Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta Kirjanpito oman opettajasi avulla

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

42 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja yksi tunti maksaa keskimäärin 42€.

0 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat keskimäärin alle 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa

2. Ota yhteyttä

Salamannopeaa, opettajat vastaavat muutamassa tunnissa! Ja mikäli et heti löydä haluamaasi opettajaa, tiimimme on täällä auttaaksesi sinut alkuun.

3. Järjestä

Järjestä tuntisi kätevästi viestintäalustallasi opettajan tai valmentajan kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

📒 Kuinka verkko-opetus toimii aiheessa Kirjanpito?

Voit sopia opetuksesta suoraan opettajasi kanssa sähköpostin tai puhelimen välityksellä. Löydät heidän yhteystietonsa vasemmasta sivupalkista tuntipyynnöissä. Voitte yhdessä opettajasi kanssa päättää siitä, miten haluatte järjestää tunnit.


Videopuheluille on useita vaihtoehtoja, katso esimerkiksi seuraavat sovellukset:

  • Skype
  • Google Hangouts
  • Zoom
  • Discord
  • Telefone

Näiden sovellusten avulla on mahdollista soittaa videopuheluita ja jakaa tietokoneen näyttö osallistujien kanssa.

7 opettajaa tarjoaa tunteja aiheessa kirjanpito myös verkossa.

🔎 Miten voin varmistua opetuksen laadusta verkko-opetuksessa?

Yhteys- ja henkilötietojen varmennus

Varmennamme opettajien tiedot (puhelinnumero, sähköposti & valokuva) ja pätevyyden opettaa.


Varmennetut arvostelut - Yhteisön luottamus

Kaikki ilmoituksista löytyvät arvostelut varmennetaan Superprofin toimesta. Näin voit luottaa, että ne kertovat aidoista kokemuksista.

Valitse oma opettajasi 7 opettajan valikoimasta

🎓 Kuinka monta opettajaa on saatavilla verkkotunneille aiheessa kirjanpito?

7 opettajaa aiheessa kirjanpito on valmiina auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi myös etäopetuksessa.

Voit selata heidän ilmoituksiaan ja valita itsellesi parhaiten sopivan.

Valitse yksi (tai useampi!) 7 profiilista.

💸 Mitä verkko-opetustunnit tässä aiheessa maksavat keskimäärin?

Keskimääräinen hinta aiheelle Tunnit aiheessa: kirjanpito on 42€.

Hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajan tasosta ja kokemuksesta
  • Opetuksen kestosta ja tiheydestä

97% opettajista tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.


Verkko-opetus on yleensä noin 20% edullisempaa verrattuna lähiopetukseen.

Katso hinnat verkko-opetukselle.

🖋 Mikä on opettajien keskimääräinen arvio aiheen kirjanpito verkkotunneilla?

Laskiessa keskiarvon 1 arvostelun otoksesta oppilaat arvioivat opettajansa Superprofissa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.


Jos tarvitset apua palvelun käytön tai verkko-opetuksen kanssa, asiakaspalvelu auttaa sinua aina löytämään ratkaisun nopeasti.


(Myös koronapandemian aikana asiakaspalvelu on käytössäsi arkisin viisi päivää viikossa maanantaista perjantaihin klo 10-18)

Katso täältä oppilaiden antamia arvosteluja.💻 Miksi valita verkko-opetustunnit?

Verkkopalveluiden ja -kanavien lisääntyessä myös opiskelusta verkossa on tullut yhä suositumpaa ja sujuvampaa.

Verkko-opetustunnit ovat kätevä vaihtoehto opettajan ja oppilaan hallitessa digitaaliset työkalut.

Turvallista, helppoa ja mukavaa. Missä vain ja milloin vain - oma opettajasi on vain muutaman klikkauksen päässä.

7 opettajaa aiheessa Kirjanpito saatavilla 

opettamaan sinua.

Tarve oppia lisää aiheessa Kirjanpito?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa Kirjanpito!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Kirjanpito Koulutus Verkossa

Opi kirjanpito verkossa

Opiskeletko kirjanpitoa ja tarvitset tukiopetusta? Vai haluatko oppia enemmän yrityksen talousasioita, mutta et tiedä mistä aloittaa? Verkossa pidettävät kirjanpidon tunnit ovat helppo tapa päästä liikkeelle: halusit sitten oppia kirjanpidot perusteet tai saada apua ongelmiin. 

Taloushallinnon ja kirjanpidon parissa työskentelee Suomessa toistakymmentä tuhatta ammattilaista. Koulutusta alalle järjestetään eri kaupungeissa, minkä lisäksi viime vuosina yhä suositummaksi tulleet etäopinnot ovat monelle loistava vaihtoehto. Kirjanpitoa on mahdollista oppia luonnollisesti myös yksin, mutta huomattavasti nopeampi vaihtoehto on aloittaa yhteistyö verkko-opettajan kanssa. Tehtävien tekeminen yhdessä, rakentavan palautteen saaminen sekä tavoitteiden kirkastaminen ovat tehokkain tapa oppia uutta. 

Tutustu lisää kirjanpidon yksityistunteihin Superprofilla. Tässä jutussa perehdymme tarkemmin verkossa tapahtuvaan opiskeluun. 

