Etusivu
Tarjoa opetusta
Ilona - Prof hiustenlaitto - Tampere

Ilona

  • Tuntikohtainen hinta 25€
  • Vastausaika 24h
Varaa tunti

1er tunti ilmaiseksi!

1er tunti ilmaiseksi!

Kampauspalveluyrittäjä opettaa letitystä, nutturoita ja hiustenmuotoilua Sinulle arkea ja edustustilanteita varten motolla "Hyvä kampaus, hyvä fiilis!".

Tietoa tunnista

Uskon mallioppimiseen, ja siksi kampaustentekoa opettelevat työstävät hiuksia sitä mukaa kun kampauksia harjoitellaan. Teen kampausta vaihe vaiheelta mallihiuksiin, ja sinä toistat!

Kampausten opettelussa on syytä lähteä liikkeelle perusteista. Lettien opettelusta lähdetään liikkeelle päätä myöten kulkevasta ranskalaisesta letistä. Haastavammat ja näyttävät letit ovatkin usein variaatioita ranskalaisesta letistä, eli kun sen hallitsee, voidaan edetä opettelemaan esim. hollantilaista lettiä (ranskalainen nurinkurin), vesiputouslettiä ja viisiosaista lettiä.

Hiusten muotoilussa keskiössä ovat sopivien muotoilutuotteiden, kamman/harjan ja muotoiluraudan käyttö. Pelkällä muotoiluraudalla saa jo kampauksen aikaiseksi, mutta itselle sopivalla lämpösuojasuihkeella, hiuskiinteellä ja hiusten asettelulla saa kampaukseen ammattitasoista näyttävyyttä ja kampauksen kestämään.

Juhlanutturat vaativat hyvin vähän pitkälle kehittyneitä hiustenlaittotaitoja, mutta sitäkin enemmän tarkkuutta ja "niksien" tietämistä. Tupeeraus ja pinnien oikeaoppinen käyttö ovat avainasemassa onnistuneen nutturakampauksen luomisessa!

Opettajana panostan yksityiskohtiin perusteellisesti, koska tiedän, että vahvoilla perustaidoilla pääsee hyvin pitkälle. Hiustenlaitossa toistojen määrä näkyy lopputuloksessa, joten kannustan harjoittelemaan juuri opeteltua taitoa mahdollisimman paljon. Hiustenlaitto on mielestäni hauska tapa ilmaista luovasti itseään.

Kurssit on tarkoitettu kenelle tahansa, joka haluaisi piristää arkeaan ja juhliaan upealla lookilla. Ja on aina mukava pystyä sanomaan: "Kyllä, tein sen itse!"

aiheet

  • Hiustenlaitto

kielet

  • Englanti
  • Suomi

tasot

  • Kaikki tasot

Tietoa henkilöstä Ilona

Olen kampausyrittäjä ja yliopisto-opiskelija, jolle hiustenlaitto on rakas ajanviete ja itseilmaisun tapa. Kampaukset piristävät niin arki- kuin juhlatilanteissa, ja ne voivatkin olla tärkeä osa kokonaisfiilistä.

Olen tehnyt kampauksia kevytyrittäjänä kohta viiden vuoden ajan. Tyypilliset asiakkaani ovat esim. häävieraita, festarikansaa ja synttärisankareita. Saan valtavasti iloa kampausten tekemisestä ja lopputuloksen näkemisestä, ja sitä iloa levittääkseni tarjoan hiustenlaitto-opetusta.

Hinnat

paketit

  • 5h: 125€
  • 10h: 250€

webcam

  • 25€/h

ilmaiset tunnit

  • 1h

Löydä oma opettaja aiheessa: hiustenlaitto
1 opettajaa saatavilla