Erinomainen
lausuntoa aiheesta

Opi lisää aiheesta arabia verkossa tai lähiopetuksessa oman opettajasi kanssa

Katso lisää opettajia

5.0 /5

Opettajien keskimääräinen arvio on 5.0 yli 3 arvostelulla.

23 €/h

Parhaat hinnat: 100% opettajista tarjoaa ensimmäisen tuntinsa ilmaiseksi ja keskimääräinen hinta tunnille on 23€.

0 h

⚡️ Salamannopeaa! Opettajamme vastaavat yleensä alle 0 tunnissa

Oppiminen ei ole ikinä
ollut yhtä helppoa aiheessa arabia!

2. Organisoi
omat tuntisi

Keskustele opettajasi kanssa, kerro omat toiveesi ja tavoitteesi ja sovi aikatauluista. Varaa tuntisi ja maksa ne turvallisesti - kaikki tämä tapahtuu Superprofin kautta.

3. Löydä uusia kokemuksia

Oppilaspassi antaa sinulle rajattoman mahdollisuuden ottaa yhteyttä opettajiin ja löytää itsellesi sopivia tunteja ja kursseja. Innostu oppimisesta uudella tavalla!

Usein kysytyt kysymykset

💰 Mikä on keskimääräinen hinta tunneille aiheessa Arabia?

Keskimääräinen hinta tunneille on 23€.

Tuntisi hinta riippuu useista tekijöistä:

  • Opettajasi kokemuksesta
  • Tuntiesi sijainnista (verkossa, kotona tai muussa paikassa)
  • Opetuksesi kestosta ja tiheydestä

97% opettajistamme tarjoaa ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.

Löydä oma opettaja läheltä sinua.

💡 Miksi minun kannattaisi ottaa yksityistunteja?

Oman opettajan avulla kehityt aiheessa Arabia entistä tehokkaammin. Saat asiantuntevia neuvoja, henkilökohtaista palautetta ja tukea aiheessa kokemusta keränneeltä opettajalta.

Opettajamme jakavat osaamistaan auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Löydä oma opettaja jo tänään!

💻 Voinko oppia verkko-opetuksen kautta tästä aiheesta?

Superprofissa suuri osa aiheen Arabia opettajista tarjoaa myös verkko-opetusta.

Löydä opettaja verkkotunneille aiheessa Tunnit aiheessa: arabia

Löytääksesi verkko-opetusta suodata ja rajaa haussa mukaan vain opettajat, jotka tarjoavat opetusta web-kameran välityksellä. 

🎓 Kuinka monta opettajaa Superprof tarjoaa tässä aiheessa?

9 opettajaa tarjoaa tällä hetkellä aiheen Arabia opetusta lähelläsi.

Tutki ilmoituksia ja löydä itsellesi parhaiten sopiva opettaja.

Löydä oma opettaja 9 profiilin joukosta.

✒️ Millaisia arvioita opettajat ovat saaneet?

3 opettajan joukosta oppilaat arvioivat opettajansa keskimäärin arvosanalla 5.0/5.

Jos sinulla herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on tukenasi viisi päivää viikossa.

Voit tarkastella opettajien arvioita ja palautteita arvioinneista.

Haluaisitko oppia lisää aiheessa arabia?

Selaa mielettömästä määrästä taitavia opettajia aiheessa arabia!

Katso lisää opettajia Ja eikun menoksi!

Arabian Kielen Kurssi Oman Opettajan Kanssa

Opiskele yksityisopettajan kanssa – arabien kielen alkeet Superprofilta

Arabian kielen oppiminen on kiehtova kielimatka. Eksoottisuutensa lisäksi se on myös varsin hyödyllinen kieli, sillä arabimaat ovat nousseet tärkeään asemaan maailmantalouden kannalta. Arabian kieltä kuulee puhuttavan tänä päivänä ympäri maailmaa globalisaation ja maahanmuuton ansiosta. Myös Suomessa on useita tuhansia arabinkielisiä maahanmuuttajia ja tämän vuoksi arabian oppimisesta on hyötyä esimerkiksi tulkin työssä tai ihan vain uusien suhteiden luomisessa. Jos siis haluat oppia puhumaan tätä maailman viidenneksi puhutuinta kieltä, niin olet saapunut oikeaan paikkaan.  

Arabia on yksi maailman puhutuimmista kielistä

Arvioiden mukaan maailmassa on miltei 300 miljoonaa arabiaa äidinkielenään puhuvaa ihmistä. Kun tähän lisätään islamilaiset Koraanin lukijat, kielelle kertyy jopa 1,5 miljardia käyttäjää! Kouluissa arabian opetus on suhteellisen harvinaista verrattuna yleisempiin kieliin, kuten esimerkiksi ranskaan, espanjaan, saksaan ja italiaan, joilla on suurempi rooli koulujen opetussuunnitelmissa. Tämä on outoa, sillä Suomessa on nykyään liki 40 000 äidinkielenään arabiaa puhuvaa ihmistä, eli kysyntää riittää.