Kirjanpito Suomessa

Yksinkertaisuudessaan kirjanpidolla tarkoitetaan järjestelmää, josta löytyy yrityksen tai yhteisön kaikki taloudellinen toiminta, kuitti ja lasku kerrallaan. Kirjanpitoa on olemassa erilaista (yhdenkertainen ja kahdenkertainen) sekä siihen liittyy reskontran, velkojen ja saamisten hallintaa. Kirjanpitäjän ammatti sopii tarkoille, organisointitaitoisille ihmisille, jotka tykkäävät numeroista. Jos et tiedä, omaatko nämä ominaisuudet – niin kokeile ja selvitä!

Suomessa kirjanpitolain mukaan avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö, osakeyhtiö, osuuskunta sekä yhdistykset ja säätiöt ovat kirjanpitovelvollisia toiminnastaan. Myös yksityisoikeudelliset oikeushenkilöt sekä rekisteröidyt uskonnollisen yhdyskunnat kuuluvat lain piiriin. Suomessa kirjanpitoa on tehty eri muodoissa aina 1800-luvulta saakka ja näin ollen sillä on pitkä historia myös ammatillisessa mielessä. 

Lähes maan joka kolkassa on mahdollista opiskella taloushallintoa sekä kirjanpitoa. Yrityksiä, joihin työllistyä löytyy tuhansia, joten kyseessä on varsin suosittu uravalinta. Tästä syystä sen opiskeluun kannattaa panostaa. 

Jos et tiedä, mitä tarkalleen haluat, suosittelemme keskustelemaan Superprofin yksityisopettajan kanssa. Saat näin paremman kuvan siitä, mitä kannattaa opiskella ja mihin suuntaan lähteä. 

Kirjanpidon opiskelu verkossa

Kirjanpitoa opiskellaan pääsääntöisesti luokkahuoneessa, osana isompaa ryhmää. Yhä suositumpi vaihtoehto on kuitenkin tutustua kirjanpidon opiskeluun netissä. Teamsin ja Zoomin avulla on yllättävän helppo innostua etäopiskelusta, sillä aloittaminen ei katso paikkaa taikka aikaa. Etenkin, jos haluaa opiskella työn ohessa, voi olla vaikeaa löytää viikoittaista rytmiä. Kiitos Superprofin, joustavuus kulkee edellä ja uuden oppiminen helpottuu. 

Kirjanpitäjät toimivat nykyään myös töissä paljon etänä, joten on luontevaa lähestyä aihetta opiskelunäkökulmastakin käsin. Kirjanpitäjät auttavat yrityksiä, freelancereita ja yrittäjiä pitämään huolen taloudesta. Työtä voidaan tehdä esimerkiksi tilintarkastuksen ja myynnin parissa tai esimerkiksi tekniikan ja kunnallisten alojen palkkalistoilla. 

Jos haluat oppia kirjanpitoa verkossa, tutustu tarkemmin Superprofin opettajiin, jotka tarjoavat etäopetusta. Löydät tästä tiedon kunkin opettajan henkilökohtaisesta profiilista. Kirjanpidon verkko-opiskelun paras puoli on ehdottomasti aika- ja paikkariippumattomuus sekä opettajan antama palaute, joka auttaa oppimaan tehokkaasti. 

Aloita kirjanpitokurssi netissä opettajan kanssa

Minkälaisia tuntemuksia yksityisopetus herättää mielessäsi? Ennen se oli mahdollista vain varakkaammille, mutta tänä päivänä kustannukset ovat saavutettavissa yhä useammalle. Kirjanpidon tunnit netissä ovat 42€, riippuen opettajan päättämästä hinnasta. 

Kun päätät aloittaa kirjanpidon opinnot, otat askeleen kohti tärkeitä asioita osana yritysten ja muiden kirjanpitovelvollisten perustaa. Kirjanpidosta hyötyvät luonnollisesti sekä asiakkaat, että tekijät itsekin – järjestelmällinen tapa toimia helpottaa monia arjen askareita. Näin ollen voit olla varma siitä, että kirjanpidon tunnit Superprofilla eivät mene hukkaan. 

Hyville kirjanpitäjille riittää aina töitä. Myöskään palkkatasossa ei ole valittamista, riippuen tietysti omasta osaamisesta. Superprofilta löydätkin opetusta kirjanpidon alkeisiin sekä haastavampiin vienteihin ja tilintarkastustoimenpiteisiin. Sovi ensimmäisestä tunnista yksityisopettajamme kanssa ja aloita jo tänään!

Kirjanpitotunnit Superprofilla 

Kirjanpito on varsin suosittua, kuten todettua. Tämän myötä myös moni opettaja tarjoaa opetusta aiheen parissa. Superprofilla toimii kymmeniä tuhansia opettajia, joiden kanssa voit opiskella lisää yrityksen taloutta ja rahoitusta. Tämä vaatii luonnollisesti englannin kielen taidon (jonka kanssa voimme luonnollisesti auttaa). Suomessa puolestaan kirjanpidon opettajia on 7, jotka toimivat verkossa ja tarjoavat eri tasoista opetusta. 

Jos haluat oppia oman kalenterisi mukaan, keskittyä itseäsi kiinnostaviin kirjanpidon osa-alueisiin ja ennen kaikkea saada hyödyllistä opetusta, olet oikeassa paikassa. Superprofin opettajiin voit tutustua kätevästi etukäteen, lukemalla tarkempia tietoja profiileista. Profiileista löytyy muun muassa opettajan koulutus, työkokemus, muiden jättämät suosittelut, saatavuus ja hinta. Sopivan opettajan etsimiseen kannattaa käyttää tarpeeksi aikaa, sillä mitä paremmin tulee juttuun – sen mukavampaa opiskelukin on. 

Mitä haluaisit oppia?