Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta italia verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 12 arvostelulla.

22 €/h

Parhaat hinnat: 87% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 22€.

3 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 3 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa italia!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Italia?

Keskimääräinen hinta tunneille on 22€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Italia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Italia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: italia

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

23 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Italia opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 23 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

12 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa italia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa italia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Italian kielen alkeet yksityisopettajan kanssa

Uuden kielen opiskelu – Italia haltuun yksityistunnilla

Italia, eli Danten kieli, on tunnistettava ja kaunis tapa kommunikoida. Aksentti ja ääntäminen ovat monelle tuttuja, vaikka kieltä ei vielä osaisikaan niiden persoonallisuuden vuoksi. Italia itsessään pitää sisällään upeita paikkoja, eläväisen kulttuurin sekä mainion kulinaristisen kokemuksen. Haluatko pienen ripauksen dolce vitaa elämääsi? Miksi et opiskelisi italiaa! Superprofin kautta löydät muutamalla klikkauksella kotikaupungissasi toimivat yksityisopettajat, jotka ovat valmiita auttamaan. Aloitetaan ja tutustutaan tarkemmin tarjoamiimme kieliopintoihin!

Italia on helppo kieli oppia 

Yleensä, kun uutta kieltä alkaa opiskelemaan, tuntuu urakka mahdottoman suurelta. Ja sitä se usein onkin. Kielen opiskelu vaatii kurinalaisuutta, toistoja ja aikaa. Yksin turhautuu jopa liiankin helposti. Jos osaat englantia, niin sinulla on hyvä sauma oppia puhumaan italiaa. Sama pätee myös ranskaan tai espanjaan. Italian oppiminen on helpompaa, sillä siinä on merkittäviä yhtäläisyyksiä edellä mainittujen kielten kanssa. Ja näiden puhujia riittää satoja miljoonia! Oli sinulla sitten taustaa vastaavista kielistä tai ei, rohkaisevan yksityisopettajan kanssa on luontevaa aloittaa uuden kielen opiskelu. Moni saattaa miettiä, että mistä niitä opettajia sitten löytää. Kysymys on aiheellinen, mutta vastaus yksinkertainen: Superprofilta. Oli motivaatiosi italiaa kohtaan mikä tahansa, pystyt tutustumaan etukäteen opetusalan ammattilaisiin ja etsiä itsellesi sopivan italian mentorin.   

Italian kielen merkitys Euroopassa

Kun laskemme yhteen italian kielen puhujat, huomaamme että se on yksi suosituimmista äidinkielistä koko Euroopan unionissa 69 miljoonalla puhujallaan. Italia on sijalla numero kuusi, mutta kaukana ei olla esimerkiksi englannista jota puhuu EU:ssa vain jonkin verran enemmän. Italian kielikurssit ovat hyödyllisiä niin sinne työskentelemään tai matkustelemaan haluaville kuin myös italialaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Miltä kuulostaisi opetella italian kielen alkeet Superprofin kanssa ja varata sen jälkeen matka vaikkapa Roomaan, Firenzeen tai Venetsiaan? Idealta, mikä kannattaa kyllä toteuttaa. Yksityisopettajamme osaavat suunnitella opintokokonaisuuden, mikä palkitsee – verkossa tai kasvotusten. Tutustutaan lisää italian kielikursseihin Superprofilla.   

Italian kielikurssit Suomessa

Italian historia on kunnioitettava. Etenkin kaikki se kulttuuriperintö, mikä on jäänyt aikakausien myötä elämään. Unescon mukaan Italia on nykyään maailman suurin kulttuuriperintömaa, sillä sillä on ollut jopa yli 50 kulttuuriperintökohdetta. Jos siis haluat saada kaiken irti näistä, suosittelemme aloittamaan italian kieliopinnot haluamallasi tavalla. Italian kieliopinnot tarkoittavat lisää sosiaalisia kontakteja ja kokemuksia. Saapasmaassa niitä kyllä riittää: esimerkiksi elokuvaa, teatteria ja kirjallisuutta. Moni saattaa miettiä, miten italian opiskelu kannattaisi oikeasti aloittaa. Duolingolla? Lukion aikuiskursseilla? Vaiko yliopistossa tai korkeakoulussa? Suosittelemme ehdottomasti tutustumaan italian opintoihin, joita Superprofin yksityisopettajat tarjoavat. Näiden avulla opit uuden kielitaidon, parannat mahdollisuuksiasi työmarkkinoilla ja löydät uusia ystäviä. Yksityisopettajan kanssa voit valmistautua pääsykokeisiin sekä tutustua esimerkiksi ammattisanastoon. Jos olet innostunut italialaisesta ruoanlaitosta, suosittelemme tiedustelemaan täsmäkurssia keskeisten käsitteiden ymmärtämiseksi. Ken tietää, perustatko myöhemmin italialaisen ravintolan kotikaupunkiisi tämän päätöksen myötä…   

Opi italiaa 22 tuntihintaan – aloita jo tänään

Keskimäärin voit löytää italian kielen opetusta 22 tuntihintaan. Tämä on tehokkain tapa oppia italian kieli, sillä saat opettajan täyden tuen jokaiselle minuutille, josta maksat. Toisin on perinteisillä ryhmätunneilla, joissa saatat jäädä takariviin puheliaimpien taakse. Ei enää puuduttavia tunteja, vaan oppimisen iloa ja selkeää progressiota. Italian yksityistunnit suunnitellaan toiveidesi pohjalta. Suosittuja kurssisisältöjä ovat muun muassa: italialainen kulttuuri, pronominit, adjektiivit, sanastot, taidehistoria… Mutta jos haluat opiskella vaikkapa italialaisten kulttuleffojen tai reseptien kautta, kerro se meille. Sinä nimittäin päätät. Superprofille on rekisteröitynyt tuhansia opettajia, joista suomenkieliset löydät asettamalla sijainnin ja hakusanat toiveidesi mukaan. Jos taas osaat myös englantia, voit sopia opetuksesta eurooppalaisten opettajiemme kanssa. Olit sitten vasta-alkaja tai jo italiaa osaava, löydät eritasoista opetusta Superprofilta. Enää tarvitsee vain aloittaa.   

Aloita italian kurssi jo tänään 

Kiitos asiantuntevien opettajiemme, italian kielikurssi on helpompaa järjestää kuin koskaan. Valmistaudu lomamatkalle Napoliin, hanki tukiopetusta italian tenttiin, opi kommunikoimaan uuden ystäväsi kanssa – sinä päätät tavoitteen ja me autamme. Parasta yksityistunneilla on henkilökohtainen palaute ja opetussuunnitelma, joiden avulla näkee oman edistymisen uudella tapaa. Miltä kuulostaisi aloittaa italian tunti motivoivan opettajan kanssa? Erinomaiselta, kieltämättä. Tutustu opettajiin, lähesty sopivia ehdokkaita viestillä ja sovi ensimmäisestä tunnista. Tästä se alkaa. Matkasi kohti uutta kieltä ja uusia kokemuksia.

Mitä haluaisit oppia?