Ida - Prof vanhemmuus - II

Ida

  • Tuntikohtainen hinta 40€
  • Vastausaika 24h
Katso opettajat aiheessa
Vanhemmuus

Valitettavasti tämä opettaja ei ole saatavilla

Opetan lapsen kanssa leikkimistä, askartelua, liikkumista, musisointia, ulkoilua, kommunikointia, tunteiden tulkintaa, ruokailua, wc-toimia ja kotiaskareita. Ja mikä tärkeintä, nauttimaan lapsen kanss

Tietoa tunnista

Moi!

Olen saanut palautetta, että osaan olla lasten kanssa. Olen suurperheen esikoinen, joten se kaikki tulee aivan kuin selkärangasta. Lisäksi minulla on 10 kummilasta, joten minulla riittää todellisia lapsikontakteja. Olen ollut yläkouluaikoinani päiväkodissa työelämään tutustumassa ja yhdesti koulussa luokanopettajan sijaisena. Minulla on kasvatustieteen perusopinnot suoritettuna, joten ymmärrän myös tieteellisesti kasvattamista. Olen pitänyt nuorena lapsille kerhoja. Joten kokemusta lapsista ja heidän maailmastaan on laajasti.

Minulla on kaksi superihanaa lasta, 1- ja 3-vuotiaat, ja joita hoidan tällä hetkellä kotona, joten olen samalla myös todellinen äiti. Lisäksi teen muita töitä arki-iltoina mieheni ollessa lastemme kanssa.

Vanhemmuus tulee jokaiselle yllätyksenä. Sitä mitä se on todellisuudessa. Moneen asiaan voi ennalta varautua, mutta paljon asioita voi tulla yllätyksenä eteen. Tärkeintä on että ei jää yksin, vaan hakee apua ja jakaa omaa tarinaansa toisen ihmisen kanssa. Jokainen meistä yrittää parhaansa työssämme ja niin teemme myös vanhemmuuden saralla. Tässä asiassa haluan auttaa ja opettaa juuri sinua, jotta saat vanhemmuuteen konkreettisia niksejä ja näkökulmia. Haluan opettaa sinua lapsen kanssa touhuamisesta ja tekemisestä. Haluan antaa myös vinkkejä askarteluihin, peleihin, leikkeihin, liikkumiseen ja muuhun.

Myös synnytykseen, raskauden keskenmenoon, terveys- talous- ja siisteysasioihin voin tilanteen mukaan ottaa kantaa vanhemmuuden näkökulmasta.

aiheet

  • Vanhemmuus

kielet

  • Suomi

tasot

  • Kaikki tasot

Tietoa henkilöstä Ida

Olen kolmikymppinen äiti. Asun maalla ja omistan kaksi kanaa ja kukon. Rakastan luontoa, mutta ikävöin toisinaan kaupunkiin ja sen vuoksi käynkin melko usein asioilla kaupungissa. Olen luova, ratkaisukeskeinen ihminen. Pidän ruoanlaitosta ja siivoamisesta. Lapset kuuluvat oleellisena tärkeänä osana elämääni. Teen lahjoituksia lastensuojeluun ja hyväntekeväisyyteen aina kun varallisuuteeni sen sallii.

Hinnat

paketit

  • 5h: 200€
  • 10h: 400€

webcam

  • 40€/h

Löydä oma opettaja aiheessa: vanhemmuus
2 opettajaa saatavilla