Janna - Prof oikeustiede -

Janna

Opettajan profiili on varmennettu

  • Tuntikohtainen hinta 75€
  • Vastausaika 24h
Katso opettajat aiheessa
Oikeustiede

Valitettavasti tämä opettaja ei ole saatavilla

Oletko elämässäsi tienhaarassa ja tarvitset kuuntelijaa ja valmentajaa auttamaan tärkeissä valinnoissasi? Minä autan.

Tietoa tunnista

Koetko olevasi yksin tai tuntuuko sinusta, että tulevaisuus näyttää toivottomalta ja sinun on vaikea tarttua kiinni ongelmiin? Onko sinulla haasteita ystävyyssuhteissa, parisuhteessa, lastesi tai jonkun muun läheisen henkilön kanssa? Onko itsetuntosi hukassa? Tavoitteletko merkityksellistä, itsesi näköistä elämää? Huolettaako sinua vanhemmuuteen liittyvät asiat? Tai tarvitsetko apua konfliktinhallintaan? Entä Tarvitsetko apua mielen hyvinvoinnin edistämiseen? Oletko alanvaihtaja, mutta et tiedä kuinka edetä tavoitteissasi?

Valmennukseni perustuu positiivisen psykologian valmennukseen ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian menetelmiin. Joissakin tapauksissa hyödynnän valmennuksissa myös NLP toimintamallia ja ajattelutapaa.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavara - ja asiakaskeskeinen, tavoitteellinen terapiasuuntaus. Terapiassa etsitään ratkaisuja erilaisiin elämän pulmatilanteisiin luottamuksellisessa yhteistyössä asiakkaan ja yksilövalmentajan/terapeutin välillä. Joskus yksikin valmennuskerta riittää, toisinaan tarvitaan muutamia keskustelukertoja. Riippuen valmennettavasta ja tapauksesta, saat minulta myös päämäärääsi tukevia tehtäviä. Haastan sinut pohtimaan omia valintojasi ja löytämään keinot jolla pääset kohti tavoitteitasi ja päämäärääsi. Muutoksen avaimet on juuri sinulla.

aiheet

  • Oikeustiede
  • Rikosoikeus

kielet

  • Suomi

tasot

  • Kaikki tasot

Tietoa henkilöstä Janna

Koulutustaustani on monipuolinen, mm. ratkaisukeskeinen yksilövalmennus (coach), lyhytterapia- sekä stressinhallinta, positiivinen psykologia, NLP tekniikat. Lisäksi olen kouluttautunut riita-asioiden sovittelijaksi. Olen alanvaihtaja ja aikaisempi koulutustaustani on kaupallinen ja juridinen. Työelämässä ja erilaisissa asiantuntijatehtävissä olen toiminut yli 30 vuotta. Vapaa-ajallani harrastan ulkoilua, kuntosalitreenejä ja soitan pianoa.

Hinnat

paketit

  • 5h: 375€
  • 10h: 750€

webcam

  • 75€/h

Löydä oma opettaja aiheessa: oikeustiede
3 opettajaa saatavilla