Miten arabian kielen oppiminen tai olemassa olevien taitojen parantaminen siis onnistuu, jos sitä ei ole tarjolla koulun kurssitarjottimessa? Superprof rientää tässä vaiheessa apuun. Meiltä löydät Suomen parhaat arabian kielen yksityisopettajat, jotka ovat vain klikkauksen päässä.

Arabia on pyhä kieli

Arabian kirjakieltä voi oppia vaikkapa ulkomaanmatkalla, internetin kielikursseilla tai yksityisopettajan avulla. Arabian kieli jakautuu kuitenkin useisiin eri murteisiin (esimerkiksi marokkolainen, andalusialainen, egyptiläinen, algerialainen, tunisialainen jne.), eli ei ole samantekevää mihin erikoistuu.

Standardiarabialle on ominaista ennen kaikkea sen yleismaallisuus: se on nykyaikainen arabian versio, joka sitoo yhteen kaikki maailman arabian puhujat. Arabian kirjakielen varhaisimmat jäljet ovat peräisin 300-luvulta, Syyrian aavikolta löydetyistä kaiverruksista. Legendan mukaan profeetta Muhammed käytti arabiaa kerätäkseen enkeli Gabrielin välittämiä Jumalan viestejä. Tämän kertomuksen vuoksi arabian kieltä ja siten myös kirjallista arabiaa pidetään kaikkien muslimien pyhänä kielenä, jolla Koraani on kirjoitettu. Yksityisen kieliopettajan avulla voit oppia puhumaan ja kirjoittamaan arabiaa, mikä auttaa sinua myös islamin ja Koraanin sisäistämisessä.  

Opettele arabiaa ja paranna työllistymismahdollisuuksia

Opiskelemalla arabiaa nuorena tai vaikka vanhempanakin, saat hyvät mahdollisuudet myös bisnestä ajatellen. Arabimaat ovat nousseet tärkeäksi osaksi kansainvälistä kauppaa ja vaikka englantia käytetäänkin universaalina virkamieskielenä, niin arabian opettelusta ei todellakaan ole haittaa. Kaikkihan puhuvat mielellään omaa kieltänsä, joten arabian osaaminen voi olla korvaamaton valttikortti neuvottelupöydässä. Miksi et siis sivistäisi itseäsi ja hankkisi itsellesi arabian kielen opettajan?

Superprof tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää paras arabian opettaja Suomesta. Sanotaan suoraan: arabian kielen oppiminen ei ole helppo homma. Ensinnäkin, arabian aakkoset ovat aivan erilaiset kuin länsimaiset aakkoset. Uuden kielen kirjoittaminen vie oman aikansa oppia ja sitten täytyisi vielä oppia useita uusia ääntämiseen liittyviä seikkoja.

Arabian aakkoset koostuvat 28:sta konsonanttikirjaimesta, joista kolmea käytetään myös pitkien vokaalien merkkeinä. Lyhyitä vokaaleja ei merkitä kuin vain Koraanissa. Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö? Siksi suosittelemme ehdottomasti arabian yksityisopettajan palkkaamista.

Kaiken tämän ja paljon muuta voit oppia ammattitaitoisen ja asiantuntevan arabianopettajan kanssa keskimäärin noin 23 €:n tuntihintaan. Se on todella kilpailukykyinen investointi tulevaisuuteen, verrattuna muihin tarjolla oleviin arabian kielikursseihin!  

Löydä mieleinen arabian opettaja Superprofista

Sen sijaan, että lähtisit etsimään kaupungilta arabian opettajaa, suosittelemme tutustumaan Superprofiin, joka on koonnut kätevästi yhteen paikkaan pätevät arabian opettajat. Voit alkaa työstämään arabian kieltä jo vaikka tänään suoraan kotisohvaltasi (tai lempikahvilassa)! Juuri sinulle räätälöidyillä, henkilökohtaisilla tunneilla voit edetä nopeasti arabian kielessä ja saavuttaa tavoitteesi nopeammin, kuin yksin raatamalla. Mitä siis vielä odotat? Superprof tarjoaa sinulle yhteyden päteviin ja ammattitaitoisiin arabian kielen opettajiin, jotka tarjoavat sinulle omaan tasoosi soveltuvaa opetusta.

Näillä arabian opettajilla on tahtoa auttaa edistymään tässä upeassa ja laajalti käytetyssä kielessä, jotta voit toimia esimerkiksi tulkkina suomen ja arabian kielen välillä. Yksityisopettajamme ovat valmiina vastaamaan kaikkiin toiveisiisi aina arabian kielen alkeista kokeiden kertaamiseen, ääntämiseen ja kieliopin parantamiseen.

Voit aloittaa oppimisen jo tänään! Jos puhut jo jonkin verran arabiaa ja haluat parantaa aksenttiasi tai edistyneempiä taitojasi, tutustu opettajavalikoimaamme ja katso, kuka voisi sopia sinulle. Helppokäyttöisen hakutoimintomme avulla voit tutustua opettajien profiileihin ja lähestyä viestillä sopivalta vaikuttavia kandidaatteja. Siitä se lähtee!

Mitä haluaisit oppia?