Etusivu
Tarjoa opetusta
14€/h
Ensimmäinen tunti ilmaiseksi!
Opettajan profiili on varmennettu
Vastausaika 24h
Opettajan Anna tarjoamat tunnit
 • Henkilökohtainen opetus
Tunnit voidaan pitää
Opetetut aiheet
 • Improvisaatioteatteri
 • Näytteleminen
 • Dramaturgia
 • Musiikkiteatteri
Tasot
 • Kaikki tasot

-Teatteritaiteesta kiinnostunut opettaa ilmaisutaitoa, näyttelijäntyötä ja rohkeutta esiintymiseen kaikenikäisille alasta kiinnostuneille. Mahdollisuus yksilö- ja pienryhmäopetukseen kotona. Valmistuv

Opetustyyli

Ilmaisu- ja teatteritaiteen kurssi

Kurssi on suunnattu yläaste sekä toisen asteen ikäsille alasta kiinnostuneille kaikentasoisille nuorille. Teatterialasta voi olla kokemusta vaikka monta vuotta, tai ei mitään tietoa, se ei haittaa, kiinnostuminen riittää! Tämä kurssi voi tuoda rohkeutta esiintymiseen luokan edessä tai satapäisen yleisön edessä. Tällä kurssilla tuodaan jokaisen vahvuudet ja osaamiset esille!

Nuorena ohjaajana minuun voi helposti lähestyä, takaan hyvän kokemuksen teatterista, itsensä ilmaisusta ja uuden kokemisesta. Pienessä tiiviissä ryhmässä saat uusia ystäviä, hengähdyshetken teoreettisesta lukemisesta ja mahdollisuuden vahvistaa esiintymistaitoja.

Kurssilla valmistetaan esitys, mutta ennen sitä pääsemme tutustumaan ryhmän jäseniimme, ilmaisutaitoon, näyttelijäntyöhön ja omiin vahvuuksiimme. Kurssin aikana pidetään kerran viikossa niin yhteiset, kuin henkilökohtaiset harjoitukset. Esityksen lähestyessä tunteja on tiiviimmin.

Kokemus

Sydämen syke nousee, kädet tärisevät ja hikoavat. Esitelmän pito luokan edessä tuntuu ylitsepääsemättömältä. Minullakin oli tällaista ennen teatteriharrastuksen aloittamista. Olin hyvin pelokas ja ujo. Haluan, että sinäkin pääset jännittämisestä eroon. Teatterikurssillani tarjoan sinulle mahdollisuuden tähän.

Olen teatterialasta ja nuorten hyvinvoinnista kiinnostunut 19-vuotias nuori nainen. Opiskelen tällä hetkellä avoimessa yliopistossa psykologiaa ja harrastan teatteria ohella. Teatterin parissa olen viettänyt viisi vuotta. Kokemusta on niin lavalta kuin sen ulkopuolelta.

Olen suorittanut teatterin lukiodiplomin erinomaisin arvosanoin ohjaajan ja näyttelijäntyön tehtävistä. Lisäksi olen suorittanut puheviestinnän kurssin erinomaisin arvosanoin. Kokemusta ryhmänohjaamisesta on myös isosena ja tutorina olemisesta.

Hinnat

Hinta verkko-opetukselle : 14€/h
Opettajan Anna tarjoamat tunnit
Henkilökohtainen opetus
Tunnit voidaan pitää
Opettajan kotona
Sinun kotonasi
Opetetut aiheet
 • Improvisaatioteatteri
 • Näytteleminen
 • Dramaturgia
 • Musiikkiteatteri
Tasot
 • Kaikki tasot

Samankaltaiset opettajat

tunnit aiheessa improvisaatioteatteri lähellä sinua. Tässä lisää ilmoituksia, jotka voisivat sopia sinulle.
Kiinnostaisiko sinua tunnit aiheessa näytteleminen?
Sinulle voisi sopia myös seuraavat - tunnit aiheessa dramaturgia.
Varaa myös tunnit aiheessa musiikkiteatteri itsellesi. Helppoa ja hauskaa!

Hänen kotonaan Sinun kotonasi Web-kameralla
1 tunti 14€ 14€ 14€
Varaa tunti