Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta unkari verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

15 ‚ā¨/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimm√§isen tuntinsa ilmaiseksi ja keskim√§√§r√§inen hinta tunnille on 15‚ā¨.

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa unkari!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

ūüíį Mik√§ on keskim√§√§r√§inen hinta tunneille aiheessa Unkari?

Keskim√§√§r√§inen hinta tunneille on 15‚ā¨.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydest√§

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

ūüí° Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Unkari entist√§ tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkil√∂kohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta ker√§nneelt√§ opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

ūüíĽ Voinko oppia verkko-opetuksen kautta t√§st√§ aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Unkari opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: unkari

L√∂yt√§√§ksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran v√§lityksell√§. 

ūüéď Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa t√§ss√§ aiheessa?

2 opettajaa tarjoaa t√§ll√§ hetkell√§ aiheen Unkari opetusta l√§hell√§si.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

L√∂yd√§ oma opettaja 2 profiilin joukosta.

‚úíÔłŹ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskim√§√§rin arvosanalla /5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa unkari?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa unkari!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Unkarin kielen alkeet yksityisopettajan avulla

Aloita unkarin kielen kurssi jo tänään

Tiesitk√∂, ett√§ unkari on meille suomalaisille hyvin l√§heinen kieli? Huolimatta siit√§, ett√§ unkaria ei v√§ltt√§m√§tt√§ kuule koskaan puhuttavan torilla... Suomi ja unkari nimitt√§in lukeutuvat samaan suomalais-ugrilaiseen kielikuntaan¬†‚Ästlaajemmin uralilaiseen kielikuntaan. T√§m√§ on kuitenkin ehk√§ hieman harhaanjohtava mielikuva arjen suhteen, sill√§ samalla tavalla esimerkiksi ruotsi ja kreikka muistuttavat toisiaan. Ei tarvitse kauaa pohtia, ett√§ eroja l√∂ytyy!¬†

V√©r ja veri. K√©z ja k√§si. √Čl ja el√§√§. T√§ss√§ muutamia yht√§l√§isyyksi√§, mit√§ suomen ja unkarin v√§lilt√§ l√∂ytyy. Kielt√§ puhuu maailmalla noin 15 miljoonaa ihmist√§, joista suurin osa asuu Unkarissa. Loput taas p√§√§s√§√§nt√∂isesti l√§hivaltioissa, kuten Romaniassa, Slovakiassa, Ukrainassa, Serbiassa, It√§vallassa, Sloveniassa sek√§ Kroatiassa. Suomessa on arviolta jokunen tuhat kielt√§ puhuvaa.

Etsitkö paikkaa, jossa opiskella unkarin kieltä netissä? Superprof järjestää kielikursseja, joihin voit osallistua lähiopetuksena tai etänä. Erona viikonlopun mittaisiin intensiivikursseihin (jotka ovat toki myös mahdollisia), on se että opetusta tarjotaan tunti kerrallaan. Voit näin ollen opiskella yksityisopettajamme kanssa juuri niitä asioita mitä haluat. Tutustutaan seuraavaksi lisää, miksi sinun kannattaisi opetella unkaria yksityisopettajan kanssa. 

Unkarin kielen opiskelu

Jos haluat oppia unkarin kielen työelämää, sosiaalisia suhteita tai yksinkertaisesti itseäsi varten, Superprofilta on hyvä aloittaa. Unkarin kielen opinnot ovat portti uniikkiin kieleen ja eurooppalaiseen kulttuuriin. Kielitaito auttaa ymmärtämään uudella tapaa tätä Keski-Euroopan maata ja ihmisiä. 

Moni, joka etsii unkarin tunteja, toimii esimerkiksi suomalais-ugrilaisen kielentutkimuksen, suomen kielen, historian ja taiteentutimuksen alalla. Taustalla ja tavoitteilla ei kuitenkaan ole merkitystä, sillä opettajamme räätälöi tunnit kutakin oppilasta varten. Opitko parhaiten keskustelemalla? Tällöin on hyvä päästä heti alkeiden jälkeen erilaisiin kanssakäymisiin. Tykkäätkö lukea tai kuunnella? Mitäpä jos yhdistäisitte unkarin alkeiden opiskeluun paikallista populaarikulttuuria ja musiikkia! Sen lisäksi, että Superprof on nopea väylä uuden kielen oppimiseen, pyrimme aina siihen että opiskelu on myös hauskaa. 

Suunnitteletko Unkarin matkaa? Onko edessä vaihto-opiskeluvuosi Budapestissa? Kerro meille, mitä varten haluat oppia unkaria. Tämän perusteella opettajamme pääsevät suunnittelemaan henkilökohtaisen kielikurssin, joka tuottaa tuloksia. 

Yksityisopetus vai kielikurssi?

Monelle tulee sanasta yksityisopetus mieleen ajat, jolloin vain varakkaammilla oli varaa henkilökohtaiseen opetukseen. Kynnys on onneksi madaltunut huomattavasti, kiitos Superprofin kaltaisten toimijoiden. Jos haluat oppia tehokkaasti unkarin alkeet, ammattisanastoa tai vaikkapa matkailufraasit, opettajamme auttavat. 

Tässä kolme syytä, miksi yksityisopetus voittaa kielikurssin:

1. Yksityisopetus on joustavaa

Mielest√§mme kaikista t√§rkeint√§ uuden opiskelussa on se, ett√§ sille riitt√§√§ aikaa. Superprofin yksityistunnit sovitaan aina oppilaan toiveiden mukaan. Jos haluat kiinte√§n ajan maanantai-illalle, se on ihan OK. Mutta voit my√∂s sopia tunneista lounasajalle, viikonlopulle tai muulle sinulle sopivalle ajankohdalle, kerro siit√§ opettajallesi! Jos tulet kipe√§ksi tai olet estynyt saapumaan, ei huolta ‚Ästsovi uudesta ajasta suoraan opettajan kanssa.¬†

2. Yksityisopetus on tehokasta

Kuvittele täysi luokkahuone. Istut itse takarivissä ja opettajan huomio on vaikea saavuttaa. Varsinkin unkarin kaltaisen, keskittymistä vaativan oppiaineen kohdalla on tärkeää se että saa apua tarpeeksi kattavasti. Yksityistunneilla opettaja keskittyy tekemiseesi 100% ajasta. Vaikean kohdan edessä saat heti apua ja ohjausta, mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Palautteella on suuri merkitys osana oppimisprosessia

3. Yksityisopetus on palkitsevaa

Mikä onkaan motivoivampaa, kuin se että näkee oman edistymisen? Kun olet päättänyt tavoitteesi tai määränpääsi unkarin kielen suhteen, kuljemme yhdessä sitä kohti. Superprofilla voit valita opettajan kenen kanssa työskentelet ja joka sopii parhaiten omaa tilannettasi tukemaan.

Varaa ensimmäinen tunti ja opi unkaria

Tiesitkö, että Superprofilla on tällä hetkellä 2 opettajaa, joiden kanssa voit sopia unkarin tunneista? Löydät sivuiltamme lisätietoa siitä, missä kaupungeissa he toimivat. Tämän lisäksi voit osallistua myös etätunneille, joita varten tarvitset ainoastaan toimivan nettiyhteyden ja web-kameran.

Jos olet päättänyt ottaa ensimmäisen askeleen kohti mielenkiintoista unkarin kieltä, toimi seuraavasti. Tutustu Superprofin yksityisopettajiin heidän profiileistaan. Löydät tietoa esimerkiksi koulutuksesta, työhistoriasta, erikoisosaamisesta sekä hinnoittelusta. Opettajan valitsemiseen kannattaa käyttää sopiva määrä aikaa, sillä on tärkeää löytää sellainen opettaja kenen kanssa tulee toimeen. Osa opettajistamme tarjoaa tästä syystä ensimmäisen tunnin veloituksetta, jotta näet miten yhteistyö sujuu. 

Unkarin kielen tunnit maksavat 15‚ā¨, opettajasta riippuen. Maksat tunneista yksi kerrallaan, joten sinun ei tarvitse sitoutua heti pitk√§ksi aikaa. T√§m√§ tekee aloittamisesta yll√§tt√§v√§n helppoa! Ota yhteytt√§ Superprofin opettajaan jo t√§n√§√§n. Unkarin kieli, t√§√§lt√§ tullaan!

Mitä haluaisit oppia?