Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta kirjanpito verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

42 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 42€.

0 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa kirjanpito!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Kirjanpito?

Keskimääräinen hinta tunneille on 42€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Kirjanpito entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Kirjanpito opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: kirjanpito

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

7 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Kirjanpito opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 7 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa kirjanpito?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa kirjanpito!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kirjanpito Kurssi Oman Opettajan Kanssa

Aloita kirjanpidon opiskelu yksityisopettajan kanssa

Oletko matematiikan opiskelija? Haluatko toimia yritysmaailmassa? Tai jos sinua kiinnostaa matematiikan tutkinto, laskentatoimi saati taloushallinto, kirjanpidon kurssi saattaa olla etsimäsi asia.

Yksityisiä kirjanpitokursseja on tänä päivänä saatavilla ja yksityisopettajan kanssa työskentely on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Superprof on koonnut yhteen tuhansia ja tuhansia opettajia, joiden kanssa voit opiskella lähi- tai etätunneilla. Suomessakin toimii useita opettajia, kenen kanssa voit asioida suomeksi.

Mikäli etsit apua kirjanpidon alkeisiin tai haluat sparrausta pääsykokeisiin valmistautumiseen, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Taloushallinnon ala on kehittynyt huimasti viime vuosina ja tänä päivänä se on, kiitos sähköisten työkalujen, helpompaa kuin entisaikaan. Tästä syystä on varsin järkevää ottaa yhteyttä yksityisopettajaan, jonka löydät sivustoltamme. Superprof on maailmanlaajuinen toimija, jossa opettaja ja oppilaat kohtaavat nykyaikaisesti, turvallisesti ja ennen kaikkea hauskalla tapaa. 

Kirjanpidon tila Suomessa

Suomessa kirjanpito on kehittynyt peräti 1800-luvulta lähtien. Tällöin kirjanpitoa käytettiin kauppiaiden työkaluja, seuraamaan saatavia ja velkoja sekä omaisuutta. Hiljalleen siitä tuli olennaisempi osa myös muiden toimijoiden päivittäistä taloudenhallintaa. Paperisista tiliristikoista kirjoituskoneisiin ja Exceleistä talousohjelmistoihin: tänä päivänä kirjanpito Suomessa on maailman kehittyneintä. 

Kirjanpitoa tehdään lakisääteisistä syistä, mutta se on ennen kaikkea arvokas työkalu yrityksen toiminnan hallintaan. Siinä ylläpidetään tietoa taloudesta ja sen tulevaisuudesta, mikä tuottaa hyödyllistä dataa yritykselle ja yrittäjälle. 

Kirjanpitäjän työ

Kirjanpitäjän työhön kuuluu paljon muutakin kuin debitin ja kreditin yhdistämistä. Työtehtäviin lukeutuu usein esimerkiksi yrityksen ja julkishallinnon organisaation kirjanpito, laskutus, reskontrat ja raportointi. Tehtävät liittyvät usein tilinpäätöksiin, verotukseen, budjetointiin sekä palkanlaskentaan. 

Moni ohjeistaa aloittavia yrittäjiä hankkimaan hyvän kirjanpitäjän, mikä kertoo paljon siitä kuinka paljon työtä arvostetaan. Hyvän kirjanpitäjän ominaisuuksia ovat esimerkiksi huolellisuus, tarkkuus, yhteistyökyvyt sekä tekniset taidot. Etenkin tilinpäätöksen aikaan toiminta voi olla myös hektistä, joten paineensietokyvyn on syytä olla kunnossa. 

Kirjanpitäjäksi päädytään usein merkonomin tai tradenomin koulutuksella. Näitä koulutuksia löytyy kattavasti eri puolilta Suomea. Jos haaveilet koulupaikasta tai urasta kirjanpidon parista, Superprof voi auttaa. Saat opettajaltamme parhaat vinkit ja opit kirjanpitäjänä menestymiseen. 

Taloushallinnon opiskelu yksityisopettajan kanssa

Moni sanoo kirjanpitäjän työn olevan tylsää. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa! Tylsää voi olla jokaisessa ammatissa, jos siihen suhtautuu väärällä tavalla. Kirjanpitäjät ovat usein hyvin toimeentulevia ammattilaisia, jotka ymmärtävät numeroita myös vapaa-ajalla. Myös luovuutta löytyy vaikka näin ei luulisikaan – usko pois, jopa Mick Jagger on opiskellut kirjanpitoa ennen oman polkunsa löytämistä!

Kirjanpidon opiskelu on helppo aloittaa yksityisopettajan kanssa. Superprofilla voit sopia yksittäisistä tunneista tai pidempiaikaisesta kokonaisuudesta. Jos kaipaat esimerkiksi tukiopetusta nykyisiin opintoihin tai haluat aloittaa tyhjältä pöydältä uuden uran, ota yhteyttä kirjanpidon opettajiimme. 

Yksityisopetuksessa saat muun muassa:

  • päättää, mitä, missä ja milloin opiskellaan
  • palautetta, jonka avulla kehityt ja keskityt oikeisiin asioihin
  • motivaatiota ja rohkaisua uraan ja arkeen

Kirjanpitäjät ovat usein hyviä keskittymään yksityiskohtiin ja päällekkäisiin kokonaisuuksiin. Järjestelmällisyys, tarkkuus ja matemaattiset taidot tulevat kaupan päälle. Näistä ominaisuuksista hyötyy myös arjessa, vaikka ei kirjanpitäjäksi asti päätyisikään. 

Kirjanpidon opiskelu netissä

Kirjanpitoa ja taloushallintoa voi opiskella toisella asteella, korkeakoulussa sekä ammatillisissa koulutuksissa ja kursseilla. Moni päätyy kirjanpitäjäksi myös aikuiskoulutusten myötä, uranvaihdon kohdalla tai esimerkiksi sisäisen haun kautta. 

Jos kaipaat apua pääsykokeisiin valmistautumiseen tai et tiedä, mitä kohti lähteä, suosittelemme varaamaan muutaman tunnin yksityisopettajan kanssa. Superprofin opettajat ovat kokeneita taloushallinnon ja opetustyön ammattilaisia, jotka osaavat kertoa tarkemmin alasta ja koulutuksesta. Myös itseopiskelu on mahdollista, mutta huomattavasti hitaampaa. Yksityisopettajan kanssa saa opettajan sataprosenttisen tuen, mitä ei muualta saa.

Aloita opiskelu yksityisopettajan kanssa

Superprofilla on tällä hetkellä 7 opettajaa, joiden kanssa voit sopia lähi- tai etäopetuksesta. Keskimäärin kirjanpidon tunnit maksavat 42€, riippuen opettajan osaamisesta.

Yksityisopettajan kanssa korostuvat etenkin henkilökemiat. Tästä syystä kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa oikean opettajan löytämiseen. Superprofin sivustolla on helppokäyttöinen hakutoiminto, josta löydät tiedot opettajista: voit vertailla esimerkiksi näiden koulutusta, työkokemusta, hintaa sekä saatavuutta. Tärkeä osio profiilissa on myös se, että voit tutustua muiden oppilaiden jättämiin arvosteluihin ja suosituksiin. 

Haluatko työskennellä kirjanpitäjänä? Etsitkö uutta suuntaa työuralla? Ota yhteyttä Superprofiin! Voit sopia ensimmäisestä tunnista jo tänään. Opiskelitte sitten tiliristikoita käytännössä tai teoriaa niiden taustalla, saat itse vaikuttaa siihen mitä ja milloin tehdään. Näppärää!

Mitä haluaisit oppia?