiseen. Superprofissa toimii tällä hetkellä 3 opettajaa, jotka tarjoavat koodauksen opettamista verkossa.

Kuinka löytää sopiva koodauksen opettaja?

Jos etsit koodauksen verkko-opettajaa, joka voisi auttaa sinua ohjelmoimaan, olet saapunut oikeaan paikkaan. Superprofista löydät varmasti mieleisen opettajan. Voit tutustua heihin helposti proofilisivuilla, jossa näet muun muassa hinnan, paikkakunnan, kielen ja aiheet, joita opettaja opettaa.

Voit opiskella useita eri ohjelmistokieliä, kuten Python, Java ja C++. Tarkista vain, mitä vaihtoehtoja opettaja tarjoaa. Jos et tiedä, mitä sinun tulisi opiskella, niin ole rohkeasti yhteydessä opettajiin, he kyllä auttavat! Useat opettajat tarjoavat myös ensimmäisen oppitunnin ilmaiseksi, joten voitte rauhassa käydä läpi opetukseen liittyviä asioita.

Superprofista löydät opettajia kaikentasoisille koodaajille. Ei siis haittaa, vaikka olisit täysin noviisi, sillä Superprofin opettaja on täällä sinua varten. Voit myös olla kokeneempi koodaaja, joka tarvitsee apua jonkin uuden ohjelmointitekniikan kanssa. Tällöin tosin hinta on luonnollisesti ja usein korkeampi. 

Ota yhteyttä Superprofin ammattitaitoisiin koodauksen opettajiin jo tänään!

Mitä haluaisit oppia?