Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta puola verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 1 arvostelulla.

33 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 33€.

12 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 12 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa puola!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Puola?

Keskimääräinen hinta tunneille on 33€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

đź’ˇ Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Puola entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Puola opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: puola

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

2 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Puola opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 2 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

1 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa puola?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa puola!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Puolan kielen opiskelu yksityisopettajan kanssa

Opi puhumaan puolaa Superprofin avulla

Oletko ajatellut alkavasi opiskella puolan kieltä? Ehkä olet lähdössä opiskelemaan tai töihin Puolaan, tai sitten olet muuten vain kiinnostunut puolalaisesta kulttuurista? Siinä tapauksessa sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ryhtyä hommiin – ja Superprof auttaa! 

Superprof on yksityisopetukseen keskittynyt sivusto, josta löydät Suomen parhaat puolan kielen yksityisopettajat. Voit suorittaa kielikursseja joko etänä web-kameran avulla tai perinteisesti lähiopetuksena. Meidän avulla löydät tarpeisiisi vastaavan puolan kielen opettajan kätevästi asuit sitten missä päin Suomea tahansa.

Puolan kieli

Puola on omalaatuinen slaavilainen kieli, jota puhuu äidinkielenään yli 40 miljoonaa ihmistä. Puolassa asuu noin 38 miljoonaa ihmistä ja satoja tuhansia puolalaisia asuu muissa maissa, kuten Saksassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. 

Puola on kaunis maa, jossa on rikas kulttuuri ja kiehtova historia. Opiskelemalla puolan kieltä, tutustut samalla maahan ja sen asukkaisiin. Puolalainen kirjallisuus on noussut viime vuosina hyvinkin tunnetuksi varsinkin Andrzej Sapkowskin luoman The Witcher-kirjasarjan myötä. Sittemmin sarjasta on tehty useita videopelejä sekä Netflix-sarja. Mikä olisikaan hienompaa kuin lukea teoksia ja katsoa sarjoja niiden alkuperäisillä kielillä?

Puola on EU:n yleisin slaavilainen kieli. Hyvän puolan kielen taidon avulla opit helposti myös muita slaavilaisia kieliä, kuten tšekkiä, slovakiaa, serbiaa ja venäjää. Valitettavasti kovin moni ei päätä valita puolaa oppiaineeksi. Tämä voi kuitenkin olla kannaltasi hyvä asia. Erotut jo varhaisessa vaiheessa esimerkiksi työnhakutilanteessa. Mitä useampia kieliä puhut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on työllistyä haluamallasi alalla!

Onko puola vaikea kieli oppia?

Uuden kielen opiskelu vaatii aina kärsivällisyyttä, eikä se käy sormia napsauttamalla. Koska puola ei kuulu samaan kieliperheeseen kuin suomi, tulet kohtaamaan todennäköisesti joitakin haasteita. Ensimmäisenä sinun on totuttava uusiin äänteisiin ja kielioppiin.  

Puolan kielessä käytetään tapausjärjestelmää. Suomeksi saattaisit sanoa "pöydällä" tai "pöydän alla". Sana "pöytä" pysyy tällöin samana. Puolassa (kuten muissakin slaavilaisissa kielissä) sana "pöytä" kuitenkin muuttuu sen mukaan, kuinka sitä käytetään. Myös sanajärjestys on lähes käänteinen. Se sana, millä suomeksi aloitat lauseen, päätyy yleensä puolan lauseen loppuun. 

Kuulostaako jo liian hankalalta? Älä huoli, Superprof on täällä sinua varten! Tulet varmasti oppimaan puolan kielen, kunhan apunasi on ammattitaitoinen opettaja.

Näin pääset alkuun puolan opiskelussa

Puolan kielen kursseja on paljon, pääsääntöisesti yliopistoissa ja yksityisissä kielikouluissa. Niiden haittapuolena on, että ensin sinun tulee päästä sinne opiskelemaan. Tätä ennen tulisi olla jo jonkinlainen kielitaito taustalla. 

Superprofilta löydät useita ammattitaitoisia ja asiaan perehtyneitä puolan kielen opettajia, jotka auttavat sinua mielellään perusteissa ja hiovat taitosi seuraavalle tasolle. He opettavat kaiken ikäisiä ja -tasoisia opiskelijoita. Oletko täysin aloittelija? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Useilla puolan kielen opettajistamme on laaja kokemus lasten ja aloittelijoiden opettamisesta. He opettavat sinulle kaiken ääntämisestä aakkosiin ja lukemisesta kielioppiin.

Oletko jo hieman kokeneempi puolan puhuja? Täydellistä! Opettajamme eivät opeta vain aloittelijoita. Haluatko esimerkiksi oppia lukemaan ja kirjoittamaan puolaa yhtä sujuvasti kuin puolan kansalainen?

Ehkä olet muuttamassa Puolaan ja sitä suuremmalla syyllä sinun tulee hallita puolan kieli mahdollisimman täydellisesti? Miksi et siis antaisi jonkun pätevän opettajan auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!

Aloita kieliopinnot Superprofilla!

Osa Superprofin opettajista on syntyperäisiä puolalaisia, joten he voivat perehdyttää sinut puolalaiseen kulttuuriin, perinteisiin, politiikkaan ja taiteeseen. Yksityisopetuksen suurimpia etuja on sen joustavuus ja yksilöllisyys. Kurssit räätälöidään juuri kullekin opiskelijalle sopiviksi, aivan kuten mittatilauspuku – olemmehan kaikki erilaisia. Vaadimme eri opetusmenetelmiä ja olemme kiinnostuneet eri aihealueista. Tämän vuoksi esimerkiksi lukion huonot arvosanat eivät kerro koko totuutta opiskelijasta. Asia voi olla niin yksinkertainen, että opetussuunnitelma ei vain ole sopinut kyseiselle opiskelijalle.

Puolan kielen yksityisopettajan palkkaamisessa on myös muita etuja. Voit itse valita opettajasi ja päättää miten, missä ja milloin oppitunnit pidetään. Sinun tulee vain syöttää Superprofin hakukenttään aiheeksi “puola” ja alueeksi “Suomi”. Nyt olet valmis selaamaan Suomessa puolan kielen yksityisopetusta tarjoavia opettajia! 

Voit suorittaa puolan kielen kurssin etänä web-kameran avulla tai perinteisesti lähiopetuksena. Näet kunkin opettajan profiilista, antaako hän etäopetusta, lähiopetusta tai parhaassa tapauksessa molempia. Profiilisivulla näet myös opettajan esittelytekstin, tuntikohtaisen hinnan (keskimäärin 33€/h) sekä voit lukea toisten oppilaiden jättämiä arvosteluita. Paras tapa tutustua opettajaan on kuitenkin ottaa rohkeasti yhteyttä tähän viestitse. 

Aloita Puolan matkasi ja opi kieltä jo tänään Superprofin kanssa!

Mitä haluaisit oppia